Hihetetlen ,hogy ekkora büdös parasztok lehetnek az emberek!
Ez nem kiszúrom a kerekét kategória,bár arra is nagyon mérges lennék!
Ha valaki nem figyel rendesen akár az életébe is kerülhet a büdös hülye sötét zöldek miatt!
Mit szólsz a kiszegezett farönkhöz? Nem sok volt hogy lefejelem! Előző nap egy arra tévedt olyan vadász ruhában csellengő fontos vagyok ember kinézetű JETI mászkált. Megálltam mellette,kifaggattam, vagy le....tam, már nem is emlékszem, azután elradíroztam a helyszínről,l csak az tehette ki a húrt is..........
Szerintem. Szomjas lett és mivel nem talált közkutat, nyitott egyet! Másik. Lehetséges, hogy túl csípős volt a paprika, az iskolában és hirtelen hűteni kellett a kiáramló finn.........gázt
Mellesleg nem rossz ötlet! Nem szolgálják ki a 18 év alattiakat a nagy nemzeti lopásboltban, becsúszik egy robogóval ajtóstul, kirakatostul oszt, majd lesz valami............
akkor jólvan, gondolkodtam rajta hogy felajánlom az enyémet jól összesarazva, de én nem Debrecenbe lakok, igy a szállítást meg kellett volna oldani Vámospércsről, az meg már nem olyan fasza
Üdv!
Hallottam Debrecenben egy szerelőről akinek messze földön híres a munkája. Úgy hallottam lelkiismeretesen és jól dolgozik. A GSX-R-em tinédzser korba lépett, ennek örömére szeretném egy teljes nagyszervizzel meglepni, blokkot széthuzatni, és minden más egyebet átnézetni, kicseréltetni. Szeretném ha a következő 14 évet is így járná mint most. Azt hallottam ezt az uriembert érdemes megkeresenem.
Szükségem lenne 2-3 darab jó állapotú,de nagyon koszos,sáros crosszmotorra a februári motorkiállításra.Motoros életképhez kellene.
Ki tud segíteni?Bővebbet majd megbeszéljük!Kedvcsinálónak az ideiből:http://www.motorosnap.com/eloz...
Szia! Ja, nem megyek,mivel nem világkiállítás, /ahogy azt nekem előtte mondták a Debreceni szervezők/ hanem egy kiállítás. Négy kontinensen ősszel, van a gyárak bemutatója.
nem látok semmi jót...
Zé? valami havertól nincs vmi jo 140-160as pukibájkja eladó?