Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jön valaki debrecen éls környékéről érmihályfalvára a crosscountryra?

akár fel is vehetem debrcenben,mert egyedül leszek a futón... ha valakit érdekelne

olyan jó kis verseny mint évek óta szoktak rendezni...adatlapomon van videó a 2évvel ezelőttiről... akit érdekel írjon nyugodtan!
max 3ezer a nevezés amiben van kaja,pohár sör, meg ebből fizetik a mentőt aki ott lesz ha bármi baj lenne...

fasza kis versen y3 kategóriában lehet indulni a nagyon kezdőtől a profiig... díjazás is első 6 helyezett kupát és érmet kap...
Beszéltem már a tulajjal amúgy...azt mondja, hogy nem nagyon érdeklődnek..szal remélem meg lesz még mikor nekem lesz zsém rá....ha lesz...nem nagyon kell a torma..vagyis kell cska szar áron
Mar en is megremultem.hogy megvasaroltak eloled...:-)
Már beszartam, hogy elvitted előlem
hát azt elhiszem, léghűtéses szóval hűtőre se kell vigyázni
amúgy ha rendben van a futóműve, és van rajta egy jó rövid áttétel, ugyanott elmész vele mint a drz-vel... és nem is igazán lassabban
Hát azért ezt szívesebben fához verem (250 eft)hidd el mint egy drz-ét... ami 600-700eft- ba van!Pedig nem sajnálom a motort..oda teszem ha kel..)))

Nem adok +1 drz-ért 600-700ft ....pedig nagyon szerettem..!

Nekem a husqvarna is 400eft ba volt! ...és a drz elbujhatot mellette..kérdezd meg [Phoenix] -et
hát nem ismerős így képről. milyen állapotban van?
nem tudom mennyire vagy ebay-es, de pont most találta ezt valaki, dr350.bnet.hu-n:
http://www.ebay.com/sch/m.html...
van egész sok alkatrész, és jó áron!
Amúgy nem egy rmx..
A fogyasztása azért jobb...
Jó lesz ez... elbohóckodni...
Ócó motor
barátomnak is volt egy dr 350-ese,hamar megunta a rugdosást,eladta és vett egy drz-t belőle
a dr-t 1x próbáltam meg berúgni,akkor is eltörtem a berúgókart
ilyen az én szerencsém
Te...ezen egy yz250f dob van..)))
Azért az se rossz.)))
én már most raknék rá egy faszántos dobot
Igen van!
van róla képed? hátha ismerős
Nem ...ez másik !Az Debreceni motor ha jól emlékszem!
te jutottál hozzá ahhoz a dr-hez amit jacek is nézegetett, és "elvileg" karbi bajai voltak?
Már tárgytalan..
Nincs rmx
Dr 350 van...annak meg jó a idomjai
Esetleg dr 350 karbit szerezhetnél nekem!
nem könnyű ilyen névvel élni
megyek ma be a dekoroshoz Papi,mit kérdezzek meg neked?
Te ..kortisz !Neked mindenhol olvasom a neved..
motor kereskedésed van?
Szia Gabi!Nekem is csak kis méretbe vannak meg!Géza a Te embered,hívd fel!06-70-9402338.
Apjuk,olyan bilincset szereztem neked,ha meglátod elhasalsz
előre láthatólag holnap megyek be
Helló Laci, jó a videó, ezekből a képekből tudsz átküldeni nekem?
Nem sok a jelentkező
Betelt az üres futó már
Szerdára valaki egy keményebb endurózásra benevezhet
Hiszti kivétel
tegnap volt 3 hete h elestem a huskival,amatőr hiba, elsővel elfékeztem és megelőztem a motort...csak bukó volt rajtam...nagyot zakóztam... azóta van hisztim
fekete nadálytő krém már a kezdetek óta jó hatással volt rá,de ahogy elmúlt a fájdalom abbahagytam,a vizesedés ez után 1 héttel jött ,szal most vissaztérek rá
bioptron lámpa is van! kezelem! holnap am doki... elvileg már van tb-m