Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom képbe vagy csávó 2007 sx be mióta van AM6 blokk? 2006 tól derbi blokos az öszes 50 es aprilia
próbálj ki egy másik hasonló derbit, sajna ez csak összehasoníltás alapján megy.
Értem és akkor még 1 buta kérdés:D
Kotyogni, zörögni ilyesmi nincs ..
de honnan tudom hogy erőnek kb "mennyi legyen " benn ? mert nekem "gyengének" tűnik de ez betudható annak is hogy egyszerüen "kinőttem" a motort ?:D
Bocsi az idétlen kérdés ért de nem értek hozzá és szeretek biztosra menni..
Köszönöm .
szia. én 75W90-es hajtóműolajat szoktam a blokkba tenni.
ha van benne erő meg nem kotyog nem zörög akkor tényleg felesleges. az olajjal kapcsolatban nem ha nem azt teszel ami le van írva akkor nem tudunk mást ajánlani (esetleg repülőgép olajat, csak azt nem lehet boltban kapni :P )
nem nem lehet mert a derbi blokkok víztere 2006-tól lenyúlik egészen a forgattyúsházig
Oké köszi kipróbálom holnap..
És még lenne egy olyan kérdésem illetve 2 hogy említettem rokonnak (aki mellesleg elég jól ért a motorokhoz) hogy szeretnék dugót gyűrűt cserélni és erre azt válaszolta hogy mineek? hát mondom 2 éve van nálam a motor és elötte nem tudom mikor cseréltek benne és akkor azt mondta hogy amig megy nincs gondja nem zörög semmi addig felesleges..
Szerinted hogy illene?
Jah és a másik hogy kérdeztem milyen olajat kéne blokkba azt mondták gyári könyvbe 10w40 van irva de attól csuszni fog a kuplungom.. akkor milyet kéne valójában?
És a teleszkópba se tudom milyent kéne..
Köszönöm előre is
Szép estét
Hello.
Derbi blokk-ra rá lehet tenni Am6-os hengert?
Am a motor egy 2007-es aprilia sx
a gyertyát kell elsőnek megnézni, mindig kezd azzal ha nem megy a motor. a kiput meg szedd le nézd meg hogy úgy megy e, persze nem órákig járatni... a víz nem melegszik gyorsan? nem forr fel a víz?

lehet hogy elvan dugulva a kipufogó és azért nem megy illetve azért fullad meg a gép. esetleg elösször érdemes ugymegpróbálni hogy csak a végdobot szeded le mert az szokott eldugulni viszont arra figyelj hogy az idom ne legyen közben csupa olaj meg ne olvadjon meg a hőtől ezt sokan elfelejtik közben és megolvad az idom... érdemes leszedni addig azt az egy idomot, ha igy is fullad akkor szedd le az első részt is próbáld ki úgy mert lehet hogy ott van dugulás.
Ezt nem próbáltam még..
Próbáljam leszedni az egész kipufot..?
Gyertyát még nem próbáltam de majd holnap..
Én arra gondoltam hogy azért "lőtt" olajos foltot mert talán tul szivattam.
kipu nélkül megy?
hát ha egy nagy olajos folt lett akkor lehet túl sok olajat kap, nézd meg a gyertyádat, mert ha tiszta olaj akkor az nem műkszik...nézd meg van-e szikra...nincsen e megrepedve valahol a blokk, mert ilyen pörgös gépeknél sose lehet tudni....ha még ezek után se indul akkor lehet hogy szervíz lesz belőle....ha meg ezeknek már túl vagy...akkor már tényleg csak a szervíz tud segíteni...az a baj hogy egy szervízben óránként akár 3000Ft-ot is elkérnek....
hát szetem akkor vidd el egy jó szervízbe ott majdcsak megcsinálják
Bocsi a helyesírásért.
És Boldog Új évet igy "előre" is Mindenkinek ..
Nah és olcsó benzint ami nem valószínű hogy lesz ..
Üdv. ismét
Még mindig nem indul a gépsárkányom..
a multkori javaslatot kipróbáltam .. próbáltam tolásra és gurulásra inditani de semmi egyszer beindullt kb 10 másodpercre és ismét leállt vssaz toltama garázshoz rá rugtam 2-3 at ekkor egy elég nagy adag olajos benzines valamit lőtt ki a másik garázsunk ajtajára (kb 10 centis foltba olajos lett)
és azóta sem indul..
Valakinek ismét valami ötlete..?
Kilóméteróra meghajtód nincs véletlenül? Ha van Sendára jó lehet?
visize a nekem csak a görbe sztender lenne jó
Szia, a kormány 2000 Ft, nincs hibája. Kitámasztó van, biztosan rá lehet szerkeszteni. 2.000 Ft. Merre laktok mert én Veszprém. Másoknak is. Egyébként a CPI SX 50 supercross, 11.800-at pörög, szép, és kíváló állapotban van. Sok rosszat mondanak rá, nem tudom miért?, de mondja meg valaki, hogy mi a nem, biztosan kínai, alkatrész, robogó,motor,... Van egy kiváló állapotú Riejú is nekem, azzal sincs szinte semmi, meddig azt nem tudom, mert terepen rendesen igénybe van véve. Az utcai használat, és az olcsó rezsi miatt, nem is szeretnék nagyobbat venni, pedig bármilyen motorra van vezetői engedélyem. Egyébként előtte hat évig nagy motoroztam. Veszélyes üzem, mások miatt.
most komolyan nem tudod, vagy elmenjek és tarkónbasszalak?
itt amúgy olyan fórumon írok ahová akarok, mellesleg van egy ismerősöm, itt lakik a falu szélén,neki is van derbi drd-je és arról is hiányzik a lábtartó, meg testépítőnek szoktuk becézni...nem ismered véletlen?
gkfrici nem tom hogy ki vagy de ha Gilera Runner van akkor mit keresel derbi fórumon ?
jó az a villanyoszlopnak támasztva...mit kényeskedsz? nem igy ismertelek én meg téged!
attila láttam hogy árulsz debihez alkatrész van a sztendered ?
mert nagyon kéne
én mennék,de az még odébb van!
heló azt szeretném kérdezni hogy ki jön budapest - szeged moped rallyira ?