Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem minden típushoz van teljes
Helló astrx!

A dukifórumon kért kérésedre tudok félig segíteni, owner's manual van pdf-ben és egy alkatrséz leírás 749hez.
Egy e-mail címet adj meg lécci és küldöm is.

Üdv. Csabi
sziasztok.
devy! a havat eltakaritottam, ugyhogy vagyok. kellene a motorod pontos megnevezése, és évjárata, mert ugy volna az igazi. jövőhéten járok a településeden is, ha minden igaz, és akkor beugranék, a részleteket megbeszélni./ határidő... stb/ azoknak akik jártak már az adatlapomon: egy barátom vett egy motort. egy D-monstert. aztán jött, hogy csináljunk /érthetően: csináljak / egy szép motort. ezek után elmondta hogy mi nem kell a motorra / ha valaki frontálisan ütközött, hivjon mert egy motor kijön majd a levetett alkatrészekből/ és mi az elképzelése. az elképzeléseink igen messze vannak még de "ha " összejön, tavaszra egy olyan motor lesz belőle, ami .... remélhetőleg másnak is tettszeni fog
NO fiatalok?
Jön valaki holnap csavarogni velünk
a gyári kipufok remus gyartmanyuak, szerintem erre az osszefonodasra gondolhastz!
Sziasztok!

Tudjátok esetleg, hogy 2000 környékén milyen összefüggés volt a Termignoni és a Remus sport dobok között?Volt egyáltalán, vagy Ducati akkor még nem állt szerződésben Termi-vel. Mindez azért érdekes számomra, mert Termi dobot szeretnék venni, de állítólag 2000 körül volt valamilyen közös szál Remus és Termi között. Erre szeretnék fényt deríteni. Köszi!
Cső!
Jó lakatos megcsinálja!
Monsterhez hátsó motoremelőt hollehet kapni jo árban tudnátok e segíteni?
Helló mi!?
A múlt héten az új portugál pályán egy úgynevezett felvezető tesztet tartottak, amelyen részt vett a brit szuperbike bajnokságban szereplő Honda HM Plant Leo Haslammel és Cal Crutchlow-val, valamint a gyári Ducati csapat Michel Fabrizioval és Troy Baylisszel. A tesztek végén pedig Bayliss nagyon meglepő dolgokat mondott.

„Egyáltalán nincs kedvem abbahagyni a motorozást. Igaz többször elmondtam már, hogy az évvégén biztosan visszavonulok, ám ezt napról napra egyre jobban sajnálom. Már csak egy nagydíj van hátra és egyre inkább úgy érzem, hogy nem tudok lemondani a motorozásról. Szeretnék továbbra is a motoros világban, a szuperbike-ban maradni. Lehet, hogy megkérdezem a Ducatit, hogy nem lenne-e szüksége egy tesztpilótára!”

Bayliss nyilatkozata után tehát elkezdődtek a pletykák, illetve a találgatások. Tényleg marad-e, vagy pedig csak arról van-e szó, hogy Bayliss nagyon nehezen tudja befejezni a karrierjét. Majd meglátjuk. Az azonban biztos, hogy Portimaoban is nagyon izgalmas versenyek lesznek. Bayliss, akinek a Ducati egy különleges festésű motort készít, már egy hónapja megnyerte a vb-címet, amiért már nyugodtan kockáztathat. Biztosak lehetünk benne, hogy Bayliss csak a két győzelemmel lenne elégedett. De sok ellenfele lesz.
Bocs Ducati Klub
Nagy a pangás vagy mindenki a Ducaticlub.hu-n van?
Megyek én is!
azt te meg honnan tudod?
Idozavarba keveredtel kicsit :) Tegnap volt :)
jó bulizást!
http//x17video.com/celebrity_video/orlando_bloom/index.p
hp
Azért olyan olcsó,mert külföldről hozzák!
Egyébként nagyon szép,ez lenne a végső célom! De ha oda kerül a sor,biztos nem találok ilyen jó áron!
A többi se rossz! www.ducatitrade.hu
Neee maaa, S4RS occcson! Nagyon surgos lehet neki vagy bibis a moci :)
helló astrx!Megkaptam a mélt,köszönöm,Klára is jelezte,hogy továbbította az önéletrajzomat ezért is köszönet Neked is!Matricát gyártatni hirtelen csak ott tudnék ahol eddig dolgoztam,így inkább hagyjuk,annál is inkább mivel stafford türelemre intett pár sorral lejjebb.
namégeccer:
Ma este páran innen a fórumról 20:00-tól az El Toro-ban találkozunk. Afféle "ha már motorozni nem tudunk..." összejövetel.
Bp. 13. ker., Pannónia u. 18.

Ducati forevör! (még ha esik is az eső... )
max legközelebb nem ide megyünk.
de nem örülnék neki, mert akkor nem biztos, hogy kapok a másik helyen is jutalékot
nézem a képeket, nem túl igényes ez nekünk? :) vagy tokmindegy hogy fustos lebuj vagy elithely, butepesten mindenhol drága a ser?:)
Nekem is kell ilyen katica-matrica
én tudok matricát csinálni és csináltatni, párszáz forint lenne 10-15 darab összesen. Csak kellene h mit irjunk rá. En mar agitaltam staffordot, de nagyon ellenall :(
Hidd el, en szeretnek a legjobban ott lenni ma este. Sajnos nov 5-ig csak aludni jarok neha haza :(
nem tekintettem logonak, csak kell valami a maxxpower-es "csík" helyére
Na, részben ez a téma az, ami miatt ma fontos lenne, ha este beugranál "egy pár percre".