jön valaki debrecen éls környékéről érmihályfalvára a crosscountryra?
akár fel is vehetem debrcenben,mert egyedül leszek a futón... ha valakit érdekelne
olyan jó kis verseny mint évek óta szoktak rendezni...adatlapomon van videó a 2évvel ezelőttiről... akit érdekel írjon nyugodtan!
max 3ezer a nevezés amiben van kaja,pohár sör, meg ebből fizetik a mentőt aki ott lesz ha bármi baj lenne...
fasza kis versen y3 kategóriában lehet indulni a nagyon kezdőtől a profiig... díjazás is első 6 helyezett kupát és érmet kap...
Beszéltem már a tulajjal amúgy...azt mondja, hogy nem nagyon érdeklődnek..szal remélem meg lesz még mikor nekem lesz zsém rá....ha lesz...nem nagyon kell a torma..vagyis kell cska szar áron
hát azt elhiszem, léghűtéses szóval hűtőre se kell vigyázni
amúgy ha rendben van a futóműve, és van rajta egy jó rövid áttétel, ugyanott elmész vele mint a drz-vel... és nem is igazán lassabban
hát nem ismerős így képről. milyen állapotban van?
nem tudom mennyire vagy ebay-es, de pont most találta ezt valaki, dr350.bnet.hu-n: http://www.ebay.com/sch/m.html...
van egész sok alkatrész, és jó áron!
barátomnak is volt egy dr 350-ese,hamar megunta a rugdosást,eladta és vett egy drz-t belőle
a dr-t 1x próbáltam meg berúgni,akkor is eltörtem a berúgókart
ilyen az én szerencsém
tegnap volt 3 hete h elestem a huskival,amatőr hiba, elsővel elfékeztem és megelőztem a motort...csak bukó volt rajtam...nagyot zakóztam... azóta van hisztim
fekete nadálytő krém már a kezdetek óta jó hatással volt rá,de ahogy elmúlt a fájdalom abbahagytam,a vizesedés ez után 1 héttel jött ,szal most vissaztérek rá
bioptron lámpa is van! kezelem! holnap am doki... elvileg már van tb-m
akár fel is vehetem debrcenben,mert egyedül leszek a futón... ha valakit érdekelne
olyan jó kis verseny mint évek óta szoktak rendezni...adatlapomon van videó a 2évvel ezelőttiről... akit érdekel írjon nyugodtan!
max 3ezer a nevezés amiben van kaja,pohár sör, meg ebből fizetik a mentőt aki ott lesz ha bármi baj lenne...
fasza kis versen y3 kategóriában lehet indulni a nagyon kezdőtől a profiig... díjazás is első 6 helyezett kupát és érmet kap...