Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Vasárnap!
Üt!
Kéne a kütyü!
Bocsi még egyszer mert azok nem nagyíthatóak.
Itt van pár!
Köszike!

A Google-n beírod, hogy Ducati 749 (keresőbe ) és kiad vagy 1.000.000 képet abból válassz egy oldalnézetit. Majd ugyanígy Ducati 1098 Tricolor. Ha minden igaz abból csak pár kép lesz. ok?
Akkor majd kedden rádvillantok oks?

Köszönöm
megoldjuk, persze ne szamits fotorealisztikus megjelenitesre :) ha keddig nem magyaraznek rola, szolj raam ujra,mert hetvegen nem leszek gepkozelben. valamint kell egy 749rol egy jo oldalnezeti kep, meg egy tircolor barmirol egy hasonlo nezetu.
Csá Joenavran!

Ha jól emlékszem tudsz csinálni photoshop-ot vagy mi a tököm. Megnéznél nekem valamit ha kivitelezhető!
Nem értek hozzá, hogy miket lehet villantani avval?
Azt kéne kipróbálni, hogy a 749 hogy nézne ki Tricolor-ban?
Akkor most melyik nap akartok menni? :)
Szia!
Köszi. Ha holnap úgy alakul, hogy vasárnap eltudok menni, akkor szólok.
Addíg is minden jót.
Szia!
Köszi az infót! Szombaton dől el, hogy hogy is lesz a Vasárnapom.
Addíg is minden jót.
Sziasztok!
Holnap a balatonkőrnyékére valaki?
sziasztok! vki ma este vlamerre?
akárhogy is nézem, megalázzuk a gixxereket
Szörnyű tömeg

Egy 5 éves motoros Guiness-rekord dőlt meg nemrégiben. A legtöbb azonos típusból egy helyen tartózkodó motorok rekordját ezentúl 405 Ducati Monster tartja.

Az angol MOB szó jelentése csőcselék, tömeg, nyilván nem volt véletlen a belga Monster tulajok klubjának ironikus névválasztása – Monster Owners Belgium. Ez a „csőcselék” most egy új Guiness rekordot állított be, a MOB tagjainak áldozatos munkával sikerült 405 Monster-tulajt a belgiumi Hamme-Moerzeke kisvárosba csődíteniük, ezzel megdöntve a Yamaha TDM-esek által 2003-ban beállított Guiness-rekordot – akkor 200 azonos típusú motor gyűlt össze. A résztvevők Európa számos országából érkeztek: Belgium, Hollandia, Luxemburg, Franciaország, Németország, Románia és az Egyesült Királyság lelkes Monster tulajdonosai a belga klub éves fesztiválján 1500 érdeklődőt vonzottak parádéjukkal.

kép
Mert ismersz valakit a fórumon, aki elhagyott egy ilyen Monstert? :)
Mekkora ez a gép!
Üdv

Ezt asszem meg beszéltük . Csörgök ha ott vagyunk . Addig is hali .
azt el is felejtettem hogy nekem is a 11 óra környéke a megfelelő előtte dolgom van
Szia zdm748!
ha beérsz Egerbe mindegy melyik irányból minden bevezető úton rögtön van benzinkút ha ide érsz ott állj meg telcsi és megyek rögtön.
Üdv Saca748!
Ha a 3-on jösz Mezőkövesdnél gyere le a pályáról,majd Andornaktályán be Egerbe mikor beérsz balra rögtön van 1 benzinkút LUKOIL, ha itt vagy csörögj meg kimegyek oda aztán megkeressük a többieket is a számom lásd.lentebb
Cavalli!

nagyságrendileg mennyibe került az ülés bőrözése? valami hasonlón gondolkodom, de sima egyféle bőrből, valami szép varrással.
Üdv saca748

Mi a párommal 10-11 körül leszünk Egerben . ha az jó neked akkor ott mind hárman össze futhatunk . Azt meg h hol telefonon megbeszéljük . Szerintem valahol a 25 kivezetőn volna a legjobb valami benzinkúton . De sajna nem vagyok járatos arra felé .
Sziasztok!
Valaki leírhatná, hogy mikor lesz az idulás Szilvásváradra, mikor és hol lesznek pihenők, mert lehet feltöltődnék a csapathoz, csak kellene egy csatlakozási pont. Debrecenből mennék.
Hali

Ok davidzs . Megbeszéltük . délelőtt csörgök ha oda értünk .
Szia!
Az időpont megfelel, délelőtt van még egy kis dolgom de mire ide értek elintézem. csörögj rám légyszi ha itt vagytok a számom: 06 30 4643142 nagyon örülök neki ez lesz az első közös túrám a szörnyel.