Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Szólok minden képpen, bár még nem jutottam semmire.
Előre egyeztetett időpontban nekem ok,vagy csicseri,ahogy könnyebb összehozni a témát.
Köszi a lehetöséget!
Esetleg telszámot, vagy email cimet kaphatnék?
Köszi!
Töled is köszi!
Valahogy megtudnánk ezt a kérdést oldani?
én is tudok segíteni!
Szuper valahogy tudnánk értekezni?
Emil estleg?
Pl:ÉN!
Csővári Tomi!
Dolgoznunk kellett,csak a hétvégén tudjuk megcsinálni a sablont!
Sziasztok!
Tud valaki Motor Line-os kedvezményben segiteni?
Elöre is köszi a segitséget!
+ egy a ráadás
Íme pár szösszenet a kis Duxiról Az idő ugyan kicsit zord,de a gép még mindíg forrong
Zsolti mi a f... van ?Sikerül a copi?Nem tudlak elérni telefonon.
Gondolhatod ki volt akadva rendesen.De ez a kaland helyre rakott Köszönöm a hívásod nagyon jól esik,hogy érdekel a dolog
inkább igy, ninthogy beleugrassz, utána meg pityeregsz. az asszony nem kergetett baltával?
Mit szólsz a hétvégi kalandomhoz?Annyira gáz,nem?Belinkeltem az agyamentre a sisakfestéses oldalt ahogy kérted
Nekem is hiányzik már két éve nem ugrottam
már régóta nem.
felhőszagú vagy még?
és már lassulok is
csak?
http://images.google.hu/images...
néhány szemet gyönyörködtető szépség
Az 5702-es hozzászolásomhoz anyit szeretnék hozzá tenni,hogy nem ált szándékomban senkinek az üzletét és a hitelét rontani.Sajnálom, és nem vonom kétségbe a becsületességét és a szakmai hozzá értését a fent említett személynek.Biztos vagyok benne ,hogy többségében meg voltak elégedve a szolgáltatásával.
Szia, az üzembehelyezéskor feltölti a forgalmazó fagyálló hűtőfolyadékkal, a vevő így kapja meg. Viszont a hűtőfolyadékot minimum 2évente le kell cserélni. Ha nem vagy biztos benne, akkor inkább cseréld le.
gajan erről mi jut az eszedbe: 21-22-23
Szia szdavidson !
Bocsi de a hétvégén nem voltam net közelbe .Hol is kezdjem,nem szeretnék senkiről rosszat mondani mert az csak az én véleményem lenne a saját tapasztalataim szerint De ha már itt tartunk miééééééééééééért tesz fel egy tisztességes kereskedő úgy egy hirdetést,hogy KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN van a portékája?Ha egyszer nem úgy van! Röviden, azt szokták mondani,hogy karcos a moci ha megcsúsztatták.Na kérlek szépen azzal hemperegtek Rengeteg mély sérülés szinte mindenhol a motoron,egyszerűen mikor rá néztem a szívem összeszorult.Nem értem ,hogy gondolhatta komolyan,hogy oda adom érte a frissen műszakizott mocimat és még rá is fizetek csak azért mert van rajta néhány extra Baleknak,átvertnek éreztem és rettentően szégyeltem magam,hogy ilyen helyzetbe keveredtem Komolyan ha valaki arra felé lakik,vagy arra utazik és van egy kis idelye győzödjön meg maga is milyen is egy ilyen KIVÁLÓ állapotú moci DE senki ne általánosítson A srác akitől az én gyönyörű nem teljesen KIVÁLÓ szépséges fekete-arany csodámat szereztem nagyon becsületes és két lábbal a földön járó tipus.Ismétlem ez a vélemén kizárolag az én véleményem a saját tapasztalataim alapján