Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló
a főtengelyt mennyiért adnád?
Szép napot mindenkinek!

Tudtok valamit Derbi Mulhacen 659 ről? Minden érdekel, soha nem hallottam még a típusról és most felkerestek hogy cserélne az én motoromra.
Helló! Szerintem ez nagyon megéri:
http://kepesmotor.hu/motorblok...
Végre megjöttek a cuccok.
A telót össze is raktam, de viszont a visszamenő szárba 2.5dl olajat tettem mert elég satnya volt 1.8dl-rel. A másikat viszont hagytam az 1.8dl-t. azt majd a próba során kiderül.
köszi,igazad van.
Nem semmi cucc lehet, ha lenne megtakarított lóvém én lazán megvenném

Ki megveszi kiváncsi vok mit fog tudni kihozni majd a szerkezetből
mit ne vegyek meg?
Hy mindenkinek! Tunning mentes 50 ccm-es derbire szeretnék másik karbit rakni ehhez kéne segítség hogy miien ami jó is volna rá ha valaki tudna mondani esetleg oldalt mutatni ahonnan lehet beszerezni az segítsen már! köszike előre is és további szép napot csáó
elnézést nemolvast az előző kommenteket már értem
msn-ed van? lenne egy ajánlatom
gyújtás mit kóstálna? mennyiért adnád el akarom kérdezni
ha derbi gépről van szó és rabasa blokkos ahol a lengővilla a hátsó blokktartó, abba nemjó az Am6 blokk
van benne, de holnap lekapom és megnézem pontosan hány ccm-es és hogy milyen állapotban van
ki tud 70-80 ccm-s hengert?!?!SŰRGŐS!Kukoda Attila nem, más valaki?
üdv,1 kérdés, minarelli am6 os blokk belemegy vagy jó a derbi vázba,de úgy hogy ne kelljen átalakítani ?
hali vannak sendához eladó cuccaim enduró hátsókerék showa fordított elsőtelók kormánykiflivel és egy 120-as kilóméterórám ár megegyezés szerint csere is érdekel
Sziasztok
Hátsó kerék csapágyakat kicseréltem, minden ugyanúgy vissza lett rakva.
Ráhúzom rendesen a csavart és szorul valamiért a kerék.
Forog, csak szorulva, ez normális?
Fék nem fogja, lánc nem fogja.
Valakinek valami ötlet?
Az rendben. Kompresszió volt benne?
2.000Ft
Helo mennyiért adod a spirált?
helo keresek am 6 blokra kiput olcson ! cserébe tudok adni fekvö mira alkatrészeket
még mindig van egy eladó sárhányóm és egy kilóméteróra spirálom, akit érdekel jelezzen;)
nem bontottam szét még. de működő motorból származik
mihez képest?
akkor mondj egy olyan árat amennyiért megvennéd
20ezer ft (ismétlem boltba 100ezer ft)