Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv davidzs

Én reggel 6 körül indulnék itthonról ami azt jelenti h 10-11 mire Egerben vagyok utána készültünk Szilvásváradra . Ha neked így jó össze verődhetünk .
Üdv én szivesen társulok, Egri vagyok és szombaton tervezek egy karikát itt a megyében esetleg kicsit távolabb is mehetnénk.
Volt valaki tegnap a diBoscoban?
Mi volt, mi lesz, stb ?
nincs vkinek kedvve lefordítani? jó kis főoldalas anyag lenne. én talán jövőhéten tudok vele foglalkozni, de nem sok az esély
Itt egy CIKK arrol a feher atepitett monsterrol.
Szoval 996-os az blokk... :)
Üdv Béla

Nekem tervezve van . Egy Szilvásvárad volt tervben de egy pilis is jól hangzik . Ha esetleg arra felé készül valaki oda is betársulnék . De ha van jobb ötlet akkor vevő vagyok rá . Csak számolni kell azzal h a viharsarok mindentől messze van .
Nekem a vasarnap nagyon jo lenne, szombaton lakast kell barkacsolnunk :(
Vegbela, nalam a Pécs-Pest tura az biztos! Csak odafele en autoval megyek. Na de vissza...
Senki? Akkor megyek az RSV-sekkel.
Nincs mit!

És ehhez mit szóltok?
láky!
köszi a képeket nagyon szépek,pont azon agyaltam min kéne változtatni télen
Szilvasvaradra mi is terveztunk turat de eddig nem jott ossze :( Most is sak max vasarnap lehetne rola szo.
Üdv mindenki

Tervez valaki Szilvásvárad környékére valami karikát szombatra ? Betársulnék a párommal .
Go-nak!
Ja és ahova persze betársulhatok!
Sziasztok!
Tervez valaki a hétvégén valami lájtos motorozást?
Hali Mindenkinek!
Ki volt ma a Westend-nél du. egy 1098-al?
Kit lathattam ma fel 12-kor a Loportar utcanal, a kutnal? (asszem 695 Dark volt)
Hát jah..nátó buli.. reggel a stadiontól a lágymányosi hídig úgy jöttem végig, hogy nem láttam megmozdulni a kocsisort :)
Talalkozzunk a ShopStopnal! En is csorgok majd hogy tudok-e menni!
fél ötkor startolok a Westendtől. előtte rádcsörgök, és megduma...
annyit előre árulj el viszont, hogy hol fussunk össze?

Aki a városon keresztül igyekszik kiérni a diboscoba, számoljon a NATO-bulival! Az egy dolog, hogy a belvárosban egy-két utca lezárása lesz itt-ott, de amilyen káosz szokott lenni egyébként is 17:00kor, ez a káosz lehet hogy most messzebb kigyűrűzik...
Multistrada-t eddig annyira lenéztem, mint a Fiat Multipla-t. De ezeken a képeken végigfutva rájöttem, lehet hogy azért csinálta a Duki ilyen - szerintem - csúnyácskára (elnézést kérek azoktól, akiknek tetszik) ezt a típust, hogy a túragépüket megvásárlókat is ösztönözzék: tuningolj, uomo!
http://freeforumzone.leonardo....
az a jó, hogy a details menüpont alatt csak hangyányit keveredtek össze a szövegekhez tartozó képek :)
Azt hiszem, gurulok ma egy Velencei-tavat, hazafelé meg ha úgy adódik még be is nézek
80's tank, lower seat: rulez