Látom sértésnek vetted...pedig nem annak szántam! Nem veled,rutinoddal van,volt kifogásom hanem a motorral!Lehet nem értelmezem mit írsz..de a súlyát tudom mit lehet és mit nem!
Sőt...lásd,hogy milyen is vagyok bármikor elmegyek veletek motorozni,tájat nézegetni!
Csak kicsit válogatós vagy,nem jó homok b...Lőtér..Tokaj-se csak Romány.
Nem is tudom...
De ezen nem kell felkapni a vizet...ÉRTENI KELL A VICCET..
Szép napot..!
Nem értelmezed amit olvasol? "nem mondom, hogy tudtam tartani a tempót" ezt írtam...de én nem vitatkozok..kérdezd meg Gabiékat Románia lesz...ez már biztos..Tokajban már voltam ezerszer, kocsival, vonattal, mindenhogy...Románban egyszer voltam motorozni így terepen..tetszett...és vissza akarok menni..nem értem mit kell ezen neked problémázni...és közelebb van nekem mint 70km mondjuk ismeretlenül nem tudom, hogy alkotsz véleményt..honnan tudod, hogy én nem vagyok enduró versenyző és nem alázok le mindenkit a kis szarommal?
Voltam már romániában a kis DT-vel Gabiékkal... nem mondom, hogy tudtam tartani a tempót maximálisan..de ahhoz képest, hogy 80-as.. mondtam már, hogy a lényeg a tájnézés...valami szép helyeken szeretnénk, nem Hadházon a cigányokat nézni meg a síkságot, vagy egy homokbányában a port
Lehet kezdésnek elég lenne a Tamási-puszta homokbánya....
Vagy hadházon a lőtéren is van egy-két kapaszkodó ezeknek a motoroknak..nem kell oda Románia..
Már nem sértésnek akarom írni..de a 250 rmx-el nem merek kimenni...mert megfőőőő ne ahol [Phoenix] és a többiek motoroznak.)))
De azért remélem [Phoenix] meghív majd a kétnapos túrára!
3 fér a kocsiba 2 a futóra...meg am is öt személyes a kocsi..szal max öten tudunk menni egy kocsival...de kik lennének azok? emrt úgy néz ki, hogy eddig hárman vagyunk...de még ez se biztos... nagyon úgy látom, hogy egyedül fogok menni...
Nekem amúgy van horgos kocsim csak futó nincs:S jönne amúgy egy srác.majd.nyíregyről is, de.pl neki cross gumik vannak fent, neki csak futóval lenne jó pl
Dernán van olyan hely is ahol leszopod magad, meg olyan is ahol szinte csak erdei úton kell menni, jó választás lehet akár még kisebb motorral is. Futóval mentek ki?
Sőt...lásd,hogy milyen is vagyok bármikor elmegyek veletek motorozni,tájat nézegetni!
Csak kicsit válogatós vagy,nem jó homok b...Lőtér..Tokaj-se csak Romány.
Nem is tudom...
De ezen nem kell felkapni a vizet...ÉRTENI KELL A VICCET..
Szép napot..!