Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szokatlan módon,erre felénk (Nyíracsád) is járt egy drz (szerintem E) sm szettel,lassú nyugis tempóban
valami ilyesmi idommatrica volt rajta megfigyelhető
hali,nem én voltam
mit csináltál amúgy? megnyeklett?
átgumiztam, nem motoroztál ma felénk? hallottam valakit, meg láttam nyomokat
ja,jut eszembe:
bioptron lámpa
fekete nadálytő krém
fastum gél
diclac kenőcs
A diclaccal azért óvatosan,ha nincs fájdalmad inkább ne szedd, nem igazán gyomorkímélő.Azért egy ultrahangos vizsgálat már többet elárulna a térded állapotáról. Ehhez , viszont célszerű előbb "magánilag$$" keresni egy dokit,mert csak úgy még a balesetin sem küldenek ultrahangra, nem hogy MRI-re...teljes képet pedig az altoszkópos(vagymi) vizsgálat ad , de az már műtét ...
Egy tanács , a paraszolvencia működik,csak nem mindegy kinél használod.A balesetin meg leszarnak, ha külön nem ragaszkodsz ehhez hasonló vizsgálatokhoz ,akkor kiírják ,hogy jegeld , vizes borogatás...lófasz...sajnos tapasztalatból okoskodok

amúgy , fasza idő van
Elkészűlt az szezonzáró pályanap képes beszámolója!Keresd magad a képeken!
http://www.youtube.com/watch?v...
Üdv:Laci
uh ez egy korrekt hsz! köszönöm szépen, már ott tartottam,hogy keddn megyek leszivatni,mert bosszant hogy ott ficeg...fájdalmam nincs egyelőre, de akkor ezekre rálesek és már holnap kezelem is! diclac van is itthon asszem
hali !
Fabi nem mond hülyeséget Dézsit én is ajánlom. Fájdalom és gyulladáscsökkentőnek Diclac . A vizesedést ne enged , hogy leszívják Dézsi sem javasolja , nekem kétszer szívták és visszatermelődött .Ezután mentem én is Dézsihez ő mondta , hogy szedjem a Dona port...két hét múlva visszahúzódott...a lényeg a glucosamin /a Dona is ezt tartalmaz/ és az MSM , az ízületi problémákra. Keres rá a neten
Jobbulást!
Sztem mindenhol lehet, csak kezdetben volt az a nagy pánikkeltés.
mi újság a pályán most? hol lehet menni? hol nem?
Bocsi a képek lemaradtak.
Egy kis homokozás. 2013.10.19.
Sziasztok.
Még mindig akciós az Auchanban a HB sör, 99 Ft+üveg.
http://sortesztek.blogspot.hu/...

még hozzá se nyúltam...
nem tudom még hogy lesz, majd írok rád a részletekért
Sikerult beloni a karbit csavo?
jövöhéten gyere Torockóra!
holnap valaki valamerre?
Hogy állsz? Hogy készüljek?
írtam emailt,mert nem akartam teleírkálni az üzenőfalat,majd lesd meg!
Szóval aki akar jönni Torockóra 2 napra tegye fel a kezét és írjon rám. Különkérvényt nem nyújtok be senkinek
1 hét és irány Torockóóóó
Találkoztam ma Zé Úrral,összehozott vele a sors. Mikor felhívott,azt hittem te vagy a vonal másik végén,annyira megegyezett a hangotok! Mondta hogy hamarosan mentek csapatni! Egyből vérzett a szívem