Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz hát
Áhh, gusztustalan volt ez a hely!link
Benne vok, péntektől jövő hét csütürtökig szabin leszek... Jó nekem a Tankinál is, de ha józsai vagy lehet felőlem a temető környékén is a tali. Onnan mehetünk Hadház felé az erdőben, vagy kinézünk a tankitól Fancsikára, de az enduro pályát is megnézhetnénk nem voltam már naon régen, kiváncsi vok mennyire dzsindzsa... :-)
Am Idén is lesz motoros mikulás felvonulás?
azta *-* :O
ilyen "szar" helyen voltunk hétvégén
nemrég értem haza
én a múlthéten döglődtem..fasza kis arcüreg gyulladással
nabazz az nem jó hír,,,
én nem tudom mivan, péntek este már éreztem hogy kicsit nem stimmel valami.. aztán reggelre beütött, takony, láz, fejfájás minden. de legalább holnap lehet menni melózni
bazdki,mindenki beteg? én is most vettem be a gyógyszereket!
Gecsa sajnos nem volt..hívtam és beteg lett ő is nagyon
akkor fasza lehetett
majd hátha lesz valakinek vmi onboard felvétel. én meg olyan gethes lettem hétvégére hogy taknyam-nyálam egybefolyik még mindig
Nem volt rossz összességében, bár nem voltam elejétől és a végét sem vártuk meg mert szeles idő volt és nem vittünk pulcsit... annyit megért amennyit bele fektettem, de ha belépőt kellett volna fizetni, vagy messzebbről menni akkor nem ért volna annyit...kicsit uncsi volt mert hatalmas a pálya és nem sok helyen lehet látni a dolgokat..oda mentünk ahol mindenki állt, a technikásabb részre. az nem volt rossz. Mert merítettem egy pár ötletet a házi "extrém" enduró pályához amit össze akarok dobni ha üres lesz a kert a jövő hónap elején amit én bántam, hogy nem motorral megyek..szerettem volna kipróbálni magam és a kis DT-t ezeken a farönkös, gumis részeken. Jövőre lehet indulni kéne Jaaa és nem volt ennyira nyomvájús a pálya mint én elképzeltem, ahogy Gabi leírta
jövő hétvégén össze hozhatnánk egy kört valamerre, ha ráérsz majd!
a tankiig elporoszkálok, vagy megbeszéljük hol lenne a találka,
na jöhetnek az élménybeszámolók? cross-country milyen volt? gecsa, helyezés lett?
Gabi vagy Zé meg biztos nyomatnak majd pár képet ha hazaérnek
Hét sajnálom, jó lett volna nem 1edül mint mindig de majd valamikor ha a karbid meg te is úgy akarod.

Igen jól mondtad, a lényeg nekem ott van, hogy nem egyszerre kell kiadnom. Mivel nem keresem szarrá magam, ha nincs pénzem tankolni nem motorozok, de ha fel kell újítanom nem kerül 1szerre annyiba...

A 4t hang nekem is tetszik, de nyomatéka nem csak 4t-nek van. Egy jól belőtt 2t 300as-nak is van ereje alul nem kevés, és akkor nem beszéltem Kx500 meg cr500 blokkos motorról...

Dehát ilyen ez kinek a pap kinek a papné, attól még motorozunk és ez a lényeg... Ezért írtam nem nyitok vitát!

Tudom nálad nem sok motor van sokáig, igazából így éri meg ahogy te csinálod, nekem ez nem üzlet hanem hobbi... Én azt élvezem ha a kezem alatt jobb lesz valami mint volt, nem pedig azt megéri-e vagy nem...

Remélem azért el tudsz indulni te is és felkerül a mosoly a fejedre, túl szép hozzá az idő hogy ne jöjjön össze!
Nem tudok menni Fancsikáig..most !
Nem jó karbim.. és nehezen indul..próba útra mennék csak haaaaa beindul
Igy inkább akkor,magam kis túráját választom
Szerintem pedig a 2 és a 4 ütem ugyan az árba/fenntartása csak nem egyszerre adod ki Üzem anyag fele annyi ..egy motorozás 5 liter megtakarítás..egy év kb 1 hónap motorozás 2 alaklom..azaz 10l egy évben 120l x420ft=50.400ft + olaj kb 20.000ft azaz 70.000ft csak ami + költség üzemanyagon.))))
De..gondolom azért tudod van olyan motor ami nálam csak napokat van..mert csereberélem,hogy jó vagy nem a csere az a végén derül ki..
Valamint az élmény a hang a nyomaték... nem mindegy.))
További szép napot!
Az kicsit soknak tűnik... A gyári Mikuni TMX30 volt rajta? Azzal nem kéne annyit bekajolnia, de szokták cserélni az RM csonkjával együtt a karbit, mert úgy nagyobbat lép főleg ha ki vannak piszkálva a terelők a rezoból. 93-tól felfelé Keihin PJ38 van az RM-eken, láttam már olyat hogy az volt egy RMX-en. Úgy már van olyan combos mint a műanyagtankos fojtatlan változat. De akkor 1óra 4-5 liter vagy több...

Az enyémen a 30-as Mikuni helyett egy 32-es Keihin pwk kópia van most. Nem vagyok egy Blazusiak nekem elég a 40paci is bőven. Élettartamban sem mindegy !

Nem nyitok 2t-4t vitát, de a fogyasztás nem minden... Csak kisebb a súly és egyszerűbb a motorfelépítés, kevesebb a pótolandó cserealkatrész. Így nem drágább fenntartani összességében.

Én szeretem a hibáival 1ütt, dr-re biztos nem cseréltem volna...
Hát ha martinka fele akkor legyen inkább a Fancsikai kilátótól. Én pacon lakom, hátul az erdő felől ki tudok menni a panorámára, e fancsika már nekem van vagy 10-12-re....

Ezzel a tolással én is így vagyok, arra nem nagyon van kú, inkább erdőben kéne menni mint egy csomót közúton. Erdei utat meg nem tudok csak a vámospércsi útig.

Neked mikor lenne jó? Fél 2ig van itthon dolgom, utána el kéne ugranom O. Józsihoz, van nála négy fúvókám amin nincs jelzés, megmérte őket hogy tudjam a méreteket. Ha már arra járok kinézek az Aldiba, most csinálok kaput, kéne rá valami impregnáló vagy lazúr. Addig kéne lekezelni míg jó az idő és meg tud száradni még a hideg esők előtt...
Lehet kinézek veled délután...próba ként a dr 350-nel
Erre martinka fele ha jó neked..?Nagyon messziről nem tolnám haza..
4 l-er..de bejáratós volt és nem húztam neki!
De szerintem a csuklom állandóan hátraállásban lett volna úgy kb 2 óra alatt egy tankal se lett volna elég!
Amúgy elcseréltem a héten..dr 350 re gyengébb...de fele annyit eszik....
Délután nem ér rá valaki erdőzni egyet Fancsika és környékén, vagy valami, összeállt a jószág de még nem sikerült menni egy egészségeset.

Igaz dúsabbra lőttem be a karbit mint amilyen meleg van most, mert nem számítottam ekkora melegre, de azért szedi a lábát...
Mert neked mennyit eszik az RMX, nekem óra per 3 liter úgy hogy nem sajnálom tőle a fordulatot...?