Sajna nem találok olyant, de a körvonalaiból úgy következtetem, hogy az valami 916-os féle felyidom lehet.
Nem? Ez csak az én meglátásom persze.
Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.
Most én is azon agyalok, eladom a yoshit, és csináltatok dupla kidörentőt.
Nagyon zsiványul néznek ki.
Bár hangra nállam sincs panasz Nem láttam még ekkora átmérőt dob végen, mint ami most van
Már a múltkor is megállapítottam, hogy nagy kan vagy, de nem gondoltam volna, hogy ennyire töröd magad az eü-s csajszikért! Akkor gyógyulj ezerrel, meg legyen jó idő a hosszú hétvégén is, aztán majd összefutunk.
Szega!
Multvasárnap a visontai gokartpályán fődhözvert a motardom, de ugy, h leszakadt róllam gatya-ing
Hétfőn az eü.s csajszikák lefotózgattak többirányból, majd a főnök véncsaj azt mondta , h nincsenek ugyan összetörve a rossz öreg csontjaim, de a térdem jól bedurrant a vállamban meg kilazultak valami gumipókok .
A jobbkezem, ami amúgy is rommá van szegelve, perpill olyan sete, h nemnagyon megy neki a gázcibálás.
Ezekután vágod , h a vasárnapi kis krúzolás számomra felejtős, pedig jó lett volna a duplaMIVV-vel szétcseszni a kiscsapat agyát
De ne irj még le , mert a hosszúhétvégén Zé ujra támad!
Ez hogy tetszik?
Sajna nem találok olyant, de a körvonalaiból úgy következtetem, hogy az valami 916-os féle felyidom lehet.
Nem? Ez csak az én meglátásom persze.
Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.
Vasárnap én is szívesen csatlakoznék egy kisebb túrához.
Láky749 a versenyzésre átalakitott gépről nincs több képed?Igazából a fejidom érdekelne!
Ciao
Szomorúan olvasom, mi történt veled, de közben már röhögök is azon ahogy írod.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Nagyon zsiványul néznek ki.
Bár hangra nállam sincs panasz Nem láttam még ekkora átmérőt dob végen, mint ami most van
nagyon durva
Ha már idén nem is biztos, a következő szezon ittvan a nyakunkon!
Csak le ne cserélje addig
A Matrix edition színe pedig közelebb állt a british racing greenhez, mint ehhez. És az tényleg jól nézett ki:
Beszép kidörrentők! Már kezdet uncsi lenni a sok gyári aprókavics
Szerintem nagyon király ez a színösszeállítás és még egyedibbé teszi a gépedet mai alapban egyedi mint általában egy DUCATI!
Multvasárnap a visontai gokartpályán fődhözvert a motardom, de ugy, h leszakadt róllam gatya-ing
Hétfőn az eü.s csajszikák lefotózgattak többirányból, majd a főnök véncsaj azt mondta , h nincsenek ugyan összetörve a rossz öreg csontjaim, de a térdem jól bedurrant a vállamban meg kilazultak valami gumipókok .
A jobbkezem, ami amúgy is rommá van szegelve, perpill olyan sete, h nemnagyon megy neki a gázcibálás.
Ezekután vágod , h a vasárnapi kis krúzolás számomra felejtős, pedig jó lett volna a duplaMIVV-vel szétcseszni a kiscsapat agyát
De ne irj még le , mert a hosszúhétvégén Zé ujra támad!