Közel nem olyat akarok...jönnek olyanok akik eddig szinte csak aszfalton motoroznak...szal valami turista útvonalat kb. :D de már megvan, hova szeretnénk..Derna környékét néztük
Srácok!
Romániába a közelbe hova érdemes menni lájti endurózni? de tényleg nem ilyen szopatós helyek...valami kis tájnézős..ahol szép a táj és közel van. Pár sráccal akarnánk menni szétnézni valamerre
kb 3 hét múlva tervezünk egy torockóit 2 napos, ott is van nehezebb, meg könnyebb rész, de nem szoktuk magunkat szopatni, ahol másodjára nem megy fel ott keresünk más feljárót inkább....
Ha nem felejted el,légy szíves hozd már el Kanitától az utalványaimat,mert nem adták ide,és említsd meg Zsoltinak hogy ha olyan drágán vette a telefont akkor használja is,mert 2x járattam meg a pálinkáját Debrecenig meg vissza
Romániába a közelbe hova érdemes menni lájti endurózni? de tényleg nem ilyen szopatós helyek...valami kis tájnézős..ahol szép a táj és közel van. Pár sráccal akarnánk menni szétnézni valamerre
Váradi Péter motorszerelő elérhetőségét tudja e valaki? a reptér környékén lakik valahol ha minden hír igaz.
köszönöm a segítséget.
Váradi Péter motorszerelő elérhetőségét tudja e valaki?
köszönöm a segítséget.
kedvcsináló:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha nem felejted el,légy szíves hozd már el Kanitától az utalványaimat,mert nem adták ide,és említsd meg Zsoltinak hogy ha olyan drágán vette a telefont akkor használja is,mert 2x járattam meg a pálinkáját Debrecenig meg vissza
Köszi!
aki veletek volt KTM-el, valamilyen Laci ha jól tudom, nincs hozzá valami elérhetőséged vagy telszám vagy vmi?
emelőt meg bizniszeltem egy debreceni gyerekkel 5be!
Hátha érdekel valakit.
próbálj rá
Jaaa..meg hallom a "ú deci.."" (gondolom pálinka )nem maradt el.
Van még videó? Megnézném.