Halli eladó Derbi senda gyári fej idom tartó dumival együt
gyári főtengely 3000km van benne
continental ContiTwist supermotogumma 130/70/17
Pirrelii Mt75 gumma 100/80/17 4 mm mintával mind 2 gumánál
Meg esetleg valakit érdekell Szöges gumma Derbi sendán volt 17 es méretbe Valakit valami érdekel szóljon. Kellemes Ünnepeket mindenkinek :D:d:D
Üdv ismét Derbisek
Valaki tudna segiteni vagy tippet adni abban hogy milyen olajat kéne vegyek a blokkba és a teleszkóphoz?
Köszi előre is..
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és olcsó benzint az új évre mindenkinek.
Van ugye egy sendám amit most kezdek rendbe rakni, mert nagyon ramaty állapotban került hozzám.
A probléma a következő: 1-2-3 ban nem tudom rendesen kiforgatni a motort hallhatóan besokal. 4 ben már elég jól kiforog onnan az 5 és 6 pedig nagyon jó. Itt már húz rendesen, mint ha valagba rúgták volna.
Konfig a következő:
DR 70 henger
14-es dellorto PHVA karbi
79-es főfúvóka
38-as alapjáratifúvóka
50-es szivató
hy
ATHENA tuning hengerszettről valakinek van valami tapasztalata erő/tartósság?közeljövőben venni szeretnék de még nem hallottam rolla semmit:Sha valakinek volt már ilyen hengere ossza meg velem a tapasztalatokat
Most készül a motorom dekorációja. Ha valakit érdekel kérdezzen bátran. Saját készítésű, az öregemék ilyenekkel foglalkoznak.
Tehát akármi megoldható :)
Ahogy elnézem a hengerednek nincs baja. De ha van is nem kel kidobni. A mérettől függően lehet hónóltatni, illetve ha nem akkor is lehet új persejt beletetetni. Igaz utobbi öntvénypersej és egy kicsit változik a nyomaték, de azért 50-60 ezret egy új hengerért felesleges. Egy gépműhelyben rögtön megmondják, mit tudnak vele kezdeni. Vagy veszel egy használt hengert, ami már fojtatlan ha a mostani fojtott. De rajtad ál mit teszel.
hali megpróbálok képet is mellékelnii de multkor se töltötte fel , megragadt a dugóm mert felforralta a vizet mert nem volt benne fagyálló és elmentem vele suliba amíg ált megfagyott és hazafelejövet felforralta a vize a dugó megragat , a dugó úgy ahogy van kuka és válaszokat várok hogy akkor most furassam meg a hengert vagy ne. előre is köszi
gyári főtengely 3000km van benne
continental ContiTwist supermotogumma 130/70/17
Pirrelii Mt75 gumma 100/80/17 4 mm mintával mind 2 gumánál
Meg esetleg valakit érdekell Szöges gumma Derbi sendán volt 17 es méretbe Valakit valami érdekel szóljon. Kellemes Ünnepeket mindenkinek :D:d:D
Valaki tudna segiteni vagy tippet adni abban hogy milyen olajat kéne vegyek a blokkba és a teleszkóphoz?
Köszi előre is..
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és olcsó benzint az új évre mindenkinek.
http://kepesmotor.hu/motorblok...
Van ugye egy sendám amit most kezdek rendbe rakni, mert nagyon ramaty állapotban került hozzám.
A probléma a következő: 1-2-3 ban nem tudom rendesen kiforgatni a motort hallhatóan besokal. 4 ben már elég jól kiforog onnan az 5 és 6 pedig nagyon jó. Itt már húz rendesen, mint ha valagba rúgták volna.
Konfig a következő:
DR 70 henger
14-es dellorto PHVA karbi
79-es főfúvóka
38-as alapjáratifúvóka
50-es szivató
Valami ötlet, hogy mivel lehet a gond?
ATHENA tuning hengerszettről valakinek van valami tapasztalata erő/tartósság?közeljövőben venni szeretnék de még nem hallottam rolla semmit:Sha valakinek volt már ilyen hengere ossza meg velem a tapasztalatokat
Tehát akármi megoldható :)
Zöld-sárga és zöld-fekete színű a vezeték rajt. Tudja valaki minek a csatija ez?
max egy hónolás új dugó és hajrá!
Adott egy 62 fogas hátsó lánckerék, de sajnos nekem nagy.
Elcserélném 53 fogasra. Tányéros kivitelű érdekel.
Ahogy elnézem a hengerednek nincs baja. De ha van is nem kel kidobni. A mérettől függően lehet hónóltatni, illetve ha nem akkor is lehet új persejt beletetetni. Igaz utobbi öntvénypersej és egy kicsit változik a nyomaték, de azért 50-60 ezret egy új hengerért felesleges. Egy gépműhelyben rögtön megmondják, mit tudnak vele kezdeni. Vagy veszel egy használt hengert, ami már fojtatlan ha a mostani fojtott. De rajtad ál mit teszel.
ha valaki tud derdi sztendert eladót érdekel
a legújabb fajtához! alu váz!
E-mail: csababoy0@t-online.hu