Szia.
A motort egy amerikai árveréses oldalon vettem, van egy kódunk amivel tudunk ütni a járgányokra. Ha mi vagyunk a nyerők ki kell utalni az árát+a szállítási költséget. Röviden ennyi, intézni mi szoktunk mindent. Ha majd konkrét lesz az elképzelés visszatérhetünk rá.
Üdv.
Serpico, priviben, vagy akar itt, irnal a behozatalrol? Ha minden igaz hamarosan Monster tulajdonos leszek, es ha igy is lesz, idovel egy evolucios lepcsot ugranek (azaz jo sokat).
Apám, milyen patent a bringa! Mit adtál a macskának stafford? Cleantisztára drusolta a felnidet
Mikorra értetek haza, fiatalok? körbenyomtátok a Balcsit? Szép időtök volt. Amíg délután fel nem ültem én is, lélekben veletek voltam.
Ahogy az idő is megjavult, és én is jobban lettem, végül goo és én elzúztunk Visegrádra meg a környékbeli hegyi kanyargós utakra. 16:00 körül ott tanyázott a Motardja, láttam
Visegrádon meg összefutottunk Sünivel.
goo, nem láthattalak balatonkenese és lepsény között ma délután 4 fele? jott egy motard szembe, és pont ugyanilyen egyes lejebbhozott kipuf volt rajta, mint a tieden.
Azért adom el mert úgy néz ki, hogy lesz egy hypermotardom, az usa-ból vettem, csak egy kicsit nehezen ér haza. De ha minden igaz nem sokára meg lesz. Két motor kicsit luxus így a monstert most árulom.
Húú de fog hiányozni! SBK Bayliss nélkűl?A csúcson hagyta abba,gratulálok neki. Ezt a távirányítós yamahás hagát nemhiszem,hogy meg lehet verni,még jó,hogy nem évelején tették rá a yamahákra ezt a kütyüt.
A motort egy amerikai árveréses oldalon vettem, van egy kódunk amivel tudunk ütni a járgányokra. Ha mi vagyunk a nyerők ki kell utalni az árát+a szállítási költséget. Röviden ennyi, intézni mi szoktunk mindent. Ha majd konkrét lesz az elképzelés visszatérhetünk rá.
Üdv.