Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És koppan a fejed a kormányon
Ma akkor koppantam, mikor a Bécsi úton kifelé úgy helyezkedtem mintha mocival lennék
és majdnem elkezdtem kanyarba előzni, lassú forgalomba.
Szia!

Dezső a Wolfnál melózik, a Lehel u. - Fáy u. sarkán. Egyébként én is nagyon meg vagyok elégedve vele és az egész csapattal.
az a durva mikor azt veszed észre magadon,hogy bolintasz minden motorosnak úgy hogy kocsiban ülsz!
Hali!
tpa-nak van, de nagyon régen nem "szólt hozzánk". Mást nem tudok.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Csak munkás autómmal
Egy Hyper-super Tipo 1.9 jtptdtcmcrdtdi.
És reflexszerűen int az ember a mocisoknak ilyenkor is, ti nem vagytok így?
koszi a képet,szép nagyon
igen,engem láttál mivel voltál?
Sziasztok. Nem tudom, hogy a fórumozók között ven e valakinek ducati 999 ese?
Ha van valakinek akkor lenne 1 pár kérdésem a motorról.
Előre is köszi.
Nemtudok, mert a Supermotoval megyek motorozni Visontára. Meg még nincsenek visszacserélve az RSVn a gumik, slickek vannak rajta minta nélkül.
De remélem idén még tudunk egyet gurulni!
Jövőhéten visszagumizom.
Csá Go!

Ezt skubi motardosok!
Egyébként téged láttalak ma a Szentendrei-n? 5 körül?
VégBélának:Ott leszünk!
De rest ám
Időhiány...
erőltessük az új oldalt, ha már van. mindenki futás ducatiklub.hu
járjunk elöl jó példával, próbáljuk meg ott folytatni az itt megkezdett társalgást.
és a phpBB-t te írtad? vagy esetleg te is rest voltál saját motort írni?O12]
Szia!
Előkerültél? Köszi a grat. Kellett vele mennem 800-1000 km-t, hogy kiismerjem, s most már nem bánom, hogy lecseréltem a Millét. Ettől függetlenül a Millét felszereltségben, s futómü-motor összehangolásában szerintem nem lehet megverni. A Ducati gyorsabb, könnyebb, jobban fordul, de az erősebb motorhoz gyengébb a futómüve. Te nem jössz holnap?
sajat motor ---- irsz nekunk? :)

Egyikunk sem profi programozo es idonk se lenne ra, hogy sajatot irjunk hobbybol. Minek szenvedjunk olyannal, ami mar letezik (ingyenes es mukodik) es kielegiti egy ilyen kozosseg igenyeit. Semmi baj a drupallal, csak meg kell erteni a beteg filozofiajat :)
Végbéci! Ok, ott vagyunk 11-re a MOL-kúton. És elárulok egy titkot... Szöllő ment már a vörös döggel. A fertőzést megkapta .
csak körbenéztem
Sakmai ártalom
amiket felvetettek, azoknak 80%-a mar megjavitodott. vagy esetleg van valami konkret eszreveteled?
Ha nem lettetek volna restek saját motort irni az oldalhoz nem lennének olyan problémák,mint amit felvetettek a topikokban...
Francos template-k!
Szia!
Gratulálok a gépedhez!
Tényleg szép sárgában is!
Elégedett vagy vele?
ja a brékinget majdnem leírtam. az új oldalon lehet hozzászólást módosítani
***brékink nyúz*** ***brékink nyúz*** ***brékink nyúz*** ***brékink nyúz*** ***brékink nyúz***

Örömmel invitállak meg mindanyiótokat a friss ropogós, és csakamienk kluboldalunkra!
Hogy miért jó ez nekünk?
- struktúrált, átlátható fórum
- hírek
- folyamatosan frissülő FAQ
- rendezvények
- későbbiekben hivatalos forma

Egy szó mint száz, mindenki repesszen át az új bázisra:ducati tulajdonos, rajongó, utáló.

a cím pedig: www.ducatiklub.hu

Sziasztok!
Akit érint! Vasárnap, mondjuk 11-kor a lacházi Mol-kúton SPS, Zsozsek, Szöllő, Végbéla, stb. 12-re Angyalföldön vagyunk, ahol vége az alsórakpartnak, odajönnek a pestiek. Jó ez így? 30-9791260, ha valaki feltétlenül beszélgetni akar. SPS, Te már az elején kidobhatod a telcsit, elég, ha integetsz!
Puszi érte Végbéla!
Az infót bedobtam a közösbe