Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy engem 2 tartógumi érdekelne
Halli eladó Derbi senda gyári fej idom tartó dumival együt
gyári főtengely 3000km van benne
continental ContiTwist supermotogumma 130/70/17
Pirrelii Mt75 gumma 100/80/17 4 mm mintával mind 2 gumánál
Meg esetleg valakit érdekell Szöges gumma Derbi sendán volt 17 es méretbe Valakit valami érdekel szóljon. Kellemes Ünnepeket mindenkinek :D:d:D
viszont
boldog karácsony márkatársak :)
üdv márkatársak Senda R emhez 98-as hoz kellene pár ,új alkatrész,gyűrük,csapszeg tűgörgővel stb 80as furhatóhoz,ha tudtok dobjatok lehetőséget cimet stb...jó forumozást...
Supermoto kereked nincs?
Üdv ismét Derbisek
Valaki tudna segiteni vagy tippet adni abban hogy milyen olajat kéne vegyek a blokkba és a teleszkóphoz?
Köszi előre is..
Kellemes karácsonyi ünnepeket, és olcsó benzint az új évre mindenkinek.
HALI!43-as csizma hibátlan állapotban 12000ft-vagy derbi alkatrészekre cserélhető!06304906559
köszi de nekem az új blokkos sendám van a te szetted a régire jó
Szia van 1 dobozos foliás 70 es Airsalom 50 papirért-

http://kepesmotor.hu/motorblok...
19 vagy 21 karbit rá
Sziasztok!

Van ugye egy sendám amit most kezdek rendbe rakni, mert nagyon ramaty állapotban került hozzám.
A probléma a következő: 1-2-3 ban nem tudom rendesen kiforgatni a motort hallhatóan besokal. 4 ben már elég jól kiforog onnan az 5 és 6 pedig nagyon jó. Itt már húz rendesen, mint ha valagba rúgták volna.

Konfig a következő:
DR 70 henger
14-es dellorto PHVA karbi
79-es főfúvóka
38-as alapjáratifúvóka
50-es szivató

Valami ötlet, hogy mivel lehet a gond?
hy
ATHENA tuning hengerszettről valakinek van valami tapasztalata erő/tartósság?közeljövőben venni szeretnék de még nem hallottam rolla semmit:Sha valakinek volt már ilyen hengere ossza meg velem a tapasztalatokat
Mekkora a nikaszíl réteg vastagsága?
HALI ! eladó motorok!törött,hiányos,üzemképtelen derbit ,alkatrészt beszámítok 60000ft-ig!GILERA 50-es ,és aprilia tuareg 350-es,mindkettő hibátlan esztétikai és motorikus állapotban van,áruk 160000ft darabja! 06304906559 többet telefonon!
Köszi szépem mindenkinek a válaszát.
Most készül a motorom dekorációja. Ha valakit érdekel kérdezzen bátran. Saját készítésű, az öregemék ilyenekkel foglalkoznak.
Tehát akármi megoldható :)
Elfelejtettem az elöbb kérdezni, az ülés alatt van egy csatlakozó.
Zöld-sárga és zöld-fekete színű a vezeték rajt. Tudja valaki minek a csatija ez?
ahogy Zsotty írja, polír papír új dugó aztán hadd szaladjon!
max egy hónolás új dugó és hajrá!
Sziasztok!

Adott egy 62 fogas hátsó lánckerék, de sajnos nekem nagy.
Elcserélném 53 fogasra. Tányéros kivitelű érdekel.
Szia!

Ahogy elnézem a hengerednek nincs baja. De ha van is nem kel kidobni. A mérettől függően lehet hónóltatni, illetve ha nem akkor is lehet új persejt beletetetni. Igaz utobbi öntvénypersej és egy kicsit változik a nyomaték, de azért 50-60 ezret egy új hengerért felesleges. Egy gépműhelyben rögtön megmondják, mit tudnak vele kezdeni. Vagy veszel egy használt hengert, ami már fojtatlan ha a mostani fojtott. De rajtad ál mit teszel.
vas vagy alu henger? ha vas akkor egyértelműen furatás, ha alu akkor ezt már el lehet dobni... ha érdekel olcsón új hengerszett tudok szerezni.
hali megpróbálok képet is mellékelnii de multkor se töltötte fel , megragadt a dugóm mert felforralta a vizet mert nem volt benne fagyálló és elmentem vele suliba amíg ált megfagyott és hazafelejövet felforralta a vize a dugó megragat , a dugó úgy ahogy van kuka és válaszokat várok hogy akkor most furassam meg a hengert vagy ne. előre is köszi
alváz mosás :D
ha valaki tud derdi sztendert eladót érdekel
Derbi senda Vázat keresek!
a legújabb fajtához! alu váz!
E-mail: csababoy0@t-online.hu