Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nem vettem.... beszámoltam...
Festeni nem jóó az idomot ..szerintem... 1-2 bukfenc és vige..
Drz után..milyen..hát már az rég nincs meg a husqvarna..után...mint egy bicikli.))
Na de jóóó lesz az:)))) Most kap egy dugót...
Te mennyiért rendelted a dugót?
Nem mondod, hogy vettél egy ugyanolyan motort mint az enyém! :-)

Az a 88-96 az 93-95 legalábbis ezekhez mint a mienk (rejtett fém tank, Mikuni karbi). Elég borsos áron találsz újat Gerecsemotortól vagy motoroswebaruhaz.hu-ról. Sárvédónek felmegy a 96-2000 RM250 sárvédő is, elsőnek kurva jól néz ki rajta az RMZ elsője, tank és oldalidomnak csak a 93-95 RM250 lesz jó...

Ha karcos inkább csiszold fel és szóró gittezd le aztán kompresszoros festés, ha törött is akkor + előtte műanyagos és GO!

Nézz fel néha RM-RMX-RMZ fórumra is ott van agyalás néha ilyeneken is...

Drz után milyen amúgy érzetre? Én imádom mikor működik, most a váltóm van ki egy kicsit, remélem ebben az évben még rá tudok ülni, most éppen szét van bombázva, a blokk szerelőnél :-)
Nem értem miért mondtad hogy keresselek ha lesz Finster dobom,mikor a telefont fel sem veszed
Ricsi, benne is lenne a forgatásba, csak ne forgatná a fejét olyan gyorsan jobbra-balra
Köszönöm a Sünnek aki ma megállított.
Ő volt a nap embere:)
Ha magára ismer CBF 1000 akkor van neki egy kis köszönöm ajandekom;)
Koszi!
A 3. pontnak , a bihari hegység épp ideális, csak szólsz Ricsinek és...(fel) is forgat
hajrá
Hi!
Nincs véletlen valaki akinek van rmx alkatrészei..? Idomot keresek 88-96 jó az rm is.!
dikk, a 3. menüpont alatt elbuktam
lelkes amateur!
fényképező van,szívesen segítek,biztos élménnyel teli lesz
Szia! Egy kézi kamerás nem tudja /szerintem/ felvenni mivel:
1. hülye a motorozáshoz
2. nem tud velem oda úgy eljutni mint aki motoron ül
3. ehhez olyan filmes kell aki tud motorozni van motorja és minden- mindegy neki, akár milyen helyszínen is fordulok meg
Mindenkinek a segítségét szívesen veszem, csak kezdjük el végre míg az időjárás http://youtu.be/qmaLVZjZ5z8 Ez a film szolgál alapnak, készen állok, csak legyen valaki aki lefilmez!
Krossz motorral kezdem , ahogy a 1:52 mp részben látható, átülök a supermotómra és a Debreceni helyszíneket bejárva végigcsapatok!
megmondom őszintén, ilyen minőségű videót nem fogok tudni produkálni neked, ehhez valmilyen kézi kamera kell, a gopronak fix a gyújtástávolsága, azaz nem zoomolható, ehhez valami komolyabb technika kell.
Szia!
Már több helyet bejártam a héten, repülőtér+stadion+déri tér+ főnix+ petisfood hütőház+volt honda szerviz. Készen állok és az alábbi film szolgál alapnak http://youtu.be/qmaLVZjZ5z8 és a kezdést is így képzelem ahogy a lejátszás 1:52-percében ahol az oszlopnál a cross motorból átmegyek supermotóba! Megcsináljuk, vagy kérjek meg mást?
ilyen szinten megy a vágás?:
http://www.youtube.com/watch?v...
Ha kell én szívesen segítek a videó/fotó készítésben mint lelkes amateur!
na akkor úgy készülődj h. okés legyen, én már úgy szerveztem, Hívtam Fabit, meg Szőke kapitányt, majd szólnak ha tudnak jönni
nekem jó. megyek minden hétvégén , ha meghív valaki
ráér haver majd legközelebbi veretésnél ideadod remélem jó lesz akkor a 26-27 Torockó vagy Biharfüred
a patentszem ráér még 1 pár napot?
Szeva, nem tudom mikor oldjuk meg a videód idém meg már elég szar idő lesz, a fotózást viszont megcsinálhatjuk jövöhéten valamelyik délután.
Nem vettem sértésnek, csipkelődésnek vettem homokon meg itt a környéken már sokat motoroztam..kell egy kis változatosság. szép estét!
Pályamotoros-Supermoto-Scooter Erőfelmérő edzés szombat vasárnap Visonta Gokart-land!
ugy tedd rendbe hogy uzembiztos legyen a hegyen :)
Nagyon szeretnék menni...
Az új gépem rmx 250... most szervizelem.. Kicsit tartok a géptől..de meglátjuk mit bir..)))
Az időpont az jóó eddig...szabit veszek ki..!