Fesmo, remelem tenyleg egyben van. Szemre nagyon (bar hibakat, csinositani valot mindig talal az ember). Menni vele, maga a gyonyor, bar mentem egyszer egy 750-essel, azzal nemtom mi volt, de harapott. Az tenyleg egy szornyeteg volt.
Sziasztok!
Ugy nez ki szombaton elhozom Pécsről a vasat (M800 2004, es Pestre jovok vissza). Erdekel, hogy valaki tekereg-e a Mecsekben szombaton esetleg van-e kedve hozza valakinek, mert akkor talizhatnank Pecsen.
Egyebkent o lesz az: http://www.hasznaltauto.hu/2362722_ducati_monster_2004
Ha mesz kifele 14kerben a Furedi uton, akkor a patakon tul bal oldalt a sinek elott van egy kezi moso. Szemben van a shell kut. Nem tudom, hogy penzbedobos-e.
Sztem jobban jártál Nekem szinte csak pozitiv tapasztalataim voltak vele. Szervizproblémák voltak,de az nem a motor hibája. Kezdésnek tökéletes volt a 250-es,de nagyobba már nem vennék,s örülök azért,hogy el tudtam passzolni..
szia joe! nem vloszinü,astrxel nyomtuk a visegrádi környéket olyan tuti volt az túra,hogy csak itthon vettem észre,hogy lefagytam !
htvégén ha jóidő lesz,összejöhetnénk egy párszázan !
mindenkire vonatkozik!
Nekem a bal oldali volt kicsit meghajolva. Feszegettük, de nem nagyon mozdult. (Bár a kipuff ferdeségével együtt már nehéz megmondani, hogy melyik a ferdébb, mitől áll kicsit másképp a bal dob...) Volt aki azt mondta, ha meghúzzuk egyből eltörik... Cseréltem. A bal dob továbbra is csálén áll, tehát együtt kell kezelni a kettőt.
Sziasztok. Most vettem egy mostert. Az elöző tulajnál egy kanyarban leért a jobboldali kipuffogódob és valószínű, hogy akkor hajlott meg a jobb oldali lábtartó. Nem vészes a dolog csak szépséghiba, de engem zavar. Az lenne a kérdésem ,hogy vissza lehet hajlítani? Van valamilyen trükkje? Mennyire hajlékony? Törékeny? Vagy ne is probálkozzak vele.
Köszi a választ.
Serpico!
Még annyit mondj már meg légyszi,hogy mennyiért hoznak haza egy motort? Gondolom konténert kell hozzá bérelni. Én elég járatos vagyok arra,most tavasszal is fogok menni Floridába és már régóta nézegetem kinn a motorokat,de még addig nem jutottam,hogy haza kelljen hozni.És itthon mit kell még rá fizetni?
Ugy nez ki szombaton elhozom Pécsről a vasat (M800 2004, es Pestre jovok vissza). Erdekel, hogy valaki tekereg-e a Mecsekben szombaton esetleg van-e kedve hozza valakinek, mert akkor talizhatnank Pecsen.
Egyebkent o lesz az: http://www.hasznaltauto.hu/2362722_ducati_monster_2004
Ha mesz kifele 14kerben a Furedi uton, akkor a patakon tul bal oldalt a sinek elott van egy kezi moso. Szemben van a shell kut. Nem tudom, hogy penzbedobos-e.
Ma kora délután gurulok egyet, uticél eléggé fakultatív ....
Valaki?
Héten lesz gurulás? Tegnap kinéztem és még este 10 körül is teljesen tűrhető az időjárás.
htvégén ha jóidő lesz,összejöhetnénk egy párszázan !
mindenkire vonatkozik!
Köszi a választ.
Még annyit mondj már meg légyszi,hogy mennyiért hoznak haza egy motort? Gondolom konténert kell hozzá bérelni. Én elég járatos vagyok arra,most tavasszal is fogok menni Floridába és már régóta nézegetem kinn a motorokat,de még addig nem jutottam,hogy haza kelljen hozni.És itthon mit kell még rá fizetni?