Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

orsi az új szállásadója?
Ugy tudom mar guru is forgalmaz Zard-ot. Keresd meg ITT
Úgy néz ki a Monster utoljára éjszakázik nálunk. Holnap már az új gazdinál alszik
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy Zard kipufogót hol lehet/érdemes venni?
Csá Nakedman!
Én részemről imádom, a szokásos beázásos malőrön kívül no problémo!
Mondom,hogy így,hogy regisztrálva vagy a másikon,nagyon ritkán látunk!
Helló csicseri!
A másik oldalon(www.ducatiklub.hu) már éppen kitárgyaltuk,hogy elvesztél.A devynek volt egy kérdése,miszerint Monster 620-hoz kormányteló 120 v 140 mm-es az oldalhelyes,szó szerint,mert olyat szeretne,mint a Tiéd?Ezért is jutottál eszünkbe(stafford+én).Miért is nem vagy a másikon regisztrálva?A tapasztalt embereknek helye volna ott!Nem -ból mondom!
Hali !
3,6 millá ért 1198 az nem rossz azt hiszem át úszok
Szörnyeteg!

Nekem eők hozták a monsterem a taljánoktól, termi settel, névre írva, rendszámmal, leműszakiztatva, brutál jó áron. Tök korrektek voltak, csak ajánlani tudom:
www.ducatitrade.hu
jók ezek a gépek mármint gond nincs e vele? vagyis ismeritek ezt a mocit? http://www.hasznaltauto.hu/2209448_ducati_749_2004
Kis hazánkkal van a probléma!Kétlem,hogy diBosco-ék hibásak!(Szerintem)
a ducatinak nem cél, hogy minden majom ezeket vegye. ugy elvesztenek a premium marka imidzset
hm vazze tényleg nagyon jo árban! van diboscosoknak is ennyiért kénn adniuk akkor lenne forgalom meg vevő a motorok iránt, is mint a japók piacán Tessenek ennyiért adni a mocikat ez a becsületes ár a Ducatinak! hiszen jol járnának ők is meg miis a motorokkal...
Bizony,bizony.Számold csak át!
Milyen árak dollár e?
Helló mi!?
Nem rossz árak!?

Ducati Monster 696: $8,995
Ducati Monster 1100: $11,995
Ducati Monster 1100 S: $13,995
Ducati Streetfighter: $14,995
Ducati Streetfighter S: $18,995
Ducati Multistrada 1100 S: $14,495
Ducati Hypermotard 1100: $11,995
Ducati Hypermotard 1100 S: $14,495
Ducati 848: $13,995
Ducati 1198: $16,495
Ducati 1198 S: $21,795
Ducati SportClassic GT 1000 Touring: $11,995
Ducati SportClassic Sport 1000: $11,995
Ducati SportClassic Sport 1000 S: $12,995

Ciao
köszi az infót Végbéla!
Hol lehet többet megtudni erről?
Szia Szdavidson!
Ha kell még a kormány akkor jelentkezz. A srác nem megy már Miskolcra.06harminc6891113
Hello!
A 600-as és a 620-as közt az alapvető különbség a köbcentin kívül az,hogy a 600-as karburátoros a 620-as pedig már injektoros. Amúgy ránézésre majdnem ugyan az. Sőt... De azért vannak ici-pici "ráncfelvarrások".
ez mindenkinek jár tök egyszerü http://www.webforditas.hu/
Német nyelvű szöveg jöhet azt leforditom lacko111{kukac}gmail.com . Angolban nem tudok segiteni mert az nekem kinlodás lenne meg gyülölöm is.
nagyon gyerekcipőben jár az oldal, folyamatosan kerülnek fel a cikek leírások infók, de elég kevesen vagyunk, akik írnak is tartalmakat.
ha esteleg van kedve valaminek bármilyen írást összehozni / fordítani
Visszaszivtam a kluboldalrol mondottakat, mivel most olvastam még csak, hogy szeptemberben indult. Akkor biztos bővülni fog még ,egyelőre örülök hogy van egy ilyen oldal, kijárt már ez a ducatisoknak.
Köszönöm a válaszod! Mindenképpen egy monsterben gondolkodok ,lehet a régebbi 600as verzió lesz belőle pénz híján. Bár arra kiváncsi vagyok a köbcentin,műszerfalon tul miben különbözik a 600as a 620tol ,még olyat hallottam hogy a befecskendezésben is eltérő. Erre is tud nekem valaki választ adni? Egyébként bizakodok a tavaszban ,hátha addigra ez a ,,nagy gazdasági világválság'' lenyomja a motorárakat. Igen az oldalon jártam már és az a véleményem róla hogy lehetne egy kicsit gazdagabb a honlapon található információk tekintetében. Üdv mindenkinek!
Hello Szörnyeteg!
Túl nagy gyakorlatom nincs a motorvásárlásban,viszont egy éven keresztül keresgéltem a számomra megfelelő Dukit,majd végül egy Január 13-án sikerült megvenni! Nagyon jó árban vettem,de talán nem a télnek volt köszönhető,hanem annak,hogy a srác eléggé megszorult és ugye mi mást adna el a tél közepén,mint a motort!
Szóval szerintem bármikor ki lehet fogni jó vételt,de talán a tél kedvezőbb!
Remélem te is hamar megtalálod a számodra megfelelő "szörnyeteget" és hamarosan üdvözölhetünk a Ducatisok lelkes táborában! javascript:smile(document.frmmsg.body,'22');do
cument.frmmsg.body.focus()
Ja, és itt jártál már? Érdemes szétnézni!
Üdv. Devy