Hali!
Ahogy nézem a képeidet gyönyörű állapotban van az a moci a bátyádéról meg ne is beszéljünk az valami überállat, ha kimerészkedik vele az alsóbbrendű utakon vigyázzon ki ne lőjék a vadászok na de visszatérve a témához átgondoltad te ezt rendesen egy első tulajos mocit lecserélni a lutrira néhány cm3 és lóerő miatt hát nemtudom, ha az én kezeim között lenne egy ilyen gyöngyszem kétszer is meggondolnám,hogy lecserélem e.De másrészről meg teljesen megértelek,hogy nagyobbat erősebbet szeretnél,csak közhelyeket tudok mondani úgymint ha cserére kerül a sor mindenképp hozzáértő szakemberrel nézesd át a kiválasztott motort.Remélem egyszer össze futunk Edelény nincs olyan messze
Hello davidzs!
Először el kell adnom a 600-ast és csak utána tudnék másikat venni,meg attól is függ ,hogy tudom eladni az enyémet. Nagyon ár alatt nem szeretném elpocsékolni,mert nagyon jó állapotban van,1 gazdás motor volt,rendszeresen szervizelve,gyárifestés,stb....Meg attól is félek, hogy ilyen állapotú 900-ast nehezen fogok találni.
Szia Orsi!
A moci még megvan,bent pihen a stabil 25 fokon és alszik
Gyere nyugodtan,gyakorlatilag nekem/nekünk bármikor jó,szóval abszolút alkalmazkodunk hozzád. Közvetlen mielőtt indulnál szólj rám( 06 30 204-90-47 ) vagy édes jó apámra és találkozhatsz élőben is a szörnyel :)
Szép napot!
Szurkolunk ezerrel . Remélem össze jön . De ha nem akkor az sem baj . A régi is nagyon csecse . Pláne h majdnem olyan mint az enyém . A hónap végére meg borzalmasan készülünk . A szajrét meg visszük .
Petya!
Ha isten is úgy akarja össze jön akkor jövő nyáron már valami hasonló gépen feszítek de ha nem az se baj akkor kicsit több időbe meg pénzbe fog kerülni.De hát egy embernek kell ,hogy legyen célja nemigaz?
Köszi ! Én is egyetértek abban ,hogy látni kell élőben,biztos egész mást mutat.Itt egy kép ehez hasonlóra szertetném megcsinálni az enyémet,a saját mocival rengeteg munka lenne,de az amcsi mocinál szerintem már csak apró váloztatásokat kellene eszközölni,és überkirály lenne persze ez csak terv meg egyenlőre álom
Sziasztok zdm748 astrx!
Köszi köszi a pozitív hullámokat nagy szügség van rá már tűkön ülök napok óta alig várom ,hogy végre telefonáljon .Elvileg már az enyém a moci legalább is azt igérte ,hogy nem árulja tovább senkinek Petya hónap végén ászok leszünk remélem nem jön közbe semmi
A tuning motyó tutira feldobja . Nem kevés szajré van a gépen az tuti . És mivel megvan minden régi darab igy az eredeti állapot is vissza alakítható ha akarja az ember .
egyetértek!
Nem egy világbajnok festés, de ahogy a képeket néztem, a motorral mégis harmóniában van, és így ahogy van, egy kerek egészet alkot a gép. Úgy értve, hogy teljesen "kész van". Én meggondolnám, hogy hozzányúljak-e, de természetesen az a döntő, amit élőben látva érez az ember.
Szia szdavidson!
Nem titok egy az egybe megy a csere.Szerintem megéri a már említett tuning cuccok miatt. A 900-as modelleknek elég változékony az ára, már fél milláért is kapsz de náhány szépség millióba vagy annál többe is kerülhet.Függ ez az állapottól na meg a legfontosabb le van e papírozva,vagyis külföldről behozott és még nincs honosítva, vagy magyar állampolgár és minden rendben van vele Én nagyon szeretem az enyémet kisebbre semmiféleképp nem cserélném el,szerintem te is meg fogod találni a hozzád illő szörnyet mikor esedékes a vásárlás ha nem titok?
Ahogy nézem a képeidet gyönyörű állapotban van az a moci a bátyádéról meg ne is beszéljünk az valami überállat, ha kimerészkedik vele az alsóbbrendű utakon vigyázzon ki ne lőjék a vadászok na de visszatérve a témához átgondoltad te ezt rendesen egy első tulajos mocit lecserélni a lutrira néhány cm3 és lóerő miatt hát nemtudom, ha az én kezeim között lenne egy ilyen gyöngyszem kétszer is meggondolnám,hogy lecserélem e.De másrészről meg teljesen megértelek,hogy nagyobbat erősebbet szeretnél,csak közhelyeket tudok mondani úgymint ha cserére kerül a sor mindenképp hozzáértő szakemberrel nézesd át a kiválasztott motort.Remélem egyszer össze futunk Edelény nincs olyan messze