Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cskawa:Akkor jövőre nevet váltasz? Apropó nem eladó az aprókavics rendszered a kawáról, mert érdekelne,de komolyan!
Nagyon macsoooo a szereloallvanyod :)))
Szia Tóth Peti. Én tavasszal akarok venni ducati 999 et. Persze ha sikerül eladni a 12est.
Azt szeretném kérdezni hogy mennyire szervízigényes és alkatrészek terén mennyire nehéz hozzá kapni, vagy nehéz beszerezni hozzá?
Nekem nagyon tetszik sárgába, és milyen egyébként? Jót lehet vele motorozni?
Hogy megy?
Válaszodat előre is köszönöm.
Csabi
Mér vetted ki a kereket az új motorrol? csak nem füstölted el?
Zrider!
A kerék már kint van!
Hali!
Hogy mondta Zsozsek: Szumós? Hát valahogy most nekem is az jutott az eszembe. Nem csoda, hogy kényelmetlennek találtad!
Remélem, motorozunk még együtt, mert engem most azért zavart, hogy ott kattog az a szög a hátsó gumiban...
Szia, VégBéla:Ehhez mit szóóósz?idén készült a gixxerrel! jó volt eggyütt motrozni. Ezt is és a képeket is köszönjük!
Én is így jártam a váltóval. Nekem az alsó munkahenger elengedte az olajat. Ellenőrizd le az olaj szintet felül. Utána puha lett.
ducatiklub.hu
ha itt tesztek fel kérdéseket, 2-3 nappal később már visszakeresthetetlen, a kluboldalon rendes fórum, ekresővel, témákkal
Nem tudom már ,hogy mit írtam .De megnézni sem tudom még azt sem hogy egyáltalán el ment-e?
Majd ha tudod nézd meg aztán jelezz, hogy megkaptad-e?
Sziasztok,

Lehet hogy láma vagyok, de ki tudja, hogy pesten a busz sávokban a kamerák szemből vagy háttal lőnek?
lory25
Az a baj vele, hogy nem esik vissza az alapjárat, ugyanakkor a gázkar visszaáll a helyére. Szét nem szedtem, bővebbet nem tudok. Ezenkívül a kuplunggal lehet még valami, mert nehézkes a váltás, szinte csak "berúgni" lehet a fokozatokat. lehet hogy csak le kéne légteleníteni, vagy ilyesmi. Nincsenek műhely körülményeim, hogy neki álljak kísérletezni. Azóta mondjuk nem is használtam.
tyüha, mit írtál? nem találom, ninncs is időm nagyon nézelődni...
a ducatiklub.hu -n tudsz személyes üzenetet küldeni! azzal nem kell görcsölni annyit.
szal mizu? :)
Csá SSR8!
Hívj fel és megbeszéljük mert én most lenn vagyok Kaposváron és vagy kedd vagy szerda megyünk haza és otthon leszek a hosszú hétvégén.
+36 70 9784264
Amúgy ha erre a pár napra letehetném ott,akkor kifizetném a havidijad
Csak most kellene szerdától vasárnapig leraknom valahol pesten,amúgy győrben bérlek neki garázst
Koszi! Olvastam. Kicsit messze van nekem, de azert koszi az infokat!
Staff, ment egy offline uzenet a skype-odra.
Reggelt!
No mi legyen azon a bizonyos hosszú hétvégén? Valamit lehetne alkotni, közel a téli pihenő, kincs a jó idő.
Szia,

Hol talalhato ez a garazs es milyen aron lehetne berelni?
Sziasztok!
Van egy 17nm-es betongarazsom uresen a XIV kerben. Ha az megfelelo tarolasra, szoljatok.
Pompás napot Béláim !
Ja itt a számom ha érdekel!
+36 70 9784264
A ház udvarán belül van és havi 6000.- amit megfeleznénk ha jó!
Csá SSR8!

Én a házunkban bérlrek egy tárolót, Astrx már látta. Nem tudom merre lax, és mikortól kellene?
Télre gondolom te is hosszú pihire rakod a vasat!
Ha gondolod megnézheted.
Csá Astrx!
Írtam neked a Ducatiklub.hu-ra.
Nem tudo mikor jársz ott?
Olvasd el!