Gal Tamas hol lakik es hogyamn tudnam el erni ot.
mert penteken tudok valami fuvart eloallitani a gepnek.
talpon ugyanis nem szeretnem el vinni pestig.
sajnalom a hatsomat. :).
Nem érzelmet raknak bele...
Hanem hagynak helyet, hogy TE tegyél bele érzelmet!
Doromboló cicát, vagy vadakat széttépő oroszlánt akarsz belőle csinálni? A lehetőség adott!
Ezekre nem sofőr, ezeknek gazda kell.
Szia Robi!
Dehogy akartam én a Monstert beborítani az árokba,éppen azt boncolgattam ,hogy milyen erőss érzelmi reakciót képes kiváltani ez a tipus ellentétben más gyártmányokkal.Régebben valahol olvastam,hogy a Ducatiknak lelkük van nem értettem hogyan lehet így rajongani egy gépért hiszen nekem is volt motorom mégsem éreztem semmi ilyesmit.De most végre értem mi teszi olyan különlegessé ezt a motort,még a japán versenytársak szenvedély nélkül gépi precizitással összerakott ámde egykaptafára készítik gépeiket,addig az olasz gyártó hozzáad valami művészit,szenvedélyt ami életre kelti személyessé teszi szinte egyéniséget ad minden egyes darabjának.Természetesen senkit sem akarok megbántani,ez kizárólag az én véleményem, csak azért írtam le mert az előző motorjaim nem tudták kiváltani belőlem ezt a fajta erős érzelmi reakciót.
Hali!
SPS-sel és az öccsével elugrottunk Tihanyba, megettünk egy halászlét, aztán vissza. De hiányzott már egy ilyen menet! Nem őrültek, de ahol lehet, haladnak (pl. az újvárosi hídon ).
Az 50 kiló az nem fog menni, de nem is ez a lényeg, csak érdekességként tájékoztattalak. A lényeg a kanyarban és a gyorsulásban van!
Egyébként az óriási légellenállási tényező még a bukósisakom méretéből is adódik.
a héten motoroztam el a Capirexék felé. Az üzlet teljesen üres volt. Nem tudom, h elköltöztek v. bezártak (én az utóbbit valószínűsítem). Ha nem garos a motorod akkor Gál Tamás... - de mindenki oda viszi, ahová szeretné , ahogyan a fórumozók nagyobb hányada is.
Szombat? Aznap délután mi is mentünk arra délután úgy 2 fele Kiskunlacházára, én most pianóban nyomtam, csak 270. Rakj bele vépóver racsingot, hátha hamarabb meglesz .
Vagy fogyj le 50 kilóra
Vagy vegyél fel cáparuhát, az bejött az olimpián
Te merre jártál a hétvégén?
szeretnem a segitsegeteket kerni szerviz valasztasban.
el jott az ido, hogy meg latogassak egy szakszervizt a dragammal de nem igazan tudom meik legyen.
hozzam leg kozelebb MISKOLC lenne az olyan 100 Km. http://www.capirexmotor.hu/
pest ugy 400 Km re van. a diboscot neztem
tud valaki valamit a miskolciakrol?
mert mintha rosszat halottam volna roluk de nem vagyok benne biztos.
ha valakinek van tapasztalata akkor kerlek segitsetek.
Helló Zsolti!
Örülök,hogy végül happy enddel zárult a hétvége és nem borítodtad be a jó kis Monstert az árokba!Az meg hogy kereshettek ha baj van,vagy öröm ér Benneteket csak természetes!
Üdv!
Helló!
Én köszönöm,hogy megtiszteltétek otthonomat!Örülök,hogy a Monsteresek két jeles képviselőjét megismerhettük,ezúton is felajánlom,bármikor felénk jártok illetve ez áll minden Ducatista számára,otthonom nyitva áll előttetek,szállást is tudok biztosítani mindenkinek,csak az elérhetőségeim vmelyikén jelezzetek előre!
Zsozsek!
Szombaton az újvárosi hídon nyugat felé 290, 3 óra múlva visszafelé 291. Az első lámpa villogott, tovább nem forgott. Nagy és nehéz vagyok, akárhogy próbáltam összehúzni magamat, kilógok. Nem baj, megyek még kilencet, oszt meglesz a 300. De az is lehet, hogy a sárga festéknek nagyobb a légellenállása?
Jól hangzik erre vissza térünk mindenképp . Lassan nekem is vége a napnak reggel meló és nem kéne csipásan menni . További szép estét aki még marad . Üdv mindenkinek .
A dokival is találkoztam ma,Gyöngyösön voltak gokartozni megbeszéltem vele a műtétet már csak a hálapénzre kell gyűjtögetnem Ha komolyan gondolod a kétnapos túrát nállam aludhattok is elférünk,nagyon király lenne nappal motoros túra,este bortúra egerben ezt nem lehet kihagyni na elköszönök szép estét mindenkinek.
Ez ismerős . Nálam is volt ilyen . Én amikor hoztam haza akkor voltam igy az eső végett . Féltem hogy beázik . De nem tette és mind ketten haza értünk egyben .
Ja megizzadtam rendesen de hazavitt mégha gyengélkedett is tudod azon csodálkoztam hogy nemigazán voltam ideges,inkább agodtam a kedvencem miatt most lehet hogy sokan kifognak röhögni de egéssz úton beszéltem neki,hogy ha haza érünk majd megyógyítom ezt csak azért írtam le mert ha a suzukival történt volna biztos beborítom az árokba a vasat és sík ideg lettem volna, de ez a kis dög olyan mintha családtag lenne
Nem semmi kalandod volt akkor . Én is haza vittem a kedvest mert reggel már ő is dolgozik . Nemrég értem én is haza . Remélem semmi komoly baja a kis betegnek . Igy még egy ok hogy a doki minél hamarabb kezelje a gondokat . Nagyon szuper volt a szombat és már most azon jár az agyam hogy mikor ismételünk vagy mikor csinálunk két napos kanyart .
Az enyém is csattan . Először én is azt hittem hogy egyedi dolog de mikor szombaton kerültünk egy nagyot a mátrában akkor figyeltem hogy Zsoltié is ugyan úgy csattan mint az enyém . Igy nyugodt vagyok és mivel a tied is csattan nem hiszem hogy aggódnunk kellene .
+36 20 9170442
Cegléd