Nemtudok, mert a Supermotoval megyek motorozni Visontára. Meg még nincsenek visszacserélve az RSVn a gumik, slickek vannak rajta minta nélkül.
De remélem idén még tudunk egyet gurulni!
Jövőhéten visszagumizom.
erőltessük az új oldalt, ha már van. mindenki futás ducatiklub.hu
járjunk elöl jó példával, próbáljuk meg ott folytatni az itt megkezdett társalgást.
Szia!
Előkerültél? Köszi a grat. Kellett vele mennem 800-1000 km-t, hogy kiismerjem, s most már nem bánom, hogy lecseréltem a Millét. Ettől függetlenül a Millét felszereltségben, s futómü-motor összehangolásában szerintem nem lehet megverni. A Ducati gyorsabb, könnyebb, jobban fordul, de az erősebb motorhoz gyengébb a futómüve. Te nem jössz holnap?
Egyikunk sem profi programozo es idonk se lenne ra, hogy sajatot irjunk hobbybol. Minek szenvedjunk olyannal, ami mar letezik (ingyenes es mukodik) es kielegiti egy ilyen kozosseg igenyeit. Semmi baj a drupallal, csak meg kell erteni a beteg filozofiajat :)
Örömmel invitállak meg mindanyiótokat a friss ropogós, és csakamienk kluboldalunkra!
Hogy miért jó ez nekünk?
- struktúrált, átlátható fórum
- hírek
- folyamatosan frissülő FAQ
- rendezvények
- későbbiekben hivatalos forma
Egy szó mint száz, mindenki repesszen át az új bázisra:ducati tulajdonos, rajongó, utáló.
Sziasztok!
Akit érint! Vasárnap, mondjuk 11-kor a lacházi Mol-kúton SPS, Zsozsek, Szöllő, Végbéla, stb. 12-re Angyalföldön vagyunk, ahol vége az alsórakpartnak, odajönnek a pestiek. Jó ez így? 30-9791260, ha valaki feltétlenül beszélgetni akar. SPS, Te már az elején kidobhatod a telcsit, elég, ha integetsz!
és majdnem elkezdtem kanyarba előzni, lassú forgalomba.
Dezső a Wolfnál melózik, a Lehel u. - Fáy u. sarkán. Egyébként én is nagyon meg vagyok elégedve vele és az egész csapattal.
tpa-nak van, de nagyon régen nem "szólt hozzánk". Mást nem tudok.
Csak munkás autómmal
Egy Hyper-super Tipo 1.9 jtptdtcmcrdtdi.
És reflexszerűen int az ember a mocisoknak ilyenkor is, ti nem vagytok így?
igen,engem láttál mivel voltál?
Ha van valakinek akkor lenne 1 pár kérdésem a motorról.
Előre is köszi.
De remélem idén még tudunk egyet gurulni!
Jövőhéten visszagumizom.
Ezt skubi motardosok!
Egyébként téged láttalak ma a Szentendrei-n? 5 körül?
Időhiány...
erőltessük az új oldalt, ha már van. mindenki futás ducatiklub.hu
járjunk elöl jó példával, próbáljuk meg ott folytatni az itt megkezdett társalgást.
Előkerültél? Köszi a grat. Kellett vele mennem 800-1000 km-t, hogy kiismerjem, s most már nem bánom, hogy lecseréltem a Millét. Ettől függetlenül a Millét felszereltségben, s futómü-motor összehangolásában szerintem nem lehet megverni. A Ducati gyorsabb, könnyebb, jobban fordul, de az erősebb motorhoz gyengébb a futómüve. Te nem jössz holnap?
Egyikunk sem profi programozo es idonk se lenne ra, hogy sajatot irjunk hobbybol. Minek szenvedjunk olyannal, ami mar letezik (ingyenes es mukodik) es kielegiti egy ilyen kozosseg igenyeit. Semmi baj a drupallal, csak meg kell erteni a beteg filozofiajat :)
Sakmai ártalom
Francos template-k!
Gratulálok a gépedhez!
Tényleg szép sárgában is!
Elégedett vagy vele?
Örömmel invitállak meg mindanyiótokat a friss ropogós, és csakamienk kluboldalunkra!
Hogy miért jó ez nekünk?
- struktúrált, átlátható fórum
- hírek
- folyamatosan frissülő FAQ
- rendezvények
- későbbiekben hivatalos forma
Egy szó mint száz, mindenki repesszen át az új bázisra:ducati tulajdonos, rajongó, utáló.
a cím pedig: www.ducatiklub.hu
Akit érint! Vasárnap, mondjuk 11-kor a lacházi Mol-kúton SPS, Zsozsek, Szöllő, Végbéla, stb. 12-re Angyalföldön vagyunk, ahol vége az alsórakpartnak, odajönnek a pestiek. Jó ez így? 30-9791260, ha valaki feltétlenül beszélgetni akar. SPS, Te már az elején kidobhatod a telcsit, elég, ha integetsz!
Az infót bedobtam a közösbe