Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szoktam én is be-be nézni! Kérd meg hogy mutassa meg a Simon Roland nevezetű mappát a gépen,lehet megtetszik 1-2 levonyó,és máris nem kell megszerkesztetni plusz lóvéért!
ahhaa értem.köszi
Berettyóújfaluban van, sokat nem tudok róla. Nyáron ezt írta dr350.bnet.hu-n hogy fel lett újítva a hengerfej, azóta 3000km ment vele.
Műszaki is nyáron lett rá, egyszerre csináltuk a jogsit. Azelőtt földutakon használta.
Naaa...akkor tudsz az előéletéről is mondani valamit remélem kié? hol van? hogy volt használva?
Jaja.. ahj csak kéne a DT valakinek igaz még fel se raktam hirdetésbe..előbb kicsit rendbe szedem..de minél hamarabb kéne...kitudja meddig lesz meg ez
én ismerem nekem ennyit mondott róla:
"kopott a tű is látványosan megvan kopva meg a kehely is"
cső,
mit csináltál vele?
egyszer a bal térdem kiugrott, az bevizesedett utána. de azt le is szívták, meg gipszben is volt egy hétig, mert levált egy kis porc darab. de aztán szépen rendbe jött idővel
az új karbi árát lebeszéled belőle oszt meg is egyeztetek
azé' kéne rárabolni..még lehet olcsóbban is ide adná
3 hete baszkurál vele és most unta meg.......Lehet új kell rá oszt megy a gép
Most írok neki, hogy mi kínja lehet. Nem hiszem, hogy olyan nagy ördöngősség lehet megcsinálni. Gumipók majd megóóóggya' Nem lenne sok érte...
Kínlódni akarsz a karbival, ribanc?
Sajnos az csak sárosan áll
Nem voltam..elcs...az időt tegnap!
Ma meg a rmx járattam..)) most jöttem haza
A lapkák péntek délután érkeznek! KTM?
Mire jártál tegnap a betűboltban? nagyon bassza a fantáziám, hogy mielőtt eladom a DT-t csinálni kéne rá valami jó kis mintát...hátha kelendőbb lenne
Debrecen és környéki műtétek,panaszok fóruma
Már bocsi...csak vicc NEKEM IS SZÉT MENT A TÉRDEM..HÁTRAFORDULT sajna..
Mikor bementem a rendelőbe. ...amikor is két motoros ment el az ablaka alatt....és az orvos mondja .."""MENNEK MÁR A DONOROK..""
rám néz...kérdi ""magával mi történt?""
"" VELEM ...ááá csak le estem a lépcsőnél és kiment a térdem""
Tehát akkor jöttem rá,hogy nem szeretik a motorosokat!
Ez az én tapasztalatom...

De hogy segítsek is ..Dr. Dézsi Zoltán főorvos
Végzettség, szakvizsgák: traumatológia, kézsebészet
További szép napot!
hali
neked volt valamikor vizes a térded? műtét után vagy előtt?
nekem a "kalács" mellet ott lötyög vmi...de vasárnap óta...hiába borogatom,fagyasztom, sós szalonnába tekerem nem fogy... szivatni nem akarom mindenki mást mond,de ehhez tartom magam...
szted?
Az jó ,mert péntekre kész
Jelenleg itt tartok, ahogy a képen látod
Dudi,hogy szeretnéd?
Köszi szépen a válaszokat!
Felírtam, és ha itt Miskolcon nem találok jó orvost, megyek Debrecenbe.
Szia,
Nekem Németh Árpád csinálta a térdemet, Kenézyben. Meg voltam vele elégedve
Hello! Kenézy Gyula Kórház Debrecen - Subuh Deeb Mahmoud -Arab,nagydarab és nagyon érti a dolgát..2x voltam a keze alatt.

Kül és belbokám tört,szárkapocs több darabban... Pesten rakták össze a lábam,de a szárkapocs rosszul lett illesztve és ennek okán nem akart gyógyulni..később Ő ezt a csípőmből vett csonttal pótolta ,ami után gyorsan gyógyultam... Kérdésed van,írj! Jó egészséget!