Csá!
Szeretni szereti, de Ő olyan , hogy ha valami nem érdekli akkor nem játsza meg, akkor nem érdekli.
Hát az meg ahogy lett a moci az külön szám volt.
Skacok van öt tárcsás nagyon száraz mobil kuplungom a téli időszakra. 900 kemény konvertibilis Ft volt.
Astrx meg a néhányan szerintem tudják miről van szó.
Ha emlékeztek még arra az ominózus videóra.
szia láky749!
hát azért nekem sem volt egyszerű rávezetni az asszonyt, a suzukival nagyából ki volt békülve az lassú testes motor volt, na meg 96-ban volt egy súlyos motor balasetem ezek nem vetettek rám jó fényt mindazonáltal bevetettem összes férfias vonzerőm és meggyőző képeségem és míóta meg van a szörny másról sem beszélek nap mint nap így már nem hogy megszokta de meg is szerette az meg tényleg szomorú ha arról értesülünk ha az egyik motoros társunk nem ér haza de erre mindíg azt szoktam mondani,hogy nem a fegyver a gyilkos hanem az aki meghúzza az elsütőbillentyűt.persze vannak kivételek mikor tényleg vétlenül szenvedsz el balesetet de az ellen semmit sem tehetsz.egyépként egy férfi embernek kell,hogy legyen valami szenvedélye ki iszik.ki csajozik és vagyunk mi áldott jó emberek motorosok
sztem ird be a kluboldalra forumba, mert itt el fog sullyedni, ide meg linkeld be a témát :)
egyebkent sztem nekem 9utan jo, de sztem nem para ha kicsit latelek
Ducati fertőzést elkapni nem nehéz...... Elég látni és hallani egy ilyen talján ördögöt! Mondjuk most kiugranéka mókából,de ettől függetlenül király gépek.
Csá Davidzs!
Nekem az asszony hál Isten nem kapta meg a fertőzést sőt...
De így legalább nem kell aggódnom, hogy a városon kívül el akarna jönni velem akárhova.
Egyszer le kellett vinnem Fehérvárig, majd azt mondta, hogy nincs az az Isten...
Csak akkor van gáz mikor a hírekben lát valakit aki nem ért haza.
Én mindíg azt mondom, hogy örüljön, hogy ebben vezetem le a változatosságot, nem?
kérdés mindenki számára ? nem járt véletlenül valaki közületek gyöngyösön vasárnap? három motort láttam egy csoportba de csak a ducatit figyeltem, a másik egy sv-volt aszem a harmadikat nemtom du-án kettő körül gurultak, a mátrai útról kanyarodtak pest felé, no nem azé csak majd ki ugrottam a kocsiból,hogy keblemre öleljem márkatestvérem no meg hogy megcsodáljam a fényezését a mocinak ugyan is tavaszal tervezem én is a megujjulást.szoval nem sokon múlt hogy ki nem ugrottam miközben az aszony meg püfölte a fejem ,hogy azonnal érjem őket utól, őt is megfertőztem ducati vírussal
Viszont Pesten is körvonalazódik egy könnyed drinkelés Ducati körökből, akinek kedve van, gyűjjön!
Ez most csütörtökön lesz, este 8-tól az El Toro Cafe-ban (13. ker., Pannónia u . 18. - a Nyugatitól pár perc séta)
Eddig 4-5en vagyunk innen a fórumról.
(Olyan igazán durva beb*szós mókát is kellene csinálni valamelyik hétvégén, he?)
Hali,
Jó lenne kiruccanni Egerbe, de sajnos most nem megy.
Egyszer majd, ha olyan idő lesz, elgurulunk páran felétek, és megiszunk együtt egy caffee :)
Csá Astrx!
Látom várod a Hyperfighter-t!
Nagyon jó a kis film. (mini film)
Elegáns és úri, mint azt ahogy kell.
A múltkor a másik oldalon a MotoGp téma nagyon abba maradt vagy csak engem érdekel?
hali zdm748!
köszi az olajat, bota robinak meg a postás szerepét,istenkirály arcok vagytok össze kéne jönni néhány pohárkára,hogy aztán könnyes szemmel dicsőitsük pompás,művészien kivitelezett gépcsodáinkat no meg kis országunk egykori nagyságát a meghívás természetesen mindenkire érvényes akinek van kedve csatlakozni
DEAR KLUBTAGOK!
Ezúton is szeretném megköszönni az összes érintett klubtagnak,családtagnak(Aszpet után szabadon) a mai napon irányomban tett segítséget,közbenjárást!Amennyiben én bármilyen jellegű segítséget adhatok,kérlek keressetek bizalommal a nap bármely szakában(természetesen ez minden klubtagra vonatkozik)!A mai napon ismét tudatosult bennem,hogy a mai kissé zűrös világban ne csak a tárgyat,lásd DUCATI,hanem mindenekelőtt az arra érdemes EMBERT tiszteljem!
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:28.000.- ft..
Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
---karbon Ducati verseny performance fejidom. 69.000.- ft
---karbon hátsó sárvédő, 29.000.- ft
---karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
06-70-224-1000
Szeretni szereti, de Ő olyan , hogy ha valami nem érdekli akkor nem játsza meg, akkor nem érdekli.
Hát az meg ahogy lett a moci az külön szám volt.
Skacok van öt tárcsás nagyon száraz mobil kuplungom a téli időszakra. 900 kemény konvertibilis Ft volt.
Astrx meg a néhányan szerintem tudják miről van szó.
Ha emlékeztek még arra az ominózus videóra.