Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közel nem olyat akarok...jönnek olyanok akik eddig szinte csak aszfalton motoroznak...szal valami turista útvonalat kb. :D de már megvan, hova szeretnénk..Derna környékét néztük
mIt értesz szopatós alatt? ahol legurultál a hegyről ?
Srácok!
Romániába a közelbe hova érdemes menni lájti endurózni? de tényleg nem ilyen szopatós helyek...valami kis tájnézős..ahol szép a táj és közel van. Pár sráccal akarnánk menni szétnézni valamerre
sziasztok
Váradi Péter motorszerelő elérhetőségét tudja e valaki? a reptér környékén lakik valahol ha minden hír igaz.
köszönöm a segítséget.
okszigén,kössz szépen,átmegyek valamikor érte (megtankoljuk a gépedet és elmotorozzuk )
sziasztok
Váradi Péter motorszerelő elérhetőségét tudja e valaki?
köszönöm a segítséget.
Töki! Letörölted magad Face-ről? na mind1, nálam van a pénzed, Puding küldi a páleszért!
akkor 26-27.e torockó? :)
kaptak a halak az agyukra
visszamennyéé' bászki
Jegeljük ezt a bizniszt
na addig átszerelem a krosszgumit, és gurulok párat hogy lássam mi a helyzet. majd azért szólj ha tudsz konkrétumot az útról
Nem hiszem h. nekem odaadhatják, kell irni valami meghatalmazást.... Nagy Tamás baromsága....
kb 3 hét múlva tervezünk egy torockóit 2 napos, ott is van nehezebb, meg könnyebb rész, de nem szoktuk magunkat szopatni, ahol másodjára nem megy fel ott keresünk más feljárót inkább....

kedvcsináló:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Szeva faszos!

Ha nem felejted el,légy szíves hozd már el Kanitától az utalványaimat,mert nem adták ide,és említsd meg Zsoltinak hogy ha olyan drágán vette a telefont akkor használja is,mert 2x járattam meg a pálinkáját Debrecenig meg vissza

Köszi!
hát mentünk hardabb helyeken is, meg kevésbé, ez ilyen szezon indító volt, mert nyáron senki nemvolt kint... Zének megvan LAci száma
kíváncsi vagyok, majd lövök pár képet meg videót
gratulálok,remélem lesz olyan hangja,vagy jobb!
mennyire volt hárd a túra? el merjek veletek indulni egy következő alkalomkor?

aki veletek volt KTM-el, valamilyen Laci ha jól tudom, nincs hozzá valami elérhetőséged vagy telszám vagy vmi?
jaja sikerült, ma jött meg. hétvégén rakom fel a gépre

emelőt meg bizniszeltem egy debreceni gyerekkel 5be!
Stylmartin
Hátha érdekel valakit.
van még, csak meg kell vágni
úgy néz ki,fog alakulni egy finster,érdekel majd?
Látom Zé ment megint,mintha ott járna minden nap..)))
Jaaa..meg hallom a "ú deci.."" (gondolom pálinka )nem maradt el.
Van még videó? Megnézném.