Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

O.K Zsozsek úgy is eggyütt indulunk a találka helyhez ,a vesztes fizeti a nyertes(Szöllő) kajáját! Olaszország Japán ellen ill ,Dígók a Ninják ellen?
Szia Végbéla! Jó az útvonal, de nincs különösebb célunk, a Pilis bevált ötlet, de egyáltalán nem fontos arra menni. Jó kis csapatás lesz így is, úgy is. 10-11 körül kéne indulni, nem a reggeli ködben.
:-)
A motoron mögöttem. De ha már a témánál tartunk, akkor én is jól mutatnék mögötte.
Köszönöm. Én ott leszek, csak hol és mikor.
Na az jó,majd nézel amikór szórom a szögesmobilokat.
Na, vége a jó világnak, megjött a gyerek, pucolnom kell a géptől! Sziasztok!
Attól függ, hány mobilt szórsz ki ellenem!
Gondolod megtudsz előzni?
Akkor előbb lemegyünk az újvárosi hídra! De most csak akkor katapultáld a mobiladat, amikor már előtted vagyok, hogy ne kelljen kerülgetnem!
Aszpet!
Természetesen feléd is érvényes az invitálás!
Lényeg,hogy tudjam tesztelni a mobílt.240-ről hány méter alatt tud megálni.
MikeBike!
Kompromisszumos megoldásként javaslom a 2-es utat, aztán visszafelé le lehet menni a Dunakanyarhoz, csak a másik oldalon. Sőt, utánanézek, azt hiszem, hogy Visegrádnál talán át is lehet menni komppal, tehát a Pilist is érinthetjük. Talán az utolsó motoros hétvége, használjuk ki! Mit szóltok?
Arra megyek amerre ti!
De hova menjünk? Jó a 2-es út felé?
Cső béla!
Tőlem indulhatunk reggel 8-kor is!
Most nézem csak, minél kisebbre nem ül a Szöllő? Ja, anál !
Délután is kajálhatunk. Várjuk meg, hogy SPS hogy áll a dologhoz, aztán pontosítsunk.
Vagy ebéd előtt is mehetünk, akkor kajálunk valahol.
Ááááá! A Szöllő a zx12-ese után nem ül fel anál kisebbre. Majd ha jövőre kijön a 1198, na majd az biztos érdekelni fogja. Bár mondta már, hogy alig várja ne tudjam fenntartani az én vörös dögömet, akkor majd ő tesz nekem ajánlatot .
Mi se korán reggelre gondoltunk, délbe kaja után frankó, csak korán setítedik. Az útvonalban meg teljesen rád utaljuk magunkat. Csak ne menj túl gyorsan, hátha Szöllő nem bírja a tempót .
Hali!
Figyeld meg, hogy előbb-utóbb Szöllő is Ducatis lesz. Indulásként egy 848-as, aztán ha megszokja, lehet továbblépni.
Szerintem délnél hamarabb nem kéne, mert a ködben hideg van. Van ötletetek, hogy merre menjünk? A 2-es úton Rétság felé fantasztikus kanyarok vannak, s tudnának jönni a pesti Monsteresek is - ha van kedvük.
Szia Vbéla!
Szöllő nem mer írni ide, mert fél hogy bepirosodik a lelke .
Nekem is okés a vasárnap, feltéve addigra találok 55-ös csillagkulcsot a hátsó kerék levételéhez. Ugyanis ebben a metropoliszban sehol sincs, talán Martonvásáron lesz.
Tehát hol, mikor vasárnap? Jönne Szöllő, Karcsi barátunk, meg én.
Helló mi!?
Köszönöm,semmi gáz majd körbenézek én is!
Ciao
Van itt még pár kép Monsteros tesóknak.
Hogy ebből milyen állat verdákat lehet csinálni!
Irigylésre méltóak.
Ez egy igen brutál retro-techno cafferacer design
Zsivány!