Hali!
Nem vettem.... beszámoltam...
Festeni nem jóó az idomot ..szerintem... 1-2 bukfenc és vige..
Drz után..milyen..hát már az rég nincs meg a husqvarna..után...mint egy bicikli.))
Na de jóóó lesz az:)))) Most kap egy dugót...
Te mennyiért rendelted a dugót?
Nem mondod, hogy vettél egy ugyanolyan motort mint az enyém! :-)
Az a 88-96 az 93-95 legalábbis ezekhez mint a mienk (rejtett fém tank, Mikuni karbi). Elég borsos áron találsz újat Gerecsemotortól vagy motoroswebaruhaz.hu-ról. Sárvédónek felmegy a 96-2000 RM250 sárvédő is, elsőnek kurva jól néz ki rajta az RMZ elsője, tank és oldalidomnak csak a 93-95 RM250 lesz jó...
Ha karcos inkább csiszold fel és szóró gittezd le aztán kompresszoros festés, ha törött is akkor + előtte műanyagos és GO!
Nézz fel néha RM-RMX-RMZ fórumra is ott van agyalás néha ilyeneken is...
Drz után milyen amúgy érzetre? Én imádom mikor működik, most a váltóm van ki egy kicsit, remélem ebben az évben még rá tudok ülni, most éppen szét van bombázva, a blokk szerelőnél :-)
Szia! Egy kézi kamerás nem tudja /szerintem/ felvenni mivel:
1. hülye a motorozáshoz
2. nem tud velem oda úgy eljutni mint aki motoron ül
3. ehhez olyan filmes kell aki tud motorozni van motorja és minden- mindegy neki, akár milyen helyszínen is fordulok meg
Mindenkinek a segítségét szívesen veszem, csak kezdjük el végre míg az időjárás http://youtu.be/qmaLVZjZ5z8 Ez a film szolgál alapnak, készen állok, csak legyen valaki aki lefilmez!
Krossz motorral kezdem , ahogy a 1:52 mp részben látható, átülök a supermotómra és a Debreceni helyszíneket bejárva végigcsapatok!
megmondom őszintén, ilyen minőségű videót nem fogok tudni produkálni neked, ehhez valmilyen kézi kamera kell, a gopronak fix a gyújtástávolsága, azaz nem zoomolható, ehhez valami komolyabb technika kell.
Szia!
Már több helyet bejártam a héten, repülőtér+stadion+déri tér+ főnix+ petisfood hütőház+volt honda szerviz. Készen állok és az alábbi film szolgál alapnak http://youtu.be/qmaLVZjZ5z8 és a kezdést is így képzelem ahogy a lejátszás 1:52-percében ahol az oszlopnál a cross motorból átmegyek supermotóba! Megcsináljuk, vagy kérjek meg mást?
Nagyon szeretnék menni...
Az új gépem rmx 250... most szervizelem.. Kicsit tartok a géptől..de meglátjuk mit bir..)))
Az időpont az jóó eddig...szabit veszek ki..!
Nem vettem.... beszámoltam...
Festeni nem jóó az idomot ..szerintem... 1-2 bukfenc és vige..
Drz után..milyen..hát már az rég nincs meg a husqvarna..után...mint egy bicikli.))
Na de jóóó lesz az:)))) Most kap egy dugót...
Te mennyiért rendelted a dugót?