Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jelenleg itt tartok
megvetted a gepet? Te is atjohetsz, ha raersz.
ha hétvégén ráérsz,csorogj már át acsádra, meglesed a gépet,és elmondasz egy két hasznos dolgot,meg ha van valami látható hiba akkor megmutatod
a mai nap így alakult
a gyárin nem, csak a napiszámlálóját tudod korrekciózni. de attól még rossz km/h-t mutat....
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha esetleg valakit érdekel...eladnám!Az előző tulaj újította fel..most karbi baja van de..orvosolva lesz..))( Gumipók szervizeli)
Jó kis gép csak...nekem picit erősebb kellene
szeva faszos! a drz-n lehet állítani az órán a kerékméretet,hogy ne csaljon?
Hívj fel!
na csaptunk egy kört Sky kollégával, fasza volt, jólesett végre legközelebb többet megyünk
egész jó az RMX, könnyű kis gépnek tűnt első érzésre. ki kéne már próbálni egy 300 2t-t, állat lehet
Szerintem maradjon a DRZ-nél,az az igazi!
Nem üzemórás vacak
blokkcserés volt. egyszer vettem a tulajától egy kipufogót, akkor normálisnak tűnt egyébként a srác meg a motor is jól nézett ki. azóta nem tudom
talán kortisz tud róla még ezt azt
kátéjemet veggyéé, aszt monnyák, h sose akarsz majd mást
Magam se tudom mit csináljak már....
De hát persze..egyik legjobb motorom volt..
csak visszahúz a szíved a drz-hez?
nekem küld el az emailemre légyszi! phoenix87@gportal.hu, nagy felbontásban
Hi!
Ismeri valaki ezt a motort?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ha segítenétek..milyen,múltja..stb?
Kicsit nagy a felbontás ide nem tudott vele mit kezdeni az oldal, posztolom kisebben, akinek kell nagy felbontásban szóljon, mailben küldöm...
Ígértem roekjozsi cimborának egy térképet az erdőspusztai túristaútvonalakról, de bátran ajánlom mindenkinek aki szeret erdőben motorozgatni. Persze azt tudni kell nagy része tájvédelmi, így mindenki saját felelősségre használja, amire szeretné....

Íme:
Nagy az az Isten állatkertje...
..... .. ...
Ha valaki hülyének néz,akkor én is őt! Írd meg neki hogy 180-at akartál fizetni,de ha már 150-et ígért....
Irtam neki rendben..és el is viszem a motort ..saját költségemen.... de addig el ne adja már..
Igen!
Jó üzletember..