Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezaz ?:)
Egy kép jólenne szemből is
Astrx!

Ez hogy tetszik?
Csá Gizi!

Sajna nem találok olyant, de a körvonalaiból úgy következtetem, hogy az valami 916-os féle felyidom lehet.
Nem? Ez csak az én meglátásom persze.
Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.
Kitakarná
Nem inkabb "elotted"? :)
A 4. képen lévő csaj de jól mutatna mögöttem.
Sziasztok!

Vasárnap én is szívesen csatlakoznék egy kisebb túrához.
Helló mi!?
Láky749 a versenyzésre átalakitott gépről nincs több képed?Igazából a fejidom érdekelne!
Ciao
Szia VégBéla! Jönne a Sándor is. Ez már három. Én Pilis - Esztergom körön gondolkozom...
üdv, Zrider!
Szomorúan olvasom, mi történt veled, de közben már röhögök is azon ahogy írod.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Most én is azon agyalok, eladom a yoshit, és csináltatok dupla kidörentőt.
Nagyon zsiványul néznek ki.
Bár hangra nállam sincs panasz Nem láttam még ekkora átmérőt dob végen, mint ami most van
tényleg a légkalapács a legjobb kifejezés rá
nagyon durva
Csak lessz még alkalmunk egy közös sárkányröptetésre
Ha már idén nem is biztos, a következő szezon ittvan a nyakunkon!
Csak le ne cserélje addig
S hallanád a hangját!
Végülis semmi, csak sztem nem illik a motor egyéniségéhez. Legalábbis ez az árnyalat. De ez is szubjektív.

A Matrix edition színe pedig közelebb állt a british racing greenhez, mint ehhez. És az tényleg jól nézett ki:
V.Béla :nekünk sz,tem ok!
Na ez csunya lett de jo a link! :)
http://www.google.com/reader/v..." target="_blank">Troy Bayliss at Ducati factory
Szia! Honnan szerezted az X-cone-okat ha nem vagyok túl indiszkrét?
Hínnye a terem búráját!
Beszép kidörrentők! Már kezdet uncsi lenni a sok gyári aprókavics
Láky 749
Szerintem nagyon király ez a színösszeállítás és még egyedibbé teszi a gépedet mai alapban egyedi mint általában egy DUCATI!
Ha jó lesz az idő, megyünk! Ha más nem jön, mi ketten, majd megbeszéljük.
Már a múltkor is megállapítottam, hogy nagy kan vagy, de nem gondoltam volna, hogy ennyire töröd magad az eü-s csajszikért! Akkor gyógyulj ezerrel, meg legyen jó idő a hosszú hétvégén is, aztán majd összefutunk.
Szega!
Multvasárnap a visontai gokartpályán fődhözvert a motardom, de ugy, h leszakadt róllam gatya-ing
Hétfőn az eü.s csajszikák lefotózgattak többirányból, majd a főnök véncsaj azt mondta , h nincsenek ugyan összetörve a rossz öreg csontjaim, de a térdem jól bedurrant a vállamban meg kilazultak valami gumipókok .
A jobbkezem, ami amúgy is rommá van szegelve, perpill olyan sete, h nemnagyon megy neki a gázcibálás.
Ezekután vágod , h a vasárnapi kis krúzolás számomra felejtős, pedig jó lett volna a duplaMIVV-vel szétcseszni a kiscsapat agyát
De ne irj még le , mert a hosszúhétvégén Zé ujra támad!