Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?
Üdv mindenkinek!
Hol is kezdjem,egyik szemem sír a másik nevet,ráadásul rettentő dühös vagyok magamra.Elnézést kérek azoktól akiket az elmúlt napokban,a motor cserével fárasztottam.Nem cseréltem el a mocit de ezt most nem boncolgatnám idő hiányába,megyek bagolyműszakba.A lényeg az,hogy az én gyönyörű szépségem marad az enyém,és soha többé mégcsak gondolni sem akarok arra,hogy megválok tőle.
Jó reggelt Ducatisok! Tegnap ki kelett tolnom a motort az udvarra,mert egy csajszi megkért,hogy fényképezzem már le vele Szép nyári napokon már +szokott,na de télen?
Még jó,hogy kemény WSBK menő volt a Meki.
Amúgy szép napot minden Ducati tulajnak!
Hmmm....
Keményen keni a srác!
agyament vagyok /lásd a munkáimat/ most is van extra: sárga szinü karbon mintázatu kuplungfedél a csörgő csattogó/ tudjátok, hogy a salakmotoroknak ugyanilyen van/kuplungra. és 99% hogy az enyém marad. De van busa alkatrészem is, csak busa nincs hozzá....
ha kész muti meg! de ez most komoly? :D
csak honnan szerezzek rózsaszin anyagot á tudom már
akkor is csinálok egyet, még ha rajtam marad is./vagy jó lessz a kislányomnak/
apu látott kint hello kittys lambot, azt mondta szörnyű volt...pfff az egész rózsaszínben...pff
fehéra. csák sokáig maradt a sütőbe... megoszt csak a kezére kő csapni....kilós kalapáccsal, hogy tanulja meg a rohadék, hogy másét ne vegye el...
Ne mondj ilyet, hogy roma....ízeltlábú hegedűvirtuóz. Sajnálom.......
Asszonynak összes irata bent volt...
Komolyan? Mert a gépkönyv szerint 8500 fölé ne húzzam. Nem lesz semmi gondja, ha elrántom 10-11e-ig?
Nem semmi . Hallod-e . Ezentúl én is zárom a lakás ajtót . Azért nem semmi hogy mire nem képesek egyesek manapság . Köszi a jó tanácsot . Igyekszünk megfogadni . Legalább sok minden volt a táskában ?
Amig azt nem mondja : tillllt -tillllt-tilllt
Sziasztok!

Tegnap elloptak tőlünk egy kékes-szürke női válltáskát otthonról. Bent voltunk a nagyszobában és mire kimentem a konyhába, nyitva találtam az ajtót, az egyik táska nem lett meg. Kiderült, hogy 2 roma gyerek volt az és még végignyitogatták a többi lakást is. Vidéki gyerek lévén nem nagyon zártam eddig a lakásom, ha hazaértem, nem számítva az ilyen esetekre. Zárjatok ti is, ha eddig nem zártatok, még ha otthon vagytok is!

Forza!
mindent tudok :)
Szia gajan!
Bocsi azért a link-ért tegnap este,túltengett bennem a segíteni akarás,nem volt bennem semmi rossz szándék főleg nem ,hogy más üzletét rontsam. Elnézésedet kérem és mindenkiét aki félre értett volna
honnan tudtad mit akarok, vagy rossz helyre küldtem?
nem dehogyis....