Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon bitang lett ez a streetfighter.
Nem Zoli éitette a motort,hanem egy kedves kuncsaft.A tulaj azt mondta hogy nincs elég craft a motorban.Ha jol tudom MV-t vett a fickó utánna.Az extrák értéke 4.4milla.
Hu a picsába a streetf. igeeen jo
ÁÁÁZzztÁÁÁÁ! sztem törölték a linkeket a Dukisok

De megvannak a képek, lementettem:
Nekem nem akarnak bejönni ezek az oldalak.
És tényleg....
Közvetlen a r-es modelről hiányzó radiális fék mellett
ez a sok "nekem" ,hogy minek oda nemtudom
Nekem nagyon nem tetszik így. Nekem a króm vhogy mindig a csopperekhez tartozott...nekem csicsa.
Ezen hol van a karbon váz?
Köszi a tippet! Egy biztos,ha elmegy a TL úgyis minden ducatist bombázni fogok a kérdéseimmel
Gondoltam rá,h a 749 kicsi lesz. A Tl-be a fura az,h a súlya miatt kb ott van mint egy mai 600as. Legalábbis a ringen az R6r-nek nem tudtam elmenni. Cbr600-nak se. Ezért gondoltam,h elég lenne,mert kb ott van mint egy 600as. A legjobb lenne,ha ki tudnék próbálni egyet. Bár amilyen hülye vagyok úgyse tudnék arra koncentrálni,h milyen,csak arra,h ducatin ülök. Így volt amikor a Sacáéval is mentem
HI.

Akkor forumozzunk. Ezt a motort a Wolf Zoli építette. Sima 999, sok széncuccal és Rizomával.
Ordenáré hangja van. Találkoztam már a sráccal egyszer, nem csúnya motor, de szerintem ezért az árért soha nem fog elkelni. Árulja már vagy két éve, tavaly volt 4,99 aztán 3,99 most meg ez.
Az "R" remélhetőleg elírás.
Igaz e hogy a 696 os Női moci e? mert ugy hallottam
Halo!

A TL után a 749-el lesz bajod bőven. Már ami a motorerőt illeti.
Alkudni kell. Én fél millát alkudtam az enyémből úgy, hogy a Tuonót 1.8-ba beszámolták.
A 999-es ára nagyon lent van most. Akik árulják és el is akarják adni, azokkal lehet beszélni.
A Gizi és a Csicsi tudnak segíteni, hogy hova vidd átnézetni, ott tovább kell alkudni és gyí.
Nézz körül mindenhol.
tóthpeti.
Van itt némi kamuszöveg.
Hello!

Én is röhögtem amikor megláttam,h Gizi épp ott "pózol" a háttérben.
Még nem néztem...neten már láttam. Jó lenne nagyon,csak örülök,ha a felét sikerül összekaparnom vhogy. Úgyh egyenlőre 749-ben gondolkozok...sztem majd Desmodokit fogom felhívni,hogy mi a véleménye és hogy ő mennyiért tudna kintről hozni.
Szevasz BerikZ!

Benned egy paparazzi veszett el.
Gizi barátunk rövidgatyás képe visz mindent.
Jó, hogy csináltál képeket.
Hogy állsz a motorvásárlással? Megnézted már a sárga 999-est a DiBoscó-ban?
Csá Astrx!
Fejed hogy van?
A bukó meggátolta hogy bedagadjon?
Üdv!

Pár kép ami még az egyik szept-i bro-s nyílt napon készült.
Jó nap volt.
Ha minden típushoz van teljes, akkor viszont erről beszélnünk kéne!
Írtam neked a ducatiklub.hu-n!
üdv!
Ducaticsabi: köszi, ezek előkerültek közben a netről!

Nakedman: van neked service manual 749-hez? (2005-ös évjárat, de bármelyik érdekel) Köszi!