Imádom a barom csapatokat...
A mienk is az. vagy 8aprilia ,1 954rr,1 r6,1 sv,1 zx6r,1 cagiva xtra raptor,1 600f,1 hyosung(ő csornai)meg egy monster;)
Faxa jókat szoktunk lángosozni
ha megyek, vagy ha ottvok szólok. bár most 7végén voltunk...
A bókot meg thx átadtam a tulajnak
Jó csaj, grat, de nem rémlik. Motorozott itthon? Ha jöttök haza és jó az idő becsatlakozhatsz, ha van kedved. Vagyunk páran: 1 db GSX-R 600,1 db R6, 1 db CBF-500, 2 db Fazer 600, 1 db Monster. Kicsi és vegyes, de nagyon barom banda, csupa ökör!
Szerintem sopronból ismeheted
27.
Viccet félretéve, nemtudom honnan ismerheted. Én havonta egyszer megyek le apósékhoz látogatóba.
Asszonyt beimportáltam már 2 éve... Lövésem nincs.
Neki is csak rémlik a neved. Hirtelen ahogy ránézett a monitorra.
awf-nél melózott. apuja meg buszos...
Nem ugrik be így névről. Nagyon sok ismerősöm van. A fiatalság nem erény, csak egy állapot (de nagyon jó ). Mennyire fiatal a párod? Honnan ismerhetem?
Gizi!
Az a srác aki mellettünk volt a nyílt napon azzal a 749-el...neki nincs vmi netes elérhetősége? email vagy msn...zaklatnám pár kérdéssel,ha megengedi
admin@rsvforum.com
ez mail. mesim majd ha lessz neked is
Mostviszont zúzok ágyiba, me puha asszonykám vár
Me ha beraklak a címlistába soha az életbe nemfogom tudni ki is vagy
A mienk is az. vagy 8aprilia ,1 954rr,1 r6,1 sv,1 zx6r,1 cagiva xtra raptor,1 600f,1 hyosung(ő csornai)meg egy monster;)
Faxa jókat szoktunk lángosozni
ha megyek, vagy ha ottvok szólok. bár most 7végén voltunk...
A bókot meg thx átadtam a tulajnak
nem ám végiglesni az összeset
Moncsis kép;)
27.
Viccet félretéve, nemtudom honnan ismerheted. Én havonta egyszer megyek le apósékhoz látogatóba.
Asszonyt beimportáltam már 2 éve... Lövésem nincs.
Neki is csak rémlik a neved. Hirtelen ahogy ránézett a monitorra.
awf-nél melózott. apuja meg buszos...
Páromat pedig sopronból importáltam
De nem a te korosztályod. Ő még fiatal és sexi
Radics Móni.
Hová tűntetek?
Csak egy srácot látok kint még hidegben is, piros tankkal. Itt van valaki közületek?
Ha a Tl elmegy sztem hívom Desmodokit,hogy mennyiért lehetne kintről hozni.
Gizi!
Az a srác aki mellettünk volt a nyílt napon azzal a 749-el...neki nincs vmi netes elérhetősége? email vagy msn...zaklatnám pár kérdéssel,ha megengedi