lenne egy ujabb buta kérdésem jelenleg a telók felvannnak emelve 5 beosztással,ha lentebb rakom őket mondjuk 1-re vagy teljesen,menyire változik meg a menettulajdonság és a stabilitás?
Üdv sarkany!
köszi az infót a telók márkáját nem tudom de állíthatóak,keresgettem a neten nagy nehezen találtam méretet nem tudom hogy ez e a jó 41x54x11 mégegyszer köszi a törödést
Bocs én voltam a balfék nem irtam hogy milyem ducatiról van szó. Egy 98-as 600-as monsterrről van szó. Sajnos a márkáját nem tudom megmondania telónak, de lehet hogy az amit mondtál.
Köszi a választ.
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:22.000.- ft..
Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
---karbon Ducati verseny performance fejidom. 69.000.- ft
---karbon első sárvédő, 29.000.- ft
---karbon hátsó sárvédő, 29.000.- ft
---karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
---karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi, a kép illusztráció)
A termékeket megnézheted és meg is veheted a diBoscoba!
06-70-224-1000
Elsore azt hittem, hogy vmi pelenka van rajta a 3. kepen :)
Es ahogy elnezem nem szeret utast vinni magaval :)
köszi az infót a telók márkáját nem tudom de állíthatóak,keresgettem a neten nagy nehezen találtam méretet nem tudom hogy ez e a jó 41x54x11 mégegyszer köszi a törödést
Hidd el, en lennek most a legboldogabb ha nem itt a studioban kene rohadnom egesz hetvegen...
A lathataron levo kampanydompinget latva en mar csak jovore tudok gurulni.
Addig is minden jot es szep idot a guruloknak!
Köszi a választ.
Jo gurulast a tobbieknek!
mi is jönnénk páran
Az RSV-sekkel 24.-ére tervezünk egy karikát. Az RSV-topicon olvashatóak a részletek. Astrx! Jön Zrider is!
Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
---karbon Ducati verseny performance fejidom. 69.000.- ft
---karbon első sárvédő, 29.000.- ft
---karbon hátsó sárvédő, 29.000.- ft
---karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
---karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi, a kép illusztráció)
A termékeket megnézheted és meg is veheted a diBoscoba!
06-70-224-1000
csöváz, leghűtéses bolkk, tipikus naked bike