szia,
Fene tudja mennyire megbízhatóak általánosságban. Szerintem nem lesz vele több gondod, mint bármi mással. Kishazánkban nagyon sokan panaszkodnak a Ducati megbízhatatlanságára, de furcsa mód azt vettem észre, hogy az ismeretségi körömben nem nagyon panaszkodnak. Legalábbis nem többet, mint a japán gyártmányú motorok tulajai.
A cikk, amit Desmo620 belinkelt, sokat elárul a kérdésről. Ezt a tévhitet emellett erősíti az irígység is.
2000+ Monsterekkel sok gondod nem lesz, feltéve, ha megnézed előtte, hogy mit veszel meg. Tudni kell, hogy sajna vannak hazánkban ipari hulladékból építkező mókamikik, akik használt Monstert árulnak úgy, hogy mélyen elhallgatják a gazdára váró motorjaik alkatrészeinek tragikus előéletét... Bár az ilyen gyökerek biztos minden más márkánál is megvannak.
Üdv mindenkinek!
Érdekelne pár vélemény, hogy mennyire megbízhatóak a 2000+ évjáratú Monsterek, mert lehet hogy jövő évben beruháznák egy használt S2R-re anyagi helyzettől és a lottónyereménytől függően.
mindig azzal vagyok, hogy ugysem érek rá, meg a motor mindig más szinü lenne amikor valami ujat találok ki, a drágább megoldásokról nem is beszélve. meg aztán van egy barátom, Ado..ján Zo.. tán aki azt mondja:ott van, vigyed. de a másét ?
ráadásul keserves tud lenni, hogy kitalálsz valamit, összeszeded rá a kincset X idő alatt, majd jön valaki, akinek annyi van, hogy csak azért költi ugyanarra, mert saját ötlete nincs. remélem érthető, és nem sértek meg senkit.
Ui: ezért nem válalok két egyformát.
sziasztok.
erre a méregdrága /4 millás/ mocira reagálva azt tudom mondani, hogy egy AGYON carbonozott 190-220 LE-s suzukit adnak, + olyan ruhát, sisakot vehetsz mellé ami 3 nyelven beszél.ja és még marad egy fél évre való benzinpénz.
Más: monsterre készül kormányvég tükör, full carbonból, szinezett, igény szerinti domboru tükörrel. arra lennék kiváncsi, hogy van e rá igény szerintetek? hasonlitani fog a ri..mára, de egyedi lesz.
Fene tudja mennyire megbízhatóak általánosságban. Szerintem nem lesz vele több gondod, mint bármi mással. Kishazánkban nagyon sokan panaszkodnak a Ducati megbízhatatlanságára, de furcsa mód azt vettem észre, hogy az ismeretségi körömben nem nagyon panaszkodnak. Legalábbis nem többet, mint a japán gyártmányú motorok tulajai.
A cikk, amit Desmo620 belinkelt, sokat elárul a kérdésről. Ezt a tévhitet emellett erősíti az irígység is.
2000+ Monsterekkel sok gondod nem lesz, feltéve, ha megnézed előtte, hogy mit veszel meg. Tudni kell, hogy sajna vannak hazánkban ipari hulladékból építkező mókamikik, akik használt Monstert árulnak úgy, hogy mélyen elhallgatják a gazdára váró motorjaik alkatrészeinek tragikus előéletét... Bár az ilyen gyökerek biztos minden más márkánál is megvannak.