Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, legyen egyszínű!
Tricolor-ból kiindulva:
- zöld ugye kizárva
- piros gyakori
- fehér!?
Vagy maradjon sárga
A Dukira egyébként is általánosságban jellemző: az egyszerűbb néha több.
láky749!
Ezt is nézd meg! Nem nézhet ki ezzel se szarul .
legyen egyszinű
Hát Végbéla, mákom volt . Már amikor toltam ki a garázsból furcsa volt, alig mozdult a vörös dög. Rossz belegondolni, ha nem veszem észre a drótot, aztán menet közben fújja ki magát.
Szevasz kenyér!
Én is Irsai vok:D Ha netán egy szerelőre volna szükséged, vagy csak tanácsra, vagy nemtudom keress meg msn-en: hitman027@freemail.hu

Én voltam aki a fagyizó előtt lefektette a 750es GSXR-t ha tudsz róla vmit :'( :((
Tök jó neked, hogy csak mentél volna! Ha ezt 200 felett vetted észre ...
Csak nem hullik szét a Kawa ? Nem láttam, mé kellett vóna, hogy lássam?
Te Zsó,nem láttál 4db 10-es anya csavart me nem tanálom!? De dolgozok most is (árajánlatot készítek)vagy nem?Hú tök szar lehet ,mennék motorozni oszt ne,DEFFEKT!
Ha már ilyen őszinteségi rohamod van akkor most már én is elárulom, hogy kicsit befűrészeltem a féktárcsáidat, meg az egyik gyertyapipád alá papírzsepit tettem .
Egyébként nem kellene dolgoznod?
Ártatlan vagyok, van alibim!Más alig tudtam kitekerni az oil betöltő csavartodat,hogy feltöltsem folyami homokkal!
Teljesen egyetértek! Az egyszínű képe jobban kihangsúlyozza a motor karakterét.
200 kiló fölött már a nagyját kidobja a centrifugális erő
Csak 1, ?Pedig 2őt tettem bele!
Jó idő van, mentem volna motorozni...erre egy drót áll ki a hátsó gumából.
--- Ducati 848/1098 hátsó karbon kicsi sárvédő, műanyag alátéttel és rozsdamentes csavarral. új, UV álló, vákumtechnológiával készült...ára:22.000.- ft..
Ducati Monsterhez (nekem 695n voltak fent),
---karbon Ducati verseny performance fejidom. 80.000.- ft
---karbon első sárvédő, 35.000.- ft
---karbon hátsó sárvédő, 35.000.- ft
---karbon ülés alatti 2 oladal idom 20.000.- ft
---karbon hátsó üléstakaró 15.000.-ft (fel kell polírozni és 2 fém fül kell azért ennyi, a kép illusztráció)

A termékeket megnézheted és meg is veheted a diBoscoba!
Telefonon kérdezz plz. 06-70-224-1000
Itt talán me is nézhető!
http://www.motorcyclenews.com/...
szerintem egyszínű fehérben adná a legjobban :)
Max ha egykerekezel!
Csőváz! Van valakinek tapasztalata a győri szervízről?
Osztom ezt a véleményt én is. Meg a "szín-testvériség"-et is. Mert szerintem legtöbben nem az olasz zászlóra asszociálnak ha rápillantanak
A fenykepeim koze tettem fel a Monsterrol ket kepet. Ha lattok vele, majd integessetek!
szintén mint stb. : nekem személy szerint jobban tetszik egyszínűben, sőt éppen az tetszik benne,hogy nem kell semmi extra ahhoz, hogy szép legyen! Ettől más,mint a japók! Egyébként így sem rossz.
Én mint stb. : Szerintem. Nagyon szép lehet a megfelelő árnyalatokkal. L.
F*sza lesz az! De a szín-testvériségünket azért sajnálom...
Jó az így is, jó az sárgán is.
(Ma is láttam egy sárga 749-et a Váci úton. Van annak a színnek egy varázsa. De te tudod.)