Nem akarok beleszolni, de nem teljesen mindegy, hogy 100-at 90-et, vagy 110-et megy? Segédmotorkerékpár és annak a megengedett legnagyobb a 40km/h.
Az enyém pl. a saját órája szerint ami ki tudja menyit csal megy 80-at utazóban, de ha van egy kis hátszél akkor 100-at is mutat néha. Az egy endúró amin egyenesen ül az ember, és az miatt fogja vissza a menetszél a motort. Mivel ti bedőltök 10km/h-val többet megy. De szerintem az a lényeg,hogy kényelmesen eljuss A-ból B-be. Húzd csutkára mindég aztán csak azt veszed észre, hogy nem megy a motor csak 20-at.
KIcsit olvass vissza és irt egy emberke h a mostani gépek mennek 100-at.Nézd meg a derbis videókat h a gyári nudék mennyit mennek azonos km-el hogy van ami még jobban megy az enyémnél is.nekem ez elött volt egy 2006.-os tzr-em 70-es henger volt rajta de csak 100-at ment igaz gyórsulása nem volt rossz mert erő volt benne de fent meg elfogyott.Most ha ennyire nemhiszed el hogy megy kiló fölött az a te dolgod de majd ha kicsit még esetleg lessz jobb idő ha nagyon hihetetlen csinállok egy videót amit majd felrakhatok az oldalra és ott majd tanuja lehetsz hogy valójában teljesen gyári állapotban mennyit megy egy 2007.-es 4600-km-es gpr-nude.
Hello a te képedbe a régi AM6-os blokk van benne az enyémbe pedig az új derbi blokk.De én Pesti vagyok ha gondolod összemérhetjük a vasakat baráti alapon.Ha érdekel az ajánlat és nemhiszed le hogy valójában megy ennyit akkor nyugodtan gyere.
igen jobb lesz, bár nem lesz nagy különbség alapból, de ha már ki van esve a helyéről akkor eléggé érezhető hogy nem áll benne keresztbe.
Magasabb fordulaton jobban fog menni
srácok pénteken rendelek cuccokat, ha kell valakinek valami az most kapjon észbe, mert ha rendelésig nem érkezik át a pénz akkor az kimarad.... mailt sűrűn nézem: florymor(kuka c)citromail.hu
tömítésszett, henger, hengerszett, kipu amit belinkeltem stb... (most minimálisat lehet alkudni...)
Hello!KÉpzeld el nemcsal mert ebbe a motorba van 4600-km és most kezd összekopni.Am meg 3-an jöttek mellettem és 110km/t-mutatott a nem digitális kijelzőnek.Ugy hogy még mondhatnám hogy keveset is mutatott!
Hellosztok ! van egy megmaradt Aprilia sx 50 hátsó lámpa rendszám ha lesz egyszer rá:D meg sárvédő darab azt hiszem derbikre is jo ah érdekel irj ifjdodo15@freemail.hu az árat te mond meg neked mennyit ér
Jól jártam bakker. Múltkor összetört a hátsó lámpám. Megrendeltem ezt: http://www.egumotors.hu/index....
Hát erre mikor megjön és építeném be kiderül hogy nem fér be a helyére. Nagyobb mint a gyári volt. Létezik az hogy a Sendáknak eltér a lámpa méretük? Nekem Derbi Senda Xtreme van, 2008-as évjárat.
ha valakinek derbi senda extrem váz kompletten blokknélkül idomokkal mindennel van és eladó írjon nem baj ha ramaty állapotú csak van egy felesleges blokkom és ne álljon már egyedül :D
Az enyém pl. a saját órája szerint ami ki tudja menyit csal megy 80-at utazóban, de ha van egy kis hátszél akkor 100-at is mutat néha. Az egy endúró amin egyenesen ül az ember, és az miatt fogja vissza a menetszél a motort. Mivel ti bedőltök 10km/h-val többet megy. De szerintem az a lényeg,hogy kényelmesen eljuss A-ból B-be. Húzd csutkára mindég aztán csak azt veszed észre, hogy nem megy a motor csak 20-at.