Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hiszem,ahhoz nem kell levágni az alvázból!? Rendszámtartóval együtt? És mennyire gondoltál?
szia.
itt eléggé elfog sikkadni a dolog, sztem dobj egy topicot a ducatiklub.hu-ba a fórum alá. ha konkrétan árulsz és készítesz alkatrészeket, írj egy pm-et, és csinálunk egy shop menüpontot, és oda tehetsz fel adatokat, elérhetőséget/képeket.
Szoktál amúgy erre járni? Nem biztos,hogy lesz még olyan jó idő,hogy átmenjek motorral.
Devy!
A második kép amit felraktál.
ez lett volna a következő ajánlatom
tettem az adatlapra telefonszámot
Nem,ezek téli tervek! De ha szeretnél megnézni egy Monstert,akkor megoldható,mert 40km-re lakom tőled!
megoldható. konkrétabbat azután hogy "élőben" megnézek egy vasat. ugye nem honapra szeretnéd?
Itt van néhány kép,ezek érdekelnének!
ésszerü határon belül: bármit, ha konkrét az elképzelés de eltér a megszokottól az még jobb, mert egyedit szivesebben gyártok.
996sps!
Képed van róla?
most készül egy ri..ma koppintás, azon dolgozom. + restaurálok egy öreg autó kormányát, és annak is a végén járok. az adatlapon van más kép is, ugy gondolom megéri megnézni!
Ahhoz van mintám,üvegszál,eladó!
Hello gajan!
Rövid hátsó farokidomot tudsz?
OK megkapod!
adjatok 2 napot, mert halálra vagyok havazva. De a kép jöhet, választ megpróbálok gyorsan adni.
Banyek itt a ki.....szott hosszúúúúúúúúúú hétvége én meg nem tudok mocizni,
sőtt lehet, hogy dolgozom!
Erre varrjatok gombot!
Tényleg nincs valakinek egy utánfutkosója egy du.-ra majd valamikor?
A gépet kéne bevinni a Bosco-ba , hogy rácsatlakozzanak, 1/2 óra és haza a XIII. kerbe.
gajan!
Küldenék pár képet láncvédő stb,tudsz rá árat mondani.Ezek meglévő dolgok,csak műanyagból.
bocsi a szöveg lemaradt. már ilyet is tudok /lásd még : hayabusa, gixer 1000 k5, + kiegészitők/ adatlap feltöltése folyamatban, a régi elszállt/
csak gondoltam megemlitem, hogy a ducatiklub.hu -n nagyon jo kis forum van
Druszám! Köszi szépen,de úgy tűnik megoldódott. Előre is thanx láky749-nek !
SSR, ha kell a garazs irj egy szamot, nehany napra szivesen odaadom, no problem. Majd meghivsz egy fagyira...
Nekem a TL-em volt még anno a kertben a diófára felspaniferezve mikor ki kellett szerelnem az első telót
Mi ez szado-mazo garage?