Egyet értek veled,de láttad a képet amit felraktam néhány hozzászólással ezelőtt nekem az az arany-fekete kombináció nagyon tetszik de jövő szezonban még biztos nem nyúlok hozzá
Csá Cipano!
A klub-on írtam, hogy nem tudok segíteni benne.
De most látom, a listra alján lévő Zsukart-ot ismerem, ő csinálta tetkómat.
És gyerekkori barátom.
igen nekem is megfordult a -ben. de az narancs. én nem bántanám, ilyen bizti nem jön szembe, ellopni nem éri meg, mert a festés eltávolitása külön költség, ha igy hagyja az meg bukó.
igen jövö május környékére tervezem a forgalomba helyezést.A mostani motorom is külhonból van, nekem is 1 hónapba telt mire rendszám került rá. Mit is lehet erre mondani ilyen ez a magyar bürokrácia
Én igazából nem is a száguldást szeretem nem az én műfajom 200-al tépni az utakon,bár néhányszor rövidebb szakaszon azért én is kipróbáltam mit tud a szörny de a legszebb amikor álló helyből hirtelen gyorsulsz,autókat előzöl,kanyarból kifele gyorsítasz, és olyankor mikor adsz egy kövér gázt és felhörög alattad a gép az valami csoda
Az "újat" te fogod forgalomba helyezni?
Én egy kicsit megszívtam az MGA.-val/származás ellenőrzés/ több mint 1,5 hónapot vártam rá hála az okmányirodának a többi 2 nap alatt meg volt.
üdv.
Pontosan így gondolom én is,van amikor azt mondom ,hogy elég ez nekem minek lecserélni,de viszont néha kicsit "kevés".Meg aztán a 600-assal nem lehet annyira száguldozni, de a feleségem nem bánja.Sokszor motorozom a lányommal és ővele amúgy is csak öregesen szoktam menni /max 100-120/.
A testvéremé az egy külön fejezet,de ez a kép már elég régi.Azóta már nem egészen így néz ki,sokkal több állat van rajta + van egy utánfutó is rákötve az is hasonlóan át alakítva......
Eszembe jutott még valami ha mindenképp le akarod cserélni szerintem nem szentírás meghirdetni és kp-ért másikat venni,ha megtetszik valamelyik paripa hívd fel a kereskedőt a legtöbbel meg lehet eggyezni a cserében hiszen én is így boltolom most a jenki csodát
........................................................
......
A klub-on írtam, hogy nem tudok segíteni benne.
De most látom, a listra alján lévő Zsukart-ot ismerem, ő csinálta tetkómat.
És gyerekkori barátom.
ugy gondolom gáz, az a 4-500 km. főleg amiatt, hogy a müvészur be van táblázva, ráadásnak lassubb mint én
Sisak fetésben tud vki segíteni?
Üdv Cipano
miaz, itt lógatjátok az orrotokat?
Én egy kicsit megszívtam az MGA.-val/származás ellenőrzés/ több mint 1,5 hónapot vártam rá hála az okmányirodának a többi 2 nap alatt meg volt.
üdv.
A testvéremé az egy külön fejezet,de ez a kép már elég régi.Azóta már nem egészen így néz ki,sokkal több állat van rajta + van egy utánfutó is rákötve az is hasonlóan át alakítva......