Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Aszpet!
Immár live írom sk.,hogy csöröghetsz-írhatsz,megtisztelsz figyelmeddel!
De még mennyire!
Így télen hatványozottan kell rá figyelni!
Ha nem is a hálószobában, de normális helyen teleltesd
Szia Aszpet

Robi nem tud belépni így én írok neked helyette . A lényeg az hogy csörgetheted nyugodtan .

Üdv zdm....
igen az! meglepődtél ?
Szia botarobi!

Olvasom, hogy problémák támadtak a mhelyeden és hogy autosboltokkal és benzinkutakkal vagy kapcsolatban.
Ha nem zavarlak megcsörgetnélek a témával kapcsolatban.
ne rohanjunk annyira előre az időben! még azzal sem vagyunk tisztában, hogy honnan erednek a versenygeometriák!
Nída:
jóvan, ügyes vagy fájrfox
Oksa, bármikor hívhatsz, max visszahívlak... 20/437-3276
Oksa, bármikor hívhatsz, max visszahívlak... 20/437-3276
astrx,kérlek küldj elérhetőséget meg időpontot,hogy tól-ig mikor nem zavarnálak és felhívlak v. írok emailt.Engem elérsz a felhasználónevemre kattintva a személyes adatoknál látható elérhetőségeimen.Köszi!
Thanks',várom!
S milyen jellegű termékeket forgalmaz a cég? Egy autóalkatrész forgalmazónál utána tudok érdeklődni, ha gondolod. De ekkor azt már priviben folytassuk...
Szia BerikZ!

Kuplungkosarat akkor cserélj, amikor olyan hangja lesz, mint az enyémnek- borzasztó.
A Pályán szerintem a sok vissza-váltogatástól hamarabb - nem biztos - fog csattogni.
tóthpeti.
Ha gondolod holnap rádcsőrgök.
Nem Qurcs...Felvétel nincs,de,ha valakinek kapcsolati tőkéje van az más!
OK.akkor ha haverod,nem tudod nincs-e felvétel?Persze csak akkor,ha nem GY.F. a monogramja,mert nekem elveim vannak.
Gratula! Egyebet nem tudok mondani!
Szia!Ugy kellene megcsinálni ahogy itt van szerintem.A kategóriák megmaradhatnak pl:Gumik,kipufogó,stb.Meg engem idegesit ha hozzászólok valamihez akkor egyberakja a kérdést a válasszal.Amugy minden ok az oldallal csak nemigazán átlátható!
Pedig halál komoly.Nagy áruházláncoknak szálítanak.
Hát felénk még X6 is csak imitt-amott,nem még az inasok segge alatt,de viccnek jó volt,bár én ezen perpill.nem bírok röhögni!
Ha aztakarja,hogy befogadjuk,nekünkadja!
Van egy haverom aki ilyenben utazik,nagyban.X6-al járnak az üzletkötői.
HAlli !
és mi lesz a 999s el?
Azt hiszem szerencsés embernek tarthatod magadat!
Én Hidegburkolás tervezé-kivitelezéssel foglalkozom.
Ha valakinek tanács kell vagy segítség akkor nyugodtan zaklathat.
Ha csak vélemény kell vagy nem tudja , hogy esetleg a búrkolója reális-e vagy akármi.
Tényleg szívesen segítek, ilyen szempontból szerencsés vagyok.
Szeretem a szakmám!