Szoktam én is be-be nézni! Kérd meg hogy mutassa meg a Simon Roland nevezetű mappát a gépen,lehet megtetszik 1-2 levonyó,és máris nem kell megszerkesztetni plusz lóvéért!
Berettyóújfaluban van, sokat nem tudok róla. Nyáron ezt írta dr350.bnet.hu-n hogy fel lett újítva a hengerfej, azóta 3000km ment vele.
Műszaki is nyáron lett rá, egyszerre csináltuk a jogsit. Azelőtt földutakon használta.
cső,
mit csináltál vele?
egyszer a bal térdem kiugrott, az bevizesedett utána. de azt le is szívták, meg gipszben is volt egy hétig, mert levált egy kis porc darab. de aztán szépen rendbe jött idővel
Debrecen és környéki műtétek,panaszok fóruma
Már bocsi...csak vicc NEKEM IS SZÉT MENT A TÉRDEM..HÁTRAFORDULT sajna..
Mikor bementem a rendelőbe. ...amikor is két motoros ment el az ablaka alatt....és az orvos mondja .."""MENNEK MÁR A DONOROK..""
rám néz...kérdi ""magával mi történt?""
"" VELEM ...ááá csak le estem a lépcsőnél és kiment a térdem""
Tehát akkor jöttem rá,hogy nem szeretik a motorosokat!
Ez az én tapasztalatom...
De hogy segítsek is ..Dr. Dézsi Zoltán főorvos
Végzettség, szakvizsgák: traumatológia, kézsebészet
További szép napot!
hali
neked volt valamikor vizes a térded? műtét után vagy előtt?
nekem a "kalács" mellet ott lötyög vmi...de vasárnap óta...hiába borogatom,fagyasztom, sós szalonnába tekerem nem fogy... szivatni nem akarom mindenki mást mond,de ehhez tartom magam...
szted?
Hello! Kenézy Gyula Kórház Debrecen - Subuh Deeb Mahmoud -Arab,nagydarab és nagyon érti a dolgát..2x voltam a keze alatt.
Kül és belbokám tört,szárkapocs több darabban... Pesten rakták össze a lábam,de a szárkapocs rosszul lett illesztve és ennek okán nem akart gyógyulni..később Ő ezt a csípőmből vett csonttal pótolta ,ami után gyorsan gyógyultam... Kérdésed van,írj! Jó egészséget!
Műszaki is nyáron lett rá, egyszerre csináltuk a jogsit. Azelőtt földutakon használta.
"kopott a tű is látványosan megvan kopva meg a kehely is"
mit csináltál vele?
egyszer a bal térdem kiugrott, az bevizesedett utána. de azt le is szívták, meg gipszben is volt egy hétig, mert levált egy kis porc darab. de aztán szépen rendbe jött idővel
Ma meg a rmx járattam..)) most jöttem haza
Már bocsi...csak vicc NEKEM IS SZÉT MENT A TÉRDEM..HÁTRAFORDULT sajna..
Mikor bementem a rendelőbe. ...amikor is két motoros ment el az ablaka alatt....és az orvos mondja .."""MENNEK MÁR A DONOROK..""
rám néz...kérdi ""magával mi történt?""
"" VELEM ...ááá csak le estem a lépcsőnél és kiment a térdem""
Tehát akkor jöttem rá,hogy nem szeretik a motorosokat!
Ez az én tapasztalatom...
De hogy segítsek is ..Dr. Dézsi Zoltán főorvos
Végzettség, szakvizsgák: traumatológia, kézsebészet
További szép napot!
neked volt valamikor vizes a térded? műtét után vagy előtt?
nekem a "kalács" mellet ott lötyög vmi...de vasárnap óta...hiába borogatom,fagyasztom, sós szalonnába tekerem nem fogy... szivatni nem akarom mindenki mást mond,de ehhez tartom magam...
szted?
Felírtam, és ha itt Miskolcon nem találok jó orvost, megyek Debrecenbe.
Nekem Németh Árpád csinálta a térdemet, Kenézyben. Meg voltam vele elégedve
Kül és belbokám tört,szárkapocs több darabban... Pesten rakták össze a lábam,de a szárkapocs rosszul lett illesztve és ennek okán nem akart gyógyulni..később Ő ezt a csípőmből vett csonttal pótolta ,ami után gyorsan gyógyultam... Kérdésed van,írj! Jó egészséget!