Köszi gajan!
Úgy néz ki ,hogy a héten legkésőbb vasárnap már megülhetem.De ahogy mondani szokás csak az a biztos ami elmúlt.Néha még az sem Szoval ha odáig megy a dolog mindenféleképp kereslek ezért vagy másért vagy csak úgy
háj, háj, varjuháj!
ha a motorodon a fényezést cserélni akarod, szólj előtte, mert az ami-s festés egyedi, és inkább összehozok egy cseredarabot neked. amit lehet festeni...
Szia szdavidson!
Köszi az infót ez megnyugtató úgy néz ki a héten meglesz a csere.Még mindíg bizonytalan vagyok egy kicsit nagyon a szivemhez nőtt a sajátom remélem nem csinálok hülyeséget,de nagyon csábít az a másik moci szépen át van alakítva + az összes gyári alkatrész bízom benne ,hogy rendben lesz minden.
van gyári is, de az tényleg annyi. a fejidom, a gyári müanyag 60 Ft., a carbon 121 Ft. de azt is érdemes megkérdezni, hogy mennyit lehet eladni évente. nállam 30-35Ft. de én csak egy mükedvelő vagyok, /15 évet versenyeztem az autósportban, és nagyon sokat fizettem nagyon sok felé. aztán rájöttem, hogy "tehetséges" vagyok, de nem ez a lényeg. nekem nincs rajta reklámköltség, közvetlenül nállam tudod megrendelni, stb. azért csak ennyi az ára. de már találkoztam saját termékemmel boltban, háromszoros árban kirakva. és még ugy is fogyott. gondolom sejted mit éreztem...
gajan: 10 ezer ? csak ?
Érdekes mert a márkakereskedésben egy sima alu nyitott fedelet akartak adni 40 ért.
Annyiért biztos érdekel, csak majd szerintem később. Most lassan majd téli "üzemmódba" lesz helyezve
Egyébként nem tudja valaki hogy alapból fagyálló van- e egy ilyenben? Aksit kivegyem ?
Bocs de kezdő vagyok ezen a téren
Szia sárkány!
Igen az enyém S 900-as és láttam a lóerő külömbséget, de ezen annyi tuning cucc van ,hogy szerintem megéri elcserélni sajnos nem vagyok egy Soros György csak havonta tudok gyüjtögetni nehány ezrest hogy ráköltsem kedvencemre.Szoval beletelne 2-3 évbe mire lecserélgetném a kidörrentőt,nyitott kuplung kormányteló stb.De mindezek ellenére tökéletesen megvagyok elégedve a motorom teljesítményével és imádom nincs még egy ilyen motor mint a Ducati, csak tudod milyenek az emberek mindíg vágynak a szebre a jobbra.
Tomc!
Gratulálok nagyon szép moci.A 10.000-est megcsinálja neked a desmodoki.Jó szakember és olcsobb mint a szakszervíz.A ducatiklub.hu -n ott a száma.
Üdv mindenkinek!
Kezdek magamhoz térni hosszú volt az északa.Uraim szeretném kinyilvánítani őszinte köszönetem mindenkinek aki segíteni próbált a problémámban.Megint csak megerősödött bennem az a gondolat ,hogy ezen az oldalon és nemkülömben a másik úgymond saját oldalunkon lásd;dukati klub micsoda remek emberek vannak.Örülök ,hogy része lehetek ennek és egyre több barátra találok itt éppen ezért kíváncs lennék a véleményetekre nagyon ott vagyok ,hogy lecserélem a szörnyet,na nem kell mindjárt kiközösíteni erről a szépségről lenne szó: http://www.hasznaltauto.hu/2523560_ducati_monster_1998 jóra roszra egyaránt kíváncsi vagyok ja a fenyezése nekem speciel nem tetszik de az legyen a legkevesebb
Szia Tomc!
Először is gratulálok a géphez,nagyon szép,vigyázz rá! Szerintem egy ilyen kuplungot vétek nem kinyitni! De te tudod,ez csak az én (meg néhány márkatárs) véleménye!
szia gajan
nem mondom jól nézne ki rajta egy carbon fedél.
egyébként a márkakereskedésben is azt mondták hogy nyissam ki a kuplungot mert úgy nem fől meg majd.
Amúgy tegyük fel hogy érdekelne. Mennyibe fájna egy vágatlan fedél ? (mert még nem döntöttem el hogy kinyitom-e)
Ha nem titok, mennyibe számoljátok be a tiéd? Csak azért kérdezem mert én is szeretnék egy 900-ast ....
üdv,:Dávid