Szerintem egy nagyon jó üzlettől estél el, nem is értelek Ilyet elszalasztani
Az a durva, hogy egyre több ilyen van, és talán még van is olyan ember aki az ilyenekbe beleugrik, különben nem lenne tele ilyen hirdetésekkel minden online hirdető felület...
Ettől már csak a múltkori CRM-es quadblokkos srác a kéményebb a nyomatékos 14-es lánckerekével..... bruhaha és lol
Mindjárt én is felrakom a motorom, hogy cserélem DRZ-re és fizessenek rá vagy 200 ezret, hátha beugrik valaki
Rendben uram, megbeszéltük 9-kor ott leszek a bejáratnál, a telószámom meg átdobtam mailen...
Szerintem maradjunk a Tanki-Fancsika környékében inkább nekem odáig vagy 8 km, 1 tank benzin nekem kb 125 km (most vagy 2/3ig van) és van 1,25deci olajam ami kb 5 liter benzinbe elég, nem bírtam tegnap eljutni olajat venni, kúton meg nem akarok 2500 forintokért ásványi fost beleönteni, mikor tudok 2200 ért full syntetic Agipot. Én Pacon lakom, távolságba jobban jönnék ki ha nem mennénk el Józsa fele, de 1szer majd +üthetjük azt is ...
Remélem valaki még csatlakozik, felhívok én is 1 cimborát aki nemrég vett egy 450CRF-et, nem láttam még, pedig +van neki vagy 4 hónapja!
Ismerem a tulaját,mesélt a gép előéletéről! Blokkcsere stb...
Pont 2005-ös feket sárga üléses E változatos drz-t keresek,ez nagyon megtetszett,viszont parázok egy kicsit
az eladó már szinte az életére esküdözött hogy nagyon rendbe van a gép,még a féktárcsának sincs válla (elvileg) ami a kevés km-re utal stb
Kedves itt lévő motorosok.... szeretnék veletek megosztani egy mai csere ajánlatom veletek,hogy milyen hül..is az emberek! aprilia leonárdo 250 es motorom cseréltem volna egy 1988 as simsonra!
Ezt a választ kaptam és válaszoltam!
Üdv!
Csere esetleg? http://aprod.hu/hirdetes/april...
Dátum: ma, 12:19 tekike98 Felhasználó hirdetései
Üdv!
Ha még ráfizet 150 ezer FT ot akkor igen!
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 13:10 Üzeneted:
Üdv! Rendben van! Értesítem ha meglesz a pénz.. + én fogom szállítani is !De kérem addig semmikép ne adja el !
Hali! Nem tudom..
Kérdezd meg Gumipókot!
Jövőhéten lesz kész haaa..
Karbibaja van csak..de nem volt kedvem kísérletezni..[Phoenix] mondta vigyem le inkább szakemberhez.. !
Mennék szívesen
hát a sárga jelzéses utat pontosan nem tudom, de el tudlak vezetni a templomromig meg onnan nem messze van egy kis cross pálya szerű böszörmény fele, ott is rég jártam. de nekem mind1 merre megyünk, majd eldöntjük. Akkor 9kor tanki bejáratnál, telszámodat átdobhatnád az email címemre.
Valaki még nem csatlatkozik esetleg? Fabi, hogy áll a géped?
Te vagod a Debrecen Kartács utca- Zelemér templomrom sarga jelzest? Mert én csak Bodaszölöig tudom, már rég tervezem,hogy felderitem. Bar tavolsagban nekem jobb lenne a Tankinal, onnan lehetne menni az enduro palyara is meg Fancsika fele is. Van 1 erdospuszta turistauthalozat terkepem, kesobb ha gepnel ulok beposztolom, azon van 1-2 ut amin meg nem jartam. Nekem a delelott jobb lenne, mit szolnal 1 9 oras talihoz a Tankin crosspalya bejaratanal, onnan majd Ldontjuk!
http://aprod.hu/hirdetes/april...
tekike98 Felhasználó hirdetései
Rendben hivjon telefonon ha èrdekli
.. ...
igyekszem nem késni
Az a durva, hogy egyre több ilyen van, és talán még van is olyan ember aki az ilyenekbe beleugrik, különben nem lenne tele ilyen hirdetésekkel minden online hirdető felület...
Ettől már csak a múltkori CRM-es quadblokkos srác a kéményebb a nyomatékos 14-es lánckerekével..... bruhaha és lol
Mindjárt én is felrakom a motorom, hogy cserélem DRZ-re és fizessenek rá vagy 200 ezret, hátha beugrik valaki
Szerintem maradjunk a Tanki-Fancsika környékében inkább nekem odáig vagy 8 km, 1 tank benzin nekem kb 125 km (most vagy 2/3ig van) és van 1,25deci olajam ami kb 5 liter benzinbe elég, nem bírtam tegnap eljutni olajat venni, kúton meg nem akarok 2500 forintokért ásványi fost beleönteni, mikor tudok 2200 ért full syntetic Agipot. Én Pacon lakom, távolságba jobban jönnék ki ha nem mennénk el Józsa fele, de 1szer majd +üthetjük azt is ...
Remélem valaki még csatlakozik, felhívok én is 1 cimborát aki nemrég vett egy 450CRF-et, nem láttam még, pedig +van neki vagy 4 hónapja!
Peace
sm szettek elkeltek?
vidd el az enyémet 800-ba, sőt tudod mit? házhoz viszem!
najó csak vicc volt
Pont 2005-ös feket sárga üléses E változatos drz-t keresek,ez nagyon megtetszett,viszont parázok egy kicsit
az eladó már szinte az életére esküdözött hogy nagyon rendbe van a gép,még a féktárcsának sincs válla (elvileg) ami a kevés km-re utal stb
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
tudom minél gyáriasabbat akarsz, de egy ránézést lehet megérne
Valaki fog a héten vagy jöv héten Szombathely fele járni kocsival? Ezt a motort szeretném elhozni,és a kocsi ügy még nem megoldott.
Ezt a választ kaptam és válaszoltam!
Üdv!
Csere esetleg?
http://aprod.hu/hirdetes/april...
Dátum: ma, 12:19 tekike98 Felhasználó hirdetései
Üdv!
Ha még ráfizet 150 ezer FT ot akkor igen!
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 13:10 Üzeneted:
Üdv! Rendben van! Értesítem ha meglesz a pénz.. + én fogom szállítani is !De kérem addig semmikép ne adja el !
De most őszintén ennyi bar..hogy bír el a föld a hátán?
ja és erre a motorra cseréltem volna!
http://aprod.hu/hirdetes/simso...
Kérdezd meg Gumipókot!
Jövőhéten lesz kész haaa..
Karbibaja van csak..de nem volt kedvem kísérletezni..[Phoenix] mondta vigyem le inkább szakemberhez.. !
Mennék szívesen
Szia Gabi! Így képről látsz rajta valami gyanúsat ?
Valaki még nem csatlatkozik esetleg? Fabi, hogy áll a géped?