Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyedi Ducati-t akarsz?

Látom nem is próbálkoztok a hölgy neve Jaylyn Ducati.
Rakjatok már fel képeket szép egyedi duxikról.
Foggyforrás: http://www.ducatimonster.org/f...
Egyéb szép szörnyek sokan: http://www.ducatimonster.org/i...

Vasárnap én is gurulnék...
Csá Gizi!

Sajna csak ilyen van.
Bocsi, most nézem: Szöllő!
Urak!
Egy komoly kérdés: a hétvégén, vasárnap megfelelő idő esetén tervez valaki egy jó kis motorozást? Szombaton más programom van, de vasárnap szívesen részt vennék egy kellemes, tempós, de nem "egy életem, egy halálom" stílusú csapatásban! SPS, Zsozsek, Szőlő, mit szóltok? Zrider, ha olvasod? Veled beszélgetni is jó lenne! Legalább akkora élmény, mint a motorozás!
Helló mi!?
A Foggy-ról van olyan fotód amelyiken szemból is látható?
Ciao
Astrx!

Köszi a filmet!
Hálám jeléül itt van néhány fotó Neked és persze a azért a többi Monster tesónak is.
Szöllő, ebből is látszik milyen tartós egy Dukati
ÁÁÁÁÁ!

Itt még jó volt az oldaltámasz.
A nap kérdése!
Nem rossz a kicsike, de mi a családneve?
Én is agyalok utángyártott idomon, ne a gyárit zúzzam szét. Az ebay-en szoktam nézelődni ez ügyben. Ezt is onnan szedtem össze. Van ott még vagy nyolc féle verzió. A haver zx-10-ére már vettünk ilyen idomot. A felrakásnál kicsit kellett vele mókolni, de a festés szép, jó minőségű.Ilyen lett:
Tartja a vakolatot! Bocsesz
és miért van a falnak támasztva?
Köszi a hozzászólást!

Ezen is gondolkodtam meg a FILA-son is. Hol lehet ilyenre szert tenni meg mennyi az áha?
Csak a Tricolor egyedi lenne ha jól tudom. Mármint ebben a típusban.
Még sokat fogok vacilálni vele a télen az biztos. Valójában osztom azt a véleményt maximálisan, hogy a Ducatiknak az egyszerűségük a nagyszerűségük egyben. Nem?
Az ötlet onnét jött hogy a télen el kéne tüntetni a karcokat és mi lenne ha egy ilyen nagy eltüntetést eszközölnék.

Kösz mindenkinek a hozzászólást!
Egyébként most ez vagyok én.
köszi most legalább tudom ,hogy hol és mit keressek
davidzs!
Az csak a kinyomólap.Diboscoban vagy a quasimotoban láttam asszem.
vlaki motorozik ma este pesten ? csatlakonék
üdv mindenkinek!
tudja valaki,hogy ez a kuplung hol kapható és menyibe kerül?ez teljes kuplungszerkezet vagy csak a kinyomólap?azért kérdezem mert ilyet szeretnék a mocimra köszi a segítséget.
Volt gyáriban is zöld Ducati. Ha jól emlékszem Matrix néven .
Ez nem a John Rambó motorja?
Szasztok!
Bocs, hogy bele vau! Valóban szép a fehér meg a trikó is, de egy Duki szerintem legyen piros!
Mi a baj, a zöld színnel?
hát, amikor először megláttam élőben a 848-at fehérben . az első sport, amit azonnal vennék, ilyen csodaszépet