Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerelőtúra az én nézetemből:
Szeva Zsolt,

Így a balatoni túra után elolvastam egy 749 tesztet, igaz az S verzió volt. A lényeg h állítható az első villa dőlésszöge. Nem e lehet e, hogy a tiéden túl hátra volt nyomva és ezért volt közel az idomhoz nagyon? Ha hülyeségeket beszélek elnézést kérek...
helló tesó
Annyi sárga dukit találok mostanában. Meg kellene ejteni egy sárga talit... ...is
kac kac
szia,
Ilyesmi sajnos bármikor bárkivel előfordulhat. Valaki sokkal szélesebb palettán adta elő a szervíz-témát...
Mégis, ez így volt jó, legalább tanultunk pár dolgot. Én még különben is tök zöldfülű vagyok, nekem még nagyon sok dolog új
Csá Astrx!
Igen én vagyok láky 749=Zsolt!
Látom ti is beléptetekaz iwiw-en a ducatisuperbike klub-ba.
Kösz a képeket mindenkinek.
És a 3x8 perc türelmet a gyorsszervíz igényes mocimhoz.
Most azóta tökéletes, dehát tapasztaltad, B.Keresztúr óta semmi baja, tök simán jöttünk, nem?
A téli pihenő alkalmával vagy még ha az időjárás úgy engedi akkor elötte mind a két hiányosságot pótolom.
Na csá!
ÜDV MINDENKINEK
ovodás! 695-re is jó? Meg kell fúrni hozzá valamit, vagy speckó csatlakozás van? Tényleg tud valaki olyan konzolról, ami roncsolás nélkül illeszthető?
Ovodas,
Mennyi az annyi?
Armon,
Mindenképpen csak hozzá értő embernek engedd meg hogy hozzányuljon vagy márkaszervíz!
Ja, és van még egy piros, Termignonival, őt nem ismeritek?
szevasztok! Van egy Monster 620as mocim. Gyári dobok vannak rajta, és szeretném kihozni a hangjából a 'maxot'
Tudtok nekem valami tanácsot hogy milyen dobra kéne cserélni? Nagyon bejön nekem a tankbőr, lehet azt valahol kapni? kösz
Soproni vagyok, és láttam már én is a két mocit! Egyszer összeugorhatnánk egy csapatásra!
Ha nem tudod hogy hól kell akkor talán nem neked kellen össze vissza csavargatni! vid szerelőhöt!
üdv .
szia te sopron i vagy? mert akkormár láttam a motort!vagyis téged vele! nekem meg haveromnak is monstere van sopronban enyém a sárga 600-as a haveré a piros 1000-es !
Sziasztok!
Van egy feleslegessé vált hátsódoboztartó konzolom ST2 re "sporttársi áron". Valaki szabadítson már meg tőle
Skacok!

Hol tudom beállítatni a futóművet úgy, hogy ne akarjon a kanyarba beesni a motor eleje, és a hátulja ne legyen annyira könnyű?

Köszi
Nagyon szép . Kifejezetten teccik. A kidörgők meg nem is tom mit mondjak . Szóval gratula .
legelitebb színösszeállítás! grat
Köszi a dícséretek, szívemből szóltatok! Ha lesznek Sopron környéki túrák, szivesen csatlakoznék!
Légy üdvözölve!
A motorod első pillantásra eszembe juttatta, ami a Monstert nekem leginkább jellemzi: egyszerűen gyönyörű.
Üdv a klubban!
Gratulálok,nagyon szép! Aztán vigyázz rá!
Sziasztok! Új vagyok én is, bemutatom Életem Értelmét! Vártam rá egy darabig!