mint stb: )
szteintem nagyon ütős, rendes színekkel nagyon fasza lesz! nem tudtam, hogy alul a hason direkt ér véget a zöld olyan gyorsan és lesz sötét, szval azt nem raktam bele. meg ugye még pár plusz csík, sokat dob rajta!
A színek pontossága nem érdekes csak az kellett, hogy lássam mielőtt belevágnék az esetleges újításba.
Szerintem nem rossz, persze meg kell tudni, hogy ez mit jelent a forgalmival kapcsolatban.
Ha rászánom magam akkor a színkódokat úgyis ki kell deríteni hozzá az eredetieket.
Azért kíváncsi lennék minél több tesó véleményére ŐSZINTÉN , mert az számít talán a legtöbbet.
Még egyszer köszi és persze várom a véleményed.
Stafford, Go, Astrx, Lóry stb várom az észrevételeket.
tudom jol, hogy te negyedennyi ido alatt 8x jobbat csinalsz :) nem kell lebaszni a kezdőket. kicsit hasonlit, ha zsoltinak nem tetszik, majd szol h baszakodjak még vele
astrx
sajnálom,hogy nem jöttél tegnap,naon fsza volt az út,bár reggel 10kor vártuk,hogy mikor kezd esni a hó de délutánra tök jó idő lett
pilisi körutat nyomtuk amit Te mutattál nekem
ha hétvégén jó idő lesz,készüljön mindenki!
Hali!
Én sem várom meg az 50 fokot.1-2 percig ketyereg aztan finoman elindulok.Szervizben is mondták,hogy nem lesz baja,de addig tényleg max 2-3 ezres fordulat!
Amugy én a pannonia ringre hordom szervizbe,de ott nagyon korrektek!
A capirex Miskolcon bezárt :), de amúgy sem volt jó híre.
A debreceniek nagyon megbízghatók és én is személyes tapasztalatból csak jókat tudok róluk mondani.
Nálam is 50° a határ, de nem szoktam megvárni én sem. Annyira figyelj, hogy amíg azalatt vagy, ne gyilkold...
Én addig 4000 alatt tartom, és nem is váltok 3-asnál feljebb, ha nem muszáj (de ezt csak a menetszél miatt, hogy gyorsabban melegedjen...)
Míg bejáratós volt a dög, akkor vártam a bemelegedéssel - jó sokat, de már nem szoktam megvárni, míg jelez a hőfokmérő (40 C). Beröffentem, felöltözködöm, ez kb. 0,5-1 perc, aztán finom gázzal lájtosban elindulok. Így hamarabb bemelegszik, mintha alapjáraton pöfékeltetném. Az autómnál is így csinálom régóta, soha semmi baja nem volt tőle.
Sracok, egy Monsternel milyen homerseklettartomany szamit normalisnak (motor-hő)? Es mennyire melegitsem a motort indulaskor? Varjam meg mig eleri az 50 fokot vagy nehany perc utan, finoman el lehet indulni vele?
szteintem nagyon ütős, rendes színekkel nagyon fasza lesz! nem tudtam, hogy alul a hason direkt ér véget a zöld olyan gyorsan és lesz sötét, szval azt nem raktam bele. meg ugye még pár plusz csík, sokat dob rajta!