Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam, hogy nem bírtok követni - ezért nem szeretek elől menni, a végére mindig egyedül maradok. Azért nem irigyellek, nem lehetett nagy élmény Dunaújvárosig ködben motorozni!
Astrx!
Tavasszal, az RSV-s Pfvári szervezi, majd szól. Idén voltam először, s rögtön egy életre szóló élménnyel gazdagodtam: megismertem Zridert!
Azt mondtam legkésőbb! Attól még lehet menni a hosszú hétvégén is, csak addigra ki kéne operálnom a szöget a hátsó gumimból.
Helló Zrider! Jössz felénk hosszú hétvégén?
Na, komálkodjuk majd!
Mimimimimi?
Mikor, bátyám?
Nemár vazze!És a hosszúhétvége?
ez visszatérő kérdés, de eddig nem hallottam semmi használható infót
neked is csak a plázák - motoroknak ingyenes - mélygarázsát tudom ajánlani. ha ott leláncolod, viszonylag(!) biztonságos helyen tudhatod a géped, amíg nem találsz jó megoldást
Nagyfalusiak! (pöstiek) Tudnátok valami biztonságos,olcsó parkolót,mélygarázst ajánlani 13. ker ill. környékén?
ismered ezt az oldalt, staff?
sajna nem :(
Hát..hosszú egy menet volt
Helo! Köszi! Látod,ez jó kérdés.. úgy tudtam,hogy 05-ös lesz,s itt mondta nakedman,hogy 05 feléig ezzel a lengővillával + fejidommal gyártották..aztán mikor már meglett a hitel,forgalmi stb,akkor látom,h 04.10 havi.. Úgyhogy ezt passzolom,most már azse érdekel ha úgy van összetákolva,annyira fasza na jó,ez erős túlzás,de még itt a lila köd ..
Üdv mindenki .

Egy kis csemege azoknak akik szeretik a tetoválásokat . Amúgy a jobb alkarom lenne .
Helo! Nem,győri vagyok. Bár jövő hét szerdától vasárnapig pesten leszek,úgyhogy szivesen gurulnék valakivel
Udv! A mai napi Ducati partin nagyon jol éreztem magam .Kösz a jo társaságot fiuk. V Béla bocsi én miattam gurultál haza egyedul ,ahogy tanult zsozsek barátom irta leszált a köd
Hello!

Grat a vashoz. De miért van rajta a 2003 (vagy 04) modellen az újabb idom?
stafford!
voltatok valamerre hétvégén?
üdv ssr8!
Legkésőbb Tihany, V2-találkozó!
Üdv!
Örültem a mai találkozásnak, remélem legkésőbb tavasszal újra találkozunk
Pár fotó
Persze, leereszkedik a szemük elé zöld köd, aztán mennek, amerre látnak .
Ja ja, a tükör az csak dísz. A Hring persze teccet, jövőre biztos ránézek. Jó bringák voltak ott így is, úgy is .
Csá SSR8!
Téged láttalak szombaton du. a diBosco-nál a lámpánál?
Egy gixer állt melletted.
Cső!
Harasztinál vettem észre. Az a helyzet, hogy normál esetben semmit nem látok magam mögé az első index hátuljában (tükör), ezért nem tünt fel azonnal. Aztán gondoltam, hogy ej-ej, ezek a zöldek....
Azért örülök, hogy végre összefutottunk! De hallod, ez a Szöllő tényleg nem férne el egy Ducatin! Az összes ilyen méretü ismerősömnek Busája van, örülök, hogy végre van valaki, aki 12-essel emeli a társaság fényét!
Szia Vbéla, hazaértél? Sajnos elmaradtunk mögüled, mert egyikünk nem tudta levágni az M0-ról való lejövetelt, aztán utána mentünk. Úgyhogy bocs, hogy nem tudtunk veled búcsúzóul lepacsizni veled.
na végre Béla , Gratulálok a géphez és vigyázz rá nagyon!