Üdv!
Petya örülök,hogy megismerhettelek titeket rég nem éreztem magam ilyen jól.Rengeteg gyönyörű,és vadregényes hely van erre amit ritkán vagy egyeltalán nem látogatnak a motorosok,remélem lesz alkalmam megmutatni ezeket.A szombat remek volt,de képzeljétek mi történt ma velem du.-án tekerek a 21-es úton Bátonyterenyénél leindexeltem és a szörnyeteg mintha kilehelte volna a lelkét egy az egybe leált, se gyújtás se semmi.Megálltam az út szélen próbáltam indítani nem indul,bezzeg a pánik szoval parázgatok ott az út szélén eltelt vagy 5 perc ráadtam a gyújtás, mitadisten kigyulladnak a lámpak, örültam minta a majom annak a bizonyosnak felpattantam kedvencem hátára indulnák pilács föl,motor leáll no magamba fordultam mint butha és hosszasan fohászkodni kezdtem a Ducati menyország isteneihez,hogy leheljenek életet a gyengélkedő szörnyetegbe.Na a lényeg ,hogy ne írjak itt egy kissebb regényt töbször elfordítottam a kulcsot mire újar kigyúladtak a lámpák,de ha lámpát,indexet vagy féket kapcsoltam leált és több percet kellett várni mire újra indult.Szóval lámpa index nélkül és csak vészhelyzetben a fék használatával értem haza.Othon fél órás pihenő után és persze átnézegettem a vezetékeket tökéletesen indult minden működött ezuton köszönném meg Bóta Robinak az azzonali mentési segítségét amire hálistennek ezúttal nem volt szügség.
ASTRX, igen, csattan. Ha gurulok es komotosan valtogatok vissza, akkor van, hogy semmi hangja sincsen. De altalaban olyan, mint amikor allo helyzetben egybe rakom - csattan egyet. Egyebkent mindig kuplunggal valtok.
Nagyon szuper lett a szombati gurulás . Ezúton köszönném meg Bota Robinak és családjának a vendéglátást illetve Zsoltinak a gyönyörű túrát . Csoda szép helyeken jártunk neki hála . Nem győzök hálálkodni . Ilyen jót nem motoroztam mint most a páromnak is nagyon tetszett . Remélem még sok ilyen túránk lesz .
Gratula a géphez! :)
Hangos: mármint nagyot csattan a váltó? Nálam is hasonló az eset, szerelő azt mondta, normális. Enyémen a felváltás kupplung nélkül simán megy (1esből 2esbe váltáskor k*rva nagyot kell rajtra rúgni, mert ha nem, van hogy kidobja gázadás alatt). Ha komótosan megyek, és kupplungal váltok, akkor meg szereti a váltó, ha hagyom a fordulatszámot visszaengedni kb. 1 másodpercig, ilyenkor viszonlyag tök simán vált.
Sziasztok! Nah, megvan az M800. Kerdesek: telen hogyan taroljatok a vasat? Masik meg, a valtas nalam hangos. Nem recseg, nem ropog, pontos, egy felrevaltasom sem volt, csak van hangja. Ez normalis?
A gep egyebkent nagyon klassz.
Szia Saca748!
Valamit nagyon félre értettél mi mára terveztük a túrát,ha neked nem jó a mai nap én állok rendelkezésedre holnap is, vagy bármikor ha erre felé jársz
Üdv mindenkinek!
Heves megyei helyzetjelentés, jelenleg ragyogó napsütés,száraz aszfalt, kiválló motoros idő ez a mai, úgyhogy nem is püfölöm tovább a billentyűket irány Szilvás meg a Mátra akinek van kedve csatlakozzon.
Petya örülök,hogy megismerhettelek titeket rég nem éreztem magam ilyen jól.Rengeteg gyönyörű,és vadregényes hely van erre amit ritkán vagy egyeltalán nem látogatnak a motorosok,remélem lesz alkalmam megmutatni ezeket.A szombat remek volt,de képzeljétek mi történt ma velem du.-án tekerek a 21-es úton Bátonyterenyénél leindexeltem és a szörnyeteg mintha kilehelte volna a lelkét egy az egybe leált, se gyújtás se semmi.Megálltam az út szélen próbáltam indítani nem indul,bezzeg a pánik szoval parázgatok ott az út szélén eltelt vagy 5 perc ráadtam a gyújtás, mitadisten kigyulladnak a lámpak, örültam minta a majom annak a bizonyosnak felpattantam kedvencem hátára indulnák pilács föl,motor leáll no magamba fordultam mint butha és hosszasan fohászkodni kezdtem a Ducati menyország isteneihez,hogy leheljenek életet a gyengélkedő szörnyetegbe.Na a lényeg ,hogy ne írjak itt egy kissebb regényt töbször elfordítottam a kulcsot mire újar kigyúladtak a lámpák,de ha lámpát,indexet vagy féket kapcsoltam leált és több percet kellett várni mire újra indult.Szóval lámpa index nélkül és csak vészhelyzetben a fék használatával értem haza.Othon fél órás pihenő után és persze átnézegettem a vezetékeket tökéletesen indult minden működött ezuton köszönném meg Bóta Robinak az azzonali mentési segítségét amire hálistennek ezúttal nem volt szügség.