Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 ft-ot nem ér ez a játék
én letöltöttem a netről, de arra sem volt érdemes...
nagyobb élvezetet nyújtana, ha 1500 ft-ból vennék egy 999 makettet, és azzal játszanék
Ja,BP-en van és csak 1db.
Egy kis szórakozás a hideg napokon:
DUCATI WORLD CHAMPIONSHIP
A Ducati hivatalos motorverseny játéka!
Zsír új,1500ft.
Ha érdekel dobj egy mail-t:desmodieci@windowslive.com
szép is kényelmes is,de szerintem 50ezret nem ér..mondjuk én nem annyiért vettem,de az itthoni árát nem éri meg..
nézem ak épeidet, és látom nem gyári ülésed van? írnél róla pár infót?
én meg azt javaslom,hogy ha csak a sarokra is mész akkor is öltözz fel ugyanúgy,mintha 500km-es túrára mennél..vagy akkor ne menj motorral,mert ha csak 1percet is rajta ülsz ugyanolyan veszélynek vagy kitéve,mintha egy túra utolsó percéről beszélnénk..
Nem is rossz ötlet
az láky motorja, egy relé szetment, és mindig megállt egy hengere. azt tömködtük alufóliával, hogyérintkezzen. :)
joenavran! a képeknél a sárga gépezetnél mit szereltetek rajta utközben?
ne beszelj amr rebuszokban :) mondjad mi volt a gond az uzlettel vagy a termékekkel!
én speciel fogok venni jövő nyárra egy nyitott sisakot munkábajárásra, 10 percre lakom a mnkahelyemtől, szetver az ideg föl le a sisakot ezer fokban, nekem sem neki sem tesz jót :)
mondjuk nem is tervezek ezen a szakaszon gyorshajtani meg eleseni
Ja és egy kisebb borulásban is bizonyított már, de ez csak olyan szempontból mérvadó, hogy ha nyitott (most komolyan, ki hord ilyet?) vagy felnyitható sisak lett volna rajtam, akkor most lehet nem lenne állam...
Nekem AGV van, Airtech. A szellőzése jó, a bélés kivehető és mosható, a zaj viszont igen jelentős olyan 140 felett, de egy idomtalan motoron tényleg nem tudom milyen sisak kéne, hogy ezt kiküszöbölje. Az átlátszó (gyári) plexi hamar karcos lett, de ez részben az én hibám is. Ja és az anti-fog funkciót azért erősen idézőjelebe kell tenni. Bár kétségtelen, hogy jobb mint a 15-20e forintos sisakoknál.
Nekem Agv-m van és egy rakás sz.r a barátom , a bátyám és a feleségem Shark-jához képest.Shark nagyon jó minőség és a louis-nál nagyon baráti áron lehet hozzájutni. Az Agv-m kinai és az elsőt vissza kellett vinni mert repedt volt. Ja és A Shark sisakok minimum 4 csillagot kaptak a Sharp törésteszten.
Csicseri!
Tudtál valamit csinálni a rizoma gázmarkolattal?
Januárig kitalálom,mindenesetre a suomy félár az AGV-hez képest.
HAli !
AGV
Csak a két nyíthatószelőzöje tört le magától. A másik AGV sisakomal semmi gond nincs pedig ugyan az aszelőző van benne.
Sziasztok!Nekem is SUOMY van.SPECD-1R Ducati replikás.5-éves a sisak és most jutott abba a fázisba hogy a bélés huzatot kicseréljen benne.A plexi kb 2-3 szezont bir használattol függöen és 15-30e között mozog az ára.Azt nem mondanám hogy csendes,de ez relativ dolog.Jó a légellenállása és kényelmes.A plexit viszont nagyon rossz benne cserélni.
Hello saca748!
Néztem én is azt a 900-as monstert,de sajnos én is lemaradtam róla.
üdv.
Na ez fasza,most bezárult azon sisakok köre amivel nincs baj.Szinte mindegyikről hallottam roszat!
milyen sisak esik szét?
Helló mi!?
Igen én valóban egy SUOMY-t használok,méghozzá Bayliss replikát a Mester tiszteletére!Tökéletes,szellős,szép minden ok vele!
Ciao
Helló mi!?
996 sps,szerintem beszélj Csicserivel a sisak miatt mert az övé is szétesett!
Ciao
Köszi infot tpa
Ja. Igen fordítva a kerék nyomásokkal.