Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
amúgy most utána gondolva gyártanak 125-ös 2T és 125-ös 4T Derbiket, de nem ilyen idomokkal!
Jó az, köszi ! Legalább ha az egyiket elkavarom ott van másik ! :D
Akkor OK, azért köszi!
szerintem ugyan az van meg :)
nincs mit!
gondoltam akinek még nincs meg annak jól jöhet :)
Így is 28 embernek küldtem el :D
Nekem viszont meg van a GPR robbantott ábrás PDF file is.
Ja ja ez pont az. Én is azt hittem nincsen meg, de nekem is ugyan ez megvan ami neked. (Ettől függetlenül köszönöm Gergőnek mert megkaptam :)
Szia!
Nekem olyan Service Manual-om van, amiben a 6 sebességes Derbiket gyűjtötték össze, együtt van benne a Derbi Senda Racer/DRD/X-treme és a GPR, 71 oldalas; ez ugyanaz mint a Tiéd?

Ha nem, akkor kérlek küldj már nekem is egy példányt! smiceQKACemailPONNTcom
Köszönöm!

Egyébként van még nálam egy gyári alkatrészek katalógusa is, benne van minden gyári alkatrész száma, de nem is ettől jó. hanem hogy gyönyörű nagy részletes robbantott ábrák vannak benne. Ez viszont csak néhány modellt érint, azt hiszem a 2000-2001-es Senda R-ekhez adták ki.

Ha valakit érdekel bármelyik, küldjön egy e-mail-t és elküldöm.
Kérdeztem de nem írt még vissza. A kollegám érdeklődött nála, és elmondása szerint megfokták a rendőrök és a büntetés kiszabása sokba jött neki és al kell adnia a motort. Elvileg 125ccm és 30LE. De szerintem ő sincs tisztában milyen motor lehet benne. Lehet hogy egy 70-80-as henger van rajta és 125-nek akarja eladni.
Most gyártanak 125cc 4 ütemű GPR-t, esetleg egy ilyen blokkot tett volna a 98-as vázba...? Mondjuk ezt nem hiszem, a kipufogó is olyan, mint amiket a 2T 50-eseken szoktam látni.
Az is lehet, hogy az eladó simán elírta a hirdetést. A legegyszerűbb lenne tőle megkérdezni.
ebben biztos nem a gyári blokk van...szerintem vagy cagiva mito blokk vagy valami régi rotax... GPR-ből nem gyártottak 125-öst..
Ugy tudam megegyezik a fötengelye az Am6-val azért vettem ,de sajnos nem lett jó.Igy ha vaakit érdekell eladó.
Én is szeretnék kérni, előre is köszönöm !: szalacsekdani@gmail.com
dearpi@kabelnet.hu
Szia ! Küldenél nekem is Sendához maualt .Köszi
szerintem ebben nem a gyári blokk van.
Hát az sajna cserés.
16000-t van erősített hajtókar az italmondonál. A normál hajtókar is 16000.
Erröl a motorrol kérdeztem délelött. Lehetséges 125ccm-es?

http://www.kepesmotor.hu/derbi...
HELP ME!

Hali a minap szedtem szét a mocim átfogó ellenörzésre és a henger és duattyú levéltele után észrevettem h a halytókaom felő tű görgőlye oválisan mozog a helyén. Vagyis van a haltókarban felül a tűgörgőnek a helye és az ovális .

Mi a teendő ilyenkor? Merjek esetleg főtengely cseréről és 70-80 as hengerről álmodni vagy az túl drága lenne ?
Visszatért a kipufogóm az égetésből! Le kell festeni,de szép lett! A kipufogóra is kell hőálló alapozó vagy a kipufogó festékek tartalmaznak alapozót?
kösszi :D
elküldtem!
üdv! 2002 es Derbi Sendához kérhetnék serviz manuált ? elöre is kösszi! david.farkas16@gmail.com
na az jó..remélem főként a belső felét fújtad be a láncnak :D