Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi vbéla és ki van a képeken? jo képek!
Haha! :)

Elsore azt hittem, hogy vmi pelenka van rajta a 3. kepen :)

Es ahogy elnezem nem szeret utast vinni magaval :)
Együléses vagy kétüléses. (a mono az egy)
Mondjátok már meg hogy mi a külömbség e kettő közül: biposto & monoposto?
igen, csak "rövidül" egy kicsit. kb. 3 cm-t. egyébként mindenkinek szia
lenne egy ujabb buta kérdésem jelenleg a telók felvannnak emelve 5 beosztással,ha lentebb rakom őket mondjuk 1-re vagy teljesen,menyire változik meg a menettulajdonság és a stabilitás?
Üdv sarkany!
köszi az infót a telók márkáját nem tudom de állíthatóak,keresgettem a neten nagy nehezen találtam méretet nem tudom hogy ez e a jó 41x54x11 mégegyszer köszi a törödést
há szorri! Nyomjuk helyetted is
Tudtam, hogy egyszer lebukok de hogy ilyen gyorsan azt nem :)

Hidd el, en lennek most a legboldogabb ha nem itt a studioban kene rohadnom egesz hetvegen...

A lathataron levo kampanydompinget latva en mar csak jovore tudok gurulni.

Addig is minden jot es szep idot a guruloknak!
Királyság! Köszi az infót Végbéla!
Nekem kezd gyanússá válni, hogy te mindig akkor nem tudsz velünk jönni, amikor mindenki más motorozik. Te nem véletlenül egy kölcsöngéppel nyomod...?
996sps,szted az ltjoker direkt csinálja,vagy ilyen szegény?
A motorline-nál van: Én ott vettem.Katalógusból megmondják. Showa van benne vagy marzocchi? Állítható vagy nem?
Bocs én voltam a balfék nem irtam hogy milyem ducatiról van szó. Egy 98-as 600-as monsterrről van szó. Sajnos a márkáját nem tudom megmondania telónak, de lehet hogy az amit mondtál.
Köszi a választ.
Ilyen az en szerencsem. Itt a hosszu hetvege es vegigmelozom...

Jo gurulast a tobbieknek!
Jön ám+ Harpi is, holnap még beszervezem Saca748-at és a Paul Smart -dukis Csabit ,aztán talán Sovi is elsimitja a dolgait és velünk tart !
Béla!
mi is jönnénk páran
Sziasztok!
Az RSV-sekkel 24.-ére tervezünk egy karikát. Az RSV-topicon olvashatóak a részletek. Astrx! Jön Zrider is!
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:22.000.- ft..
Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
---karbon Ducati verseny performance fejidom. 69.000.- ft
---karbon első sárvédő, 29.000.- ft
---karbon hátsó sárvédő, 29.000.- ft
---karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
---karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi, a kép illusztráció)

A termékeket megnézheted és meg is veheted a diBoscoba!
06-70-224-1000
joenavran: azért van a 24K mert a 2007-től Dukikat már 12 ezrenként kell szervizelni ;)
Hát nemsokat fejlődött 60 év alatt.
ez az első monster!
csöváz, leghűtéses bolkk, tipikus naked bike
Az ős desmosedici rr 1946-ból.