Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd írj, hogy mire jártál
Köszi..ma meg is nézem.)))
Nem tudom mennyire jó. De megmondja a csávesz ha bemész.. Betűbolt a Pacsirta utca 53 szám alatt
Engem érdekelne..ha valóban jóó!
Szia,

bocs, hogy belevau. de kicsit messzebb(Fvár-Veszprém) tudok...
Sziasztok!
Bocsánat az off-ért, nem teljesen motoros téma.

Esetleg tud valaki olyan sebészt (lehetőleg "lábast") Debrecenben, aki jó szakember, és normális, mint ember?
Előre is köszi, ha igen.
Voltam ma bent Sanyinál...megkérdeztem. Azt mondja, hogy speckó papírra tud csináltatni valami ismerősével...6 ezer egy négyzetméter...és kb. fél négyzetméter elég szerinte egy motorra szerintem ez nem sok érte
igazi madörfakör az a kisköcsög
Nem tudom..majd megjelenik valamikor.. szóljak neki esetleg, hogy keresed?
nincs egy szál szigid?
ha adsz, belemegyek egykerékkel a sárba!
Most fasza az idő. És egyre faszább.
nyomtatni szerintem nem lehet rá...vagyis lehet, hogy lehet, de én még nem kérdeztem. tudok egy helyet ahol dolgoznak vele, esetleg ott megkérdezheted. Betűboltnak hívják a pacsirta utca elején van bal oldalt. De ott nagy mennyiségben nem forgalmazza a csávó meg olcsóbb is ahol én mondtam Amúgy nagyon erős anyagból van..elvágni alig lehet nem, hogy elszakadjon
már megint voltatok? nabazz
Itt az igazi románság
Tisztelt Motoros Társaim!

Először is Bocsi az OFFért!

Szakdolgozatomhoz kérném segítségeteket az alábbi motoros kérdőív kitöltésében!
Csak 2 perc az egész!
Köszönöm szépen azoknak akik kitöltik!

(A RIPET PONT HU-S RÉSZ KÖZÜL TÖRÖLD A SPACE-T!.. máshogy nem tudtam belinkelni!)

ripet. hu/feedback.php?kid=e08390d00aff53e039a3961ec13998b4
Barátodat temetik? Elköltözött külföldre? Beteg? Szégyenli felvenni velem a kapcsolatot? Mi történt vele? (Roland)
És lehet rá nyomtatni, vagy csak egyszínű, mert én nyomtatni akarnék rá, nem csak védőfóliázni. Milyen vastag az a fólia? Mert ha hamar felkarcolódik lepattogzik akkor többe van mintha egy drágából tartósra megműti az ember. Ha tudod a fólia típus nevét meg a céget lehet elnézek és lecsekkolom megéri-e...

Valami ilyesmire gondoltam mint a belinkelt kép:
Én sima háztartási fóliáról beszélek..van minden színben, annyi, hogy nem speckó légkamrás meg kruvaanyja...de védi az idomot a töréstől is mert rohadt nehezen szakad, és ha jól fel van téve, meg nem mondod, hogy az fólia na meg olcsó...asszem nekem az egész motorra 1700 forint volt a fólia
Én régen festettem a Husqvarnám a sterimon kívül ami egy-két helyen lefújta, semmi bajom nem volt vele. De abban igazatok van, hogy a gyári idomok anyagában festettek, ha a kívülről lefújtat ágakkal kontaktolod vagy eldobálod biztos pereg róla...

Én az enyémet egyszerűen felcsiszoltam, vagyis inkább zsiletteztem úgy mondanám. A következő lépést a hőlégfúvózást kihagytam ami a fényét adná állítólag az nem valami tartós.

Fóliázáson én is agyaltam van is egy corel tervem ami méretre passzol, de kéne vagy 3m abból a 3d fóliából ami 1250 mm széles és métere 2400 Ft+Áfa (Oracal). Annyit nekem nem ér a homokon eldobálni. Ha sumom lenne biztos megcsinálnám...

Dugó Angliából 41,45 GBP volt ha jól emlékszem, 4 munkanap alatt itt volt (15e Ft).
hát azt nem tudom hogy van e olyan hangos nekem elég ennyi, nem kell hangosabb. már elhelyezkedett a gyapot benne, most már szebb a hangja mint a legelején szóval zsír
hogy szuperál az új dob? van olyan hangos mint a Gábor motorja?
Tegnap Biharfüred környékén voltunk lábon
cső, jártok még ki motorozni mostanában? mizujs?
Húzzál az idomra fóliát. A délisor-keletisor sarkán nagyon olcsón veszetegetik...nekem az van az idomokon..olyan mintha festve lenne. Csak szopás a felrakása.