Köszi az érdeklődést,kb. húsz éve képviselek egy kis céget az ország területén(autósboltokban,benzinkutakon),pechemre 3 éve alkalmazottként,így most rajtam kezdik a küzdelmet a fennmaradásért.Egyébként a kapcsolati tőkét kár volna veszni hagyni,csak nincs mibe nyúlnom.
igen, ott ricsi:)
ez a joenavran nagyon jó igy netre beibaszni, de amikor először megpróbálják kiejteni, akkor már nem tetsz annyira :)
visszatérve: nincs ott semmi persze, mert senki sem irogat. amikor van eg yúj közölnivaló, ami nem válasz vmi itt folyó társalgásra, akkor az mehetne oda, és egyszercsak ott lenne több izgalom. képeket is oda lehetne izgatni (most cisnálok vmi képgaléria modult).
az átláthatóságot viszont nem értem, itt ha beírod, h erre meg erre keresel választ, 2 napot nem vagy gép előtt, és máris 4 oldalt kell visszalapozgatnod. vagy eszedbe jut szept eleje fele vki írt vmit ami kellene, percekig lapozgatsz visszafele, mire megleled. ha egyaaltalan megtalalaod. ott meg behozod az oldalt, jobb oldalt a menuben latod van-e vhol uj hsz. duma vmirol, a temak alapjan konyebben ataltod, es kereso is van.
Osztom!
Ahogy mondod én sem vagyok egy számtech Fredaster,
de legfeljebb majd belejövünk mint kiskutyába az ugatás
Meg kéne próbálni én most pl. ugrálok ide-oda.
Ha mar szoba jott az ebay: arra figyeljetek, hogy ha USA-bol vagy egyeb EU-n kivuli orszagbol vesztek dolgokat, akkor nagy valoszinuseggel vamot kell fizetnetek. Ezt egyedul ugy tudod meguszni, hogy az eladoval rairatod a csomagra, hogy 22EUR alatti az erteke (szallitassal egyutt!) es ha tutira akarsz menni, akkor meg szamlat is kersz, amin szinten 22EUR alatti osszeg szerepel.
Bar kisebb erteku dolgoknal nem olyan veszes a vam, inkabb az afa a huzosabb... mert ugye azt is kell fizetni...
A vamkezelessel jaro mizeria pedig egy remalom, legalabbis Budapesten.
A kluboldal nem ilyen jól átlátható . Itt látok minden lényegeset, ott meg keresgetnem kell (és úgy sem találom ). Tudom, nem vagyok egy nagy hacker, de kíváncsi lennék a többiek véleményére is .
A másik gondom az, hogy pl. az apriliásoknál is vannak ismerőseim, akik miatt úgyis vissza kell jönnöm ide.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...