Szöllő! De azért vasárnap jössz, ugye? Ígérem, nem tesszük fel az oldalra, ha a parkolóban megkéred valamelyikünket, hogy rá szeretné ülni a Ducatijára...
Tisztelt Zsozsek:Ezúton szeretném megcáfolni a rólam keringő pletykákat mint Szumó,Mert!Nem igaz,hogya kereskedők min 1000es motort ajánlottak!Nem igaz,hogy csak 191km/h ment alattam a mocim 6odikban.(ennyi lóerős is)!Nem igaz,hogy a strandon két fürdő köppenyt kellett felvennem 1előre 1hátra!Nem igaz,hogy lepedőböl kell alsógatyát varni rám!Nen igaz,hogy a nagy medencét csak félig töltik ha úszni megyek!Nem igaz,hogy a repülés előtt két egymás mellé szóló jegyet kellett vennem!Nem igaz,hogy csak szezon végén veszem le a motoros csizmát!Nen igaz az se,hogy a dagidögöt rólam mintázták!Valamint nem igaz azt sem ,hogy a parkolóban alapjáraton pöfögő Ducattihoz odaszaladtam,hogy bácsi jossz a motoj?!Na én tüntem erröl az oldalrol !mert a zöldek +utálnak!
a race-t hordom én is....
Utcára a legkirályabb választás. könnyen gördül, csendes, hamar melegszik, jól fordul.
Pályára kicsit kevés a dőlésszöge. De szép egyenletesen kopik.
Árában verhetetlen.
Eldobtam vele a paripát
visszatérve a gumikérdéshez: 620-ra nincs diablo corsa, 160/60-ban csak "sima" diablo van. a pirelli honlap szerint. gumioldalakon talalok masokat is, de nem nagyon vagom, melyik lenne nekem a jó választás. keresők bodnak még erre a méretre: diablo strada, rosso, scorpion.
vagy nem feltetlen pirelli mellett kell kardoskodni? neztem van ez a continental 29-ert... okositsatok!
Akkor megspóroljuk a kavington árát! Azt hittem, hogy a MilleR! felkiáltással nyomatékosítani akarod, hogy Mille R-rel jössz, ha valamelyik kezdő esetleg nem tudná...
A hsz második felét MilleRR-nek válaszoltam, mert kérdezte honnan a 2 rumcájsz-puska?
Igy utólag tudom h Ő is árulja.
A pelkó, amit vettem tőlle zsír lett! Most kormánytelóra spórolok.
Csövi!
Örülök, hogy örülsz! Azt a kavingtont meg csak fel kell íratnom, de mindjárt két dobozzal, mert a mekkora gecidúrva szóllásra meg a 100 fabatkára emlékszem, a többire viszont nem... Lehet, hogy egy neked, egy nekem?
Pompás napot Béláim!
Hálás vagyok ,h szivügyetek a testi épségem, de nincs miért aggódni, mindenem volt már eltörve, 1edül talán még a f...am nem !
Rágyúrok a forradalmi hétvégére, ha az idő okés tolhatjuk a környéketeken!
MilleR!
A multkor ,h beugrottam hozzád a kisbótba az ottfelejtett ZG plekómért, na akkor is vakeroltunk, h az Xcone mekkora gecidúrvát szóll, megasszem mondtam is, h egy spanom hozta 100fabatkáért a taljánoktól.Csak nem nagyon értem rá, mert parkoló hijján az utca közepén b@sztam le a pikáppomat. Emlékcöl? vfelirassuk a kavingtont?
Sziasztok,
szerintetek hol érdemes javíttatni az ST-met pesten vagy környékén? Eddig a DiBosco-nál csinálta a Dezső, de ő már nem dolgozik ott, pedig vele meg voltam elégedve. Várom az ajánlásokat korrekt javítókra reális áron. Előre is köszi.
Utcára a legkirályabb választás. könnyen gördül, csendes, hamar melegszik, jól fordul.
Pályára kicsit kevés a dőlésszöge. De szép egyenletesen kopik.
Árában verhetetlen.
Eldobtam vele a paripát
vagy nem feltetlen pirelli mellett kell kardoskodni? neztem van ez a continental 29-ert... okositsatok!
Ha valaki rátalál vmi durva képre megköszöném!
Miért hívtál tegnap?
Rövidesen a környékeden melózom , uh annyit leszek nállad ,h a végén szarosbottal kell kikergetned a kereskedésből !
Igy utólag tudom h Ő is árulja.
A pelkó, amit vettem tőlle zsír lett! Most kormánytelóra spórolok.
Örülök, hogy örülsz! Azt a kavingtont meg csak fel kell íratnom, de mindjárt két dobozzal, mert a mekkora gecidúrva szóllásra meg a 100 fabatkára emlékszem, a többire viszont nem... Lehet, hogy egy neked, egy nekem?
Hálás vagyok ,h szivügyetek a testi épségem, de nincs miért aggódni, mindenem volt már eltörve, 1edül talán még a f...am nem !
Rágyúrok a forradalmi hétvégére, ha az idő okés tolhatjuk a környéketeken!
MilleR!
A multkor ,h beugrottam hozzád a kisbótba az ottfelejtett ZG plekómért, na akkor is vakeroltunk, h az Xcone mekkora gecidúrvát szóll, megasszem mondtam is, h egy spanom hozta 100fabatkáért a taljánoktól.Csak nem nagyon értem rá, mert parkoló hijján az utca közepén b@sztam le a pikáppomat. Emlékcöl? vfelirassuk a kavingtont?
Itt most valamit beneztem vagy rohanjak venni? :)
szerintetek hol érdemes javíttatni az ST-met pesten vagy környékén? Eddig a DiBosco-nál csinálta a Dezső, de ő már nem dolgozik ott, pedig vele meg voltam elégedve. Várom az ajánlásokat korrekt javítókra reális áron. Előre is köszi.
Olyan az 1. lámpája, mint a 749-é, nem? Legalábbis engem nagyon arra emlékeztet.