Hy!A karok tényleg annyiba kerülnek,de használtan vagy bontottan tudsz venni Egedi Sanyitol.Csokorba vannak nála ilyen karok.Ha jol emlékszem 5e/db.Ő sokminden mást is tud szerezni.Ducati csabinak is ő segitett.
A tükröket tuti leszedném,mert csak pályán használnám,úgyh pályaidom lenne rajta. Sajnos a perec benne van. A lábtartót még meg tudom oldani talán olcsóbban,ha magamnak megcsinálom,de a fék és kuplungkart nem. Az meg úgy halottam 15-20ezer körül van.
Kuplungkosár meg ilyenek cseréje mikor kell meg mennyi....mintha olvastam volna vmi ilyesmiről is. Szárazkuplungról a tudásom egyenlő a 0-val sorry
NE VERD ODA.
Amúgy kuplungot - komplett lamellaszettet kaptam 25000-ért, a többit nem tudom.
Pályázol vele, érdemes az olajat gyakrabban cserélni, telókban is megnézni, fékeket nézni, valamint ne felejtsd a tükröket leszerelni - ne járj úgy mint én.
És ne gondolkodj ilyenen - nem fogsz elesni.
Üdv.
tóthpeti.
Egyébként tudsz valami pontosat erről, én már kb 15 éve ismerem a tulajt is köszönőviszbe.
De azt nem gondoltam , hogy ilyen messze jutott.
Emléxem még úgy kezdte, hogy egy német trike-okat gyártó cégnek csinálta a rendszereket.
Párral mentünk is otthon Kaposváron a Sáév-telepen.
Akkor még a Golf III motorja hajtotta őket.
Majd megkérdezem, két gyerek is van akit ismerek a cégnél, majd megkérdezem,
talán holnap meg tudom.
De mihelyst tudok valamit kereslek, oks?
Küld el a számod, ha a Fórumon keresztül nem akarod akkor itt az e-mail
szandrazsolt@gmail.com
Csá mindenkinek!
Mivel gurgulázni nincs lehetőségem már az idén, ezért sokat ülök a net elött.
Ezért van időm soxor "kedveskedni" különböző kategóriájú testvéreknek.
Remélem a tavaszi gurulások, túrázások során minél több mindenkivel megismerkedhetem személyesen.
Most itt egy kép Monsterékne, Multistradáéknak és egy kérdés , tud valaki valamit erről a csoda autóról
22-ra tervezik állítólag.
Eladó gyönyörű állapotú egyedi Ducati Monsterem.25kW-os papírokkal-A.korl. jogosítvánnyal vezethető!- 2000-es évjáratú full extrás szerkezet.(Arrow kidurrogók,Xenon 8000K, fém fékcsövek,Rizoma kiegészítők, Tomaselli kormány, mini karbon indexek és tükrök...stb.stb.)
Ajándékba adok hozzá egy Rizoma karbon sárvédőgarnitúrát a gyári mellé. Nagyon SOS-be téli áron eladó.
i.á.: 865.000 HUF
Szia!
A barátomé. Elég szokatlan a formája, de amikor a szem megszokja, akkor csak gyönyörködni lehet benne. Amúgy meg ha a két gyári kipu lenne rajta, nem sokan néznék meg szerintem, de valahogy a Zard rendszert, mintha erre a mocira találták volna ki. Őrületesen feldobja.
Ha még a hangját is hallanátok, hogy hogyan muzsikál rajta egy pár Zard!
Valami mennyei
Az a motor önmagában egy ékszer, és hallani kell! Majd lesz még csapatásunk, amikor a debreceni különítménnyel (vagy feléjük) nyomjuk, akkor alkalmat teremtünk rá, hogy aki kíváncsi egy kuriózum Ducati hangra, megkapja...
Hétfőn meg CT-zik,ha minden rendben,jön.Alig várja,hogy motorra ülhessen.
Majd... Öcséd hogy van? Hazaengedték már?
Brutál cuccok vannak most fenn!http://shop.ebay.com/?_from=R4...
Melyiket nézted ki?:)
A tükröket tuti leszedném,mert csak pályán használnám,úgyh pályaidom lenne rajta. Sajnos a perec benne van. A lábtartót még meg tudom oldani talán olcsóbban,ha magamnak megcsinálom,de a fék és kuplungkart nem. Az meg úgy halottam 15-20ezer körül van.
Kuplungkosár meg ilyenek cseréje mikor kell meg mennyi....mintha olvastam volna vmi ilyesmiről is. Szárazkuplungról a tudásom egyenlő a 0-val sorry
NE VERD ODA.
Amúgy kuplungot - komplett lamellaszettet kaptam 25000-ért, a többit nem tudom.
Pályázol vele, érdemes az olajat gyakrabban cserélni, telókban is megnézni, fékeket nézni, valamint ne felejtsd a tükröket leszerelni - ne járj úgy mint én.
És ne gondolkodj ilyenen - nem fogsz elesni.
Üdv.
tóthpeti.
De azt nem gondoltam , hogy ilyen messze jutott.
Emléxem még úgy kezdte, hogy egy német trike-okat gyártó cégnek csinálta a rendszereket.
Párral mentünk is otthon Kaposváron a Sáév-telepen.
Akkor még a Golf III motorja hajtotta őket.
Majd megkérdezem, két gyerek is van akit ismerek a cégnél, majd megkérdezem,
talán holnap meg tudom.
De mihelyst tudok valamit kereslek, oks?
Küld el a számod, ha a Fórumon keresztül nem akarod akkor itt az e-mail
szandrazsolt@gmail.com
A kipuffal kapcsolatban kérdezném, hogy komplet rendszert is tud vagy csak dobokat.
Kösz az infót, én egy 97-est néztem ki magam nak ,de sajnos megelőztek....úgyhogy marad egyenlőre a 600-as.
üdv.
Mivel gurgulázni nincs lehetőségem már az idén, ezért sokat ülök a net elött.
Ezért van időm soxor "kedveskedni" különböző kategóriájú testvéreknek.
Remélem a tavaszi gurulások, túrázások során minél több mindenkivel megismerkedhetem személyesen.
Most itt egy kép Monsterékne, Multistradáéknak és egy kérdés , tud valaki valamit erről a csoda autóról
22-ra tervezik állítólag.
Ajándékba adok hozzá egy Rizoma karbon sárvédőgarnitúrát a gyári mellé. Nagyon SOS-be téli áron eladó.
i.á.: 865.000 HUF
Bár tény, hogy ez a két kémény sokat nyom rajta plusszba!
A barátomé. Elég szokatlan a formája, de amikor a szem megszokja, akkor csak gyönyörködni lehet benne. Amúgy meg ha a két gyári kipu lenne rajta, nem sokan néznék meg szerintem, de valahogy a Zard rendszert, mintha erre a mocira találták volna ki. Őrületesen feldobja.
Azért örültem volna, ha el tudsz jönni még idén motorozni. Ma egy hatalmasat toltunk.
Valami mennyei
Az a motor önmagában egy ékszer, és hallani kell! Majd lesz még csapatásunk, amikor a debreceni különítménnyel (vagy feléjük) nyomjuk, akkor alkalmat teremtünk rá, hogy aki kíváncsi egy kuriózum Ducati hangra, megkapja...