Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ducatistas!
Csütörtök este 8-ra megyünk iddogálni, beszélgetni az El Toro-ba.

Akik eddig jelezték a részvételt: Gáltomi, Goo, Láky749, Ricsi, Zsolti (őt még itt nem ismeritek) és jómagam.

Szeretettel várunk minden kedves fórumozót!
láky749!

Nezd mit talaltam neked:
Ja, nem várok jövőig, még a héten is olyan csudás idő lesz, hogy szégyen lenne otthon maradni...
Kell a tuning most!
És csütörtökön várunk!
Szlovákiának melyik részén laksz? Egyszer meghallgatnám azt a Zard hangversenyt
Hétvégén megyek Komárom felé, ha ráérsz...
megrendelem!
Ducatiman
ez a Zard kipu amit mondtam neked ! Sztem szebben néz ki a terminél és jóval olcsóbb is meg állatul szól ez is .
Vasárnap 11kor gurulás. Ha jönne egy pár szép ducáti
óóó én olyan jól viselkedek , hogy a holnaputánn született bárány hozzámképest Bin Laden terrorista
xD havert állították meg CBR 600 assal xD megkérdezte h miféle az a Kaja-Kia ...
rend őre meg nagybüszkénn 1600 köbcentiméteres Turbó Diesel xD a Cíberes haver meg képen röhögte ... meg hozzá tette h 150 paci ám xD... akkor úgynézki mégse
Kiamia 1,6 CRDI 115 lópaci, de a váltója elég béna, nagyon rövid az első két sebfokozat. De aztán elindúl egészen 160-ig aztán álmossá válik
Tutkeraj ha akarod kölcsönzöm neked de csak ha jol viselkedsz
Nem akarja eladni megrögzött Ducati fan 999s megmarad neki kabalának tavasszal meg megy a perletty fehér 1098 asért
Csá Astrx!
Van neked egy kis ajcsim, hogy hogy jövőre ne unatkozz a piros lámpáknál.
Csá Aszpet!
Milyen címen találtad meg a Bódis kipufogót?
Igen ajándékba!
A használtautón nincs fent véletlenül?
Szeva Zsolti

Szívesen máskor is . Már beszélgettünk róla Tündivel h fel kellene ugrani de a hétvégén költözünk össze és ez vissza veti a dolgot egy kicsit . De ha rendeződtek a dolgaink akkor kamatostul bepótoljuk azt a borozgatást . Ami a DUCATI fertőzést illeti a kedvest nálunk sem egyszerű lerobbantani a gépről . Lassan ott tartunk h kereshetem neki is a saját szörnyetegét .
jah a Kia az 1,6 TDI majdnem 150 ló vigyázzá
othon vagyok
majd ha jó idő lesz kipróbálhatod az 1098 ast

hétvége ?
Mart Kiajuk vanmeg 5 Golf
Lödög hol vagy?
lol
Tuning 1,6 os Feliciával volt ám esélyük

1 esbe többet mész xD mint a kopók 5 ben
Csa eccso mocid meg megvan? Mikor csapunk eggyet? Zsarukot elhagytam 200 felett nem birtak az iramot
Hétvégénn menynire lesz jó idő ?

Megkéne sétáltatni a ménest
Hello Ducatiman
Látom regisztráltál jó ez a fórum sok érdekességet lehet megtudni
én is ezer éve nem fórumoztam 999 s még megvan :P? vagy 1098 lesz belőle :D ?
Ajandekba?